Keresés

Részletes keresés

BigDaddyZ Creative Commons License 2006.12.21 0 0 1405

Azér a Dipro ilyen utolsó megoldás sztem...

FAstum+némi jég+könyökvédő edzésnél

Előzmény: gaby2 (1403)
Dex77 Creative Commons License 2006.12.21 0 0 1404

En is azt hasznaltam, ha jol emlekszem, de nekem vegulis egy kb. egy honapos piheno utan mult el. Mondjuk hulye voltam, mert sokaig nem akartam rola tudomast venni, es raedzettem. Azota elofordul, hogy neha erzem picit, akkor kis pihentetes segit.

A kiegeszitoket (ha azt rendelsz), pontosan honnan rendeled? Mondjuk eddig nem nagyon hasznaltam sok kiegeszitot, szoval foleg csak tejsavo, a tobbit inkabb csak kiprobaltam hogy mukodik nalam

Előzmény: gaby2 (1403)
gaby2 Creative Commons License 2006.12.21 0 0 1403

Nekem szokott lenni teniszkönyököm. Én Diprophossal szoktam megoldani.

Az a leggyorsabb.

Előzmény: Dex77 (1399)
gaby2 Creative Commons License 2006.12.21 0 0 1402

Elvileg kellene fizetni vámot, de még eddig nem fizettünk.

Egyhelyről rendelünk mindíg. Jó, ha a számlát nem teszik bele, a csomag értékének

meg 100 dollár alatt kell lenni. Legalábbis papíron. Sőt, ezzel a céggel még azt is

lelevelezheted, hogy a csomagot ajándékként küldjék.

A szállítási idő viszont 4-6 hét, fizetni utalással kell. Egy csomag postaköltsége

13000Ft körül van, abba sok minden belefér. Plusz az utalási költség.

A termékek ára az itthoni ár fele.

Egy ismerősöm mindíg gyorspostával rendel, egy amerikai haverja adja fel neki a

csomagot ajándékként. A GLS-t állítólag nem bontják fel soha. De ha véletlenül

megvámolnak, még akkor is jobban jársz.

Előzmény: Dex77 (1398)
gaby2 Creative Commons License 2006.12.21 0 0 1401

Pontosan! Ez nem teniszkönyök, az nem ott fáj.

Ez is egyfajta gyulladás, lehet csonthártya és ínhüvelygyulladás is, de inkább

az előbbi. Pihentetni kellene. Nekem is szokott lenni, én nem pihentetem,

általában elmúlik. A fájdalmat enyhítheted, ha a rudat gyakorlat után

lassan engeded el.

Előzmény: athos777 (1400)
athos777 Creative Commons License 2006.12.21 0 0 1400
szerintem ez nem teniszkönyök lesz, hanem talán csonthártyagyulladás. mondjuk igy nehéz megmondani. de lefogadom, hogy kétkezes rúddal (valszeg egyenessel) edzed a bicepszedet, vagy legalábbis ennél a gyakorlatnál érzed a legjobban az alkarod. valszeg túl nagy a súly. kissebb súlyal, szabályosabban edz. és én a helyedbe egy ideig csak (kb 3 hónap) egykezesekkel edzenék bicepszre. a rudakat hanyagolnám. ha meg az egykezesektől is fáj, akkor 2-3 hét pihi.
Előzmény: JuzoSch (1397)
Dex77 Creative Commons License 2006.12.21 0 0 1399
Bar a leirasbol nem egyertelmu, hogy pontosan hol faj, de teniszkonyoknel (golfkonyoknel is lehet, nem tudom) van olyan, hogy egyertelmuen az alkar faj, es kb. pont kozepen. Mondjuk ez nemcsak a suly letevesenel van, hanem meghatarozott mozdulatoknal, szoval szinte mindig mikor a(z) (al)kar erot fejt ki. Ha teniszkonyok, akkor pihentetni kell, jegelni + megfeleloen kajalni, hogy magatol meggyogyuljon. Ha hosszabb ido utan sem gyogyul meg, akkor johet a szteroidinjekcio, ami viszont csak idolegesen oldja meg a problemat. A rossz az egeszben, hogy a teniszkonyok barmikor elojohet kesobb is, ha tul van eroltetve a kar
Előzmény: JuzoSch (1397)
Dex77 Creative Commons License 2006.12.21 0 0 1398
Mikor EU-n kivulrol rendelsz (pl. USA), nem szokott semmi gond lenni a vamnal? Pl. csomag kinyitasa, elkobzas, stb. Bar ez attol is fugg valoszinuleg, hogy mit rendelsz. Vamot, stb. fizetned kell?
Előzmény: gaby2 (1395)
JuzoSch Creative Commons License 2006.12.21 0 0 1397
Nekem az a gondom, hogy bicepszezésnél az alkarom középtájt szokott fájni. Olyan, mintha az alcsó csont fájna középen. Ha pihen pár hetet akkor semmi gond, aztán fokozatosan előjön terhelésre. Legjobban akkor érezni, amikor leteszem a súlyt.
Lehet ez ellen tenni valamit?
athos777 Creative Commons License 2006.12.21 0 0 1396
szumma szummárum, szerintem nem hülyeség a bandázs.
Előzmény: gaby2 (1395)
gaby2 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1395

