En is azt hasznaltam, ha jol emlekszem, de nekem vegulis egy kb. egy honapos piheno utan mult el. Mondjuk hulye voltam, mert sokaig nem akartam rola tudomast venni, es raedzettem. Azota elofordul, hogy neha erzem picit, akkor kis pihentetes segit.
A kiegeszitoket (ha azt rendelsz), pontosan honnan rendeled? Mondjuk eddig nem nagyon hasznaltam sok kiegeszitot, szoval foleg csak tejsavo, a tobbit inkabb csak kiprobaltam hogy mukodik nalam
szerintem ez nem teniszkönyök lesz, hanem talán csonthártyagyulladás. mondjuk igy nehéz megmondani. de lefogadom, hogy kétkezes rúddal (valszeg egyenessel) edzed a bicepszedet, vagy legalábbis ennél a gyakorlatnál érzed a legjobban az alkarod. valszeg túl nagy a súly. kissebb súlyal, szabályosabban edz. és én a helyedbe egy ideig csak (kb 3 hónap) egykezesekkel edzenék bicepszre. a rudakat hanyagolnám. ha meg az egykezesektől is fáj, akkor 2-3 hét pihi.
Bar a leirasbol nem egyertelmu, hogy pontosan hol faj, de teniszkonyoknel (golfkonyoknel is lehet, nem tudom) van olyan, hogy egyertelmuen az alkar faj, es kb. pont kozepen. Mondjuk ez nemcsak a suly letevesenel van, hanem meghatarozott mozdulatoknal, szoval szinte mindig mikor a(z) (al)kar erot fejt ki. Ha teniszkonyok, akkor pihentetni kell, jegelni + megfeleloen kajalni, hogy magatol meggyogyuljon. Ha hosszabb ido utan sem gyogyul meg, akkor johet a szteroidinjekcio, ami viszont csak idolegesen oldja meg a problemat. A rossz az egeszben, hogy a teniszkonyok barmikor elojohet kesobb is, ha tul van eroltetve a kar
Mikor EU-n kivulrol rendelsz (pl. USA), nem szokott semmi gond lenni a vamnal? Pl. csomag kinyitasa, elkobzas, stb. Bar ez attol is fugg valoszinuleg, hogy mit rendelsz. Vamot, stb. fizetned kell?
Nekem az a gondom, hogy bicepszezésnél az alkarom középtájt szokott fájni. Olyan, mintha az alcsó csont fájna középen. Ha pihen pár hetet akkor semmi gond, aztán fokozatosan előjön terhelésre. Legjobban akkor érezni, amikor leteszem a súlyt. Lehet ez ellen tenni valamit?
Hat ja, ez nem olcso sport. Egyebkent talan erdemes megnezni a www.myprotein.co.uk oldalt. Lehet, hogy megerne nemzetkoziben rendelni.
Az izuletek fejlodeset illetoen azert azt ne feledd, ha azok nem fejlodnek, de az izmok igen, akkor egyre csak no a serules veszelye, mert bar izombol nagyobb sulyokat birsz mozgatni, az izuletek megmaradnak egy szinten
ja, csak a prolab 3 hónapra min 15k, ez meg 7k a glükózaminnal, + 5 rongy az MSM, ami 100x1000mg. én meg eléggé le vagyok (sajnos) gatyásodva mostanság. amúgy a termék nem rossz, tényleg.A prolabot én is kedvelem, a glutaminjuk nagyon jó sztem, és az ára is barátságos. szvsz az nlarge2 is simán üti a volumass35-öt ár-értékben.
engem nemnagyon érdekel, hogy az izületeim fejlődnek-e. az viszont érdekel, hogy ne sérüljenek meg. ezért kötözöm magamat. prevenció. csak a bal térdem szar nagyon. valami gyártási hiba lehet, mer már gyerekkoromba is volt vele bajom. de azt is tudom, hogy a könyököm is hajlamos a rakoncátlankodásra. kötözöm azt is. most nem fáj már két éve. de nem is akarom, hogy fájjon.
Ez, amit belinkeltel 800 mg-ot tartalmaz Chondroitinbol? A Prolab 1200-at es nem kell hozza recept. Plusz van benne 1500 mg Glucosamine es 250 mg MSM. De nyilvan mas hasonlo termekek is vannak, csak szerintem ennek egesz jo az ar-ertek aranya + a Prolab-ben megbizok, mint markaban.
Nekem a vegtagjaim rovidek.
A bandazsnal nem gaz az, hogy az izmok fejlodesevel nem tart lepest maga a vedett izulet (terd, konyok)?
régebben szedtem, lehet, hogy most is feliratom. aztán veszek mellé mondjuk egy ultimate-es MSM-et, aztán kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény...
nekem is frankón kicsi izületeim vannak, ráadásul a végtagjaim is elég hosszúak. Én egyébként már egy ideje THP-t használok, eleinte kemény volt, de már betörtem ;) de lehet, hogy veszek egy red devilt is, mer a könyökömre is kéne valami normális bandázs.
Persze, de hogy is elozned meg? Tudod, az oregedessel elegge egyutt jar. Egy sport meg kulonosen ratesz erre. Ezert van - szerencsere - taplalekkiegeszito erre. Ami nem csodaszer, de valamiert megis szinte az osszes profi ilyet szed - az most mas kerdes, hogy melyik ceg termeket veszed
Legalabb 15 even keresztul szenvedtem attol, hogy ropogott a nyakam, gerincem, terdem, karom. De nagyon durvan. Aztan egyszer kiprobaltam a Prolab egyik termeket (Glucosamine-Chondroitin-MSM), kb. ket doboz beszedese utan teljesen rendbejottem. A termeket azota is szedem, mert nem szeretnem "visszaszerezni" az egykori kellemetlen dolgokat. De persze emellett nagyon-nagyon fontos, hogy az etrend is rendben legyen.
Egyebkent meg regebben az orvos felirt egy Glucosamine keszitmenyt Edesapamnak. Ez akkor a receptnelkul gyogyszertarban kaphato keszitmenyeknel kb. 2x-3x tobbet tartamlazott az osszetevobol. Ez a Prolab termek meg tultesz a receptre kaphaton + nemcsak Glucosamine-t tartalmaz.
a bal térdem nekem is gáz. én mellső guggolást csinálok első gyakorlatnak (hihetetlenül jó gyakorlat!!!), mer az faszán kifárassza a combomat, meg a térdem is bemelegszik. utána jön a sima guggolás. Bandázst használsz?
miért hagynék ki egy napot is? inkább a kajám minősége hagy kívánnivalót maga után. keveset is eszek, megy nem is túl tisztán... karácsonykor meg jön a bejglipara :D szegény családom... nekik nem sok jut majd...