Szerintem az izületek huszonegypár éves kor után már nem erősödnek.

Hisz nem is nagyon tud erősödni. Az erejüket főleg a támasztékul szolgáló

szalagok adják, melyek az izommal együtt erősödnek jó esetben.

Vannak ekiknek brutál erős izületeik vannak, pedig életükben sem edzettek.

Én egyébként épp most rendelek Amerikából.

Előzmény: Dex77 (1394)
Dex77 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1394

Hat ja, ez nem olcso sport. Egyebkent talan erdemes megnezni a www.myprotein.co.uk oldalt. Lehet, hogy megerne nemzetkoziben rendelni.

Az izuletek fejlodeset illetoen azert azt ne feledd, ha azok nem fejlodnek, de az izmok igen, akkor egyre csak no a serules veszelye, mert bar izombol nagyobb sulyokat birsz mozgatni, az izuletek megmaradnak egy szinten

Előzmény: athos777 (1393)
athos777 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1393

ja, csak a prolab 3 hónapra min 15k, ez meg 7k a glükózaminnal, + 5 rongy az MSM, ami 100x1000mg.  én meg eléggé le vagyok (sajnos) gatyásodva mostanság. amúgy a termék nem rossz, tényleg.A prolabot én is kedvelem, a glutaminjuk nagyon jó sztem, és az ára is barátságos. szvsz az nlarge2 is simán üti a volumass35-öt ár-értékben.

engem nemnagyon érdekel, hogy az izületeim fejlődnek-e. az viszont érdekel, hogy ne sérüljenek meg. ezért kötözöm magamat. prevenció. csak a bal térdem szar nagyon. valami gyártási hiba lehet, mer már gyerekkoromba is volt vele bajom. de azt is tudom, hogy a könyököm is hajlamos a rakoncátlankodásra. kötözöm azt is. most nem fáj már két éve. de nem is akarom, hogy fájjon.

Előzmény: Dex77 (1392)
Dex77 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1392

Ez, amit belinkeltel 800 mg-ot tartalmaz Chondroitinbol? A Prolab 1200-at es nem kell hozza recept. Plusz van benne 1500 mg Glucosamine es 250 mg MSM. De nyilvan mas hasonlo termekek is vannak, csak szerintem ennek egesz jo az ar-ertek aranya + a Prolab-ben megbizok, mint markaban.

Nekem a vegtagjaim rovidek.

A bandazsnal nem gaz az, hogy az izmok fejlodesevel nem tart lepest maga a vedett izulet (terd, konyok)?

Előzmény: athos777 (1391)
athos777 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1391

Az orvossal lehet iratni kondroitin-szulfátot is.

http://www.webpatikus.hu/index.php?s=item&s2=info&t=210006482

régebben szedtem, lehet, hogy most is feliratom. aztán veszek mellé mondjuk egy ultimate-es MSM-et, aztán kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény...

nekem is frankón kicsi izületeim vannak, ráadásul a végtagjaim is elég hosszúak.  Én egyébként már egy ideje THP-t használok, eleinte kemény volt, de már betörtem ;) de lehet, hogy veszek egy red devilt is, mer a könyökömre is kéne valami normális bandázs.

Előzmény: Dex77 (1385)
gaby2 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1390

Az én problémám az, hogy régebben éveken keresztül egy olyan terembe jártam

lábazni - jobb híján - ahol a tulaj baszott fűteni. Négy fokban kezdtem az edzést,

két gatyában, és mire a végére értem már akár  10 fok is volt. Nem csoda hát,

hogy szétment a térdem. Amint beköszönt a hideg, fájni kezd.

Előzmény: Dex77 (1389)
Dex77 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1389
Persze, de hogy is elozned meg? Tudod, az oregedessel elegge egyutt jar. Egy sport meg kulonosen ratesz erre. Ezert van - szerencsere - taplalekkiegeszito erre. Ami nem csodaszer, de valamiert megis szinte az osszes profi ilyet szed - az most mas kerdes, hogy melyik ceg termeket veszed
Előzmény: Mirrmurr (1388)
Mirrmurr Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1388
Az ízületi kopáson nem sokminden segít. Megelőzés a jelszó.
Előzmény: Dex77 (1387)
Dex77 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1387

Csak ezek nem segitenek sokat az edzes soran (meg ugy egyebkent is) bekovetkezo izuleti kopasoknal. A bemelegites meg alap

Előzmény: Mirrmurr (1386)
Mirrmurr Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1386
Rendes bemelegítés, háromhavonta csontkovács. Szauna.
Előzmény: Dex77 (1383)
Dex77 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1385

Legalabb 15 even keresztul szenvedtem attol, hogy ropogott a nyakam, gerincem, terdem, karom. De nagyon durvan. Aztan egyszer kiprobaltam a Prolab egyik termeket (Glucosamine-Chondroitin-MSM), kb. ket doboz beszedese utan teljesen rendbejottem. A termeket azota is szedem, mert nem szeretnem "visszaszerezni" az egykori kellemetlen dolgokat. De persze emellett nagyon-nagyon fontos, hogy az etrend is rendben legyen.

Egyebkent meg regebben az orvos felirt egy Glucosamine keszitmenyt Edesapamnak. Ez akkor a receptnelkul gyogyszertarban kaphato keszitmenyeknel kb. 2x-3x tobbet tartamlazott az osszetevobol. Ez a Prolab termek meg tultesz a receptre kaphaton + nemcsak Glucosamine-t tartalmaz.

Egyebkent nekem is kicsik az izuleteim

Előzmény: gaby2 (1384)
gaby2 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1384

Én nem! Próbáltam a Flexit Liquid nevű készítményt a térdemre. Megittam belőle

ha jól emlékszem négy flaskával, de semmivel sem lett jobb. Véleményem szerint

ezek a készítmények csak a még egészséges izületek védelmére megfelelőek,

esetleg a kialakuló problémákat képesek orvosolni.

Mint mondtam, én felsőkategóriás gyulladáscsökkentőket használok, ha

muszály. Sajnos ez van, kicsik és gyengék az izületeim.

Előzmény: Dex77 (1383)
Dex77 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1383
Ti szedtek valami tapl.kiegeszitot az izuletekre?
Előzmény: lzleo (1382)
lzleo Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1382
Én is összekötöm a kellemeset a hasznossal. A könyökömnek meg a derekamnak nem árt egy kis pihi, mostanában nem 100 százalékosak.
Előzmény: gaby2 (1378)
Dex77 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1381
Nem tervezek kihagyast az unnepek alatt/kozott. A kajalni is ugyanugy, mint eddig
Előzmény: lzleo (1376)
gaby2 Creative Commons License 2006.12.20 0 0 1380

Használok bandázst, pár hete vettem egy Red Devil térdbandázst, ez edzéshez

való, nem túl kemény. Ismertem már ezt a típust, mert hasonló a csuklóbandázsom

is. A mellső guggolást én is használom, de inkább verseny előtt csináltam. De most

helyet kapott a tömegépítő programban is, bár én Smith- gépen csinálom.

Volt valaki innen az Év Testépítője Díjátadáson vasárnap?

Előzmény: athos777 (1379)
athos777 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 1379
a bal térdem nekem is gáz. én mellső guggolást csinálok első gyakorlatnak (hihetetlenül jó gyakorlat!!!), mer az faszán kifárassza a combomat, meg a térdem is bemelegszik. utána jön a sima guggolás. Bandázst használsz?
Előzmény: gaby2 (1378)
gaby2 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 1378

Én csak a combedzést hagyomki, kénytelen vagyok, mert ezek a hidegek kissé

megviselték az amúgy is szar térdeimet. Olyannyira, hogy keményvonalas

gyulladáscsökkentőt kellett bevetnem. Majd csak januárban kezdek el guggolni,

akkor is előfárasztással. Sajnos. És akkor kezdem a tömegelést is, a következő

szezonra.

De ezek az ünnepek jó alkalom egy kis regenerálódásra.

athos777 Creative Commons License 2006.12.19 0 0 1377
miért hagynék ki egy napot is? inkább a kajám minősége hagy kívánnivalót maga után. keveset is eszek, megy nem is túl tisztán... karácsonykor meg jön a bejglipara :D
szegény családom... nekik nem sok jut majd...
lzleo Creative Commons License 2006.12.19 0 0 1376
Lassan nyakunkon az ünnepek. Ti mennyit hagytok ki? Én asszem szombaton megyek idén utoljára. Jövőhéten meg építek gyorsan egy szép gömbhasizmot. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!