Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Ez kérlek, az egyáltalán nem kedves és a semennyire sem tisztelt moderatúra gusztustalan húzása folytán lehetséges. A probléma okát ismerjük, kérjük az AZONNALI korrekciót, a kiéleződött helyzet elmérgesedésének elkerülése végett!
Én sem találom a Nox fórumát! Eddig a zenében volt, mivel zenekar. Megpróbáltam beírni a keresőbe is, hogy "nox", de ezt a választ kaptam:
"Nincs a megadott keresési feltételnek megfelelő topic."
Ki lett törölve? Vagy az a baj, hogy hárombetűsre nem is lehet keresni? Akkor most hogy fogom megtalálni? Legalább egy link lenne ott.. az a gemkapcsos.
Már 7. napja nem tudom, hogy miért nem a Kultúra/Zene fórumok közt van a Nox - az évszázadok gagyija? - című veretes topik? Választ nem kapok rá, pedig nagyon nem szeretem a megválaszolatlan kérdéseket.
Moderáció! Több társam is jelezte felétek az igényt kultúráltan, már-már rimánkodva, miszerint a Nox, az évszázadok gagyija? című igen kiváló topic ismét elsülyesztetett a Kávéház bűzölgő mocsarába. Ez a tény sosem látott ingereket gerjesztett újfent. Emberek bukkannak fel a sötétből, követelve az igazságtételt. Emberek, akik tudják még, hogy a KULTÚRA miben is rejtezik. Úgy látszik, a moderatúra erről időközben elfeledkezett. Megszűnt létezni a humorérzék a demokráciába vetett hit, és maradt az öntömjén, a saját jófejségükbe vetett megtévesztő bizonyosság. Kérném, többekkel vállvetve, hogy ássanak le a mélybe, nézzenek magukba, és ismerjék el, hogy a pár hete tisztességes harcban elvesztett csata után már nem lehet visszaút. Tisztesség. Lovagiasság. Megtisztulás. Ezek vezéreljék a moderációt útjukon és a végén a mindent átfogó szeretetben fürödve legyenek tisztában, hogy az erény még mindig él, és még mindig terem gyönyörű gyümölcsöket. Ha mégsem, akkor a szép szavak itt véget értek.
szeretném jelezni, hogy a "NOX az évszázadok gagyija?" topicot egy kedves régi barátunk ALIG TALÁLTA MEG! az a gyanú ébredt többünkben a topicból, hogy ez azért lehet, mert pár hete véletlenül átkerült a kávéházi süllyesztőbe. akkor jeleztük a hibát és ki is lett javítva, de úgy látszik a megint valami technikai probléma merülhetett fel, mert újra ott van. légyszíves tegyétek vissza a helyére, a KULTÚRÁBA, mert minden éppeszű ember ott keresi és így nem tudunk új barátokat szerezni, és a régieket is elveszítjük. köszi!
A Keanu Reevs és más pasik-képek című topikot átnevezte valaki, az ott lakóknak nem igazán tetszik. Lehetne eseleg: Ázsiai pasik és egyéb finomságok címre keresztelni???
Kérem a Harry Potter HALADÓKNAK! topicból, a 22635-ös hozzászólást törölni, mivel spoilert a 6. könyvvel kapcsolatban, ami csak februárban fog megjelenni magyarul, és megállapodtunk, hogy az erre szolgáló külön topicban spolerezünk.
Megkérem a tisztelt modarátorokat válaszoljanak a rowena nevű kedves FELHASZNÁLÓ-nak, mert már 3. napja nem tudja, hogy miért tették vissza a Nox-az évszázadok gagyija? című topikot az Index kávéházba.
Én igyekeztem megválaszolni neki ezt, de úgy tűnik ez nem elég neki, meg aztán mégiscsak ne nekem kelljen már leírni azt, amit magam sem gondolok komolyan, hogy komolyan gondoltok!
Nem lehet elégszer elmondani: a "NOX az évszázadok gagyija?" topik a Kultúra/Zene fórum szerves része, mint ahogy azt többszázas olvasótábora is így gondolja. A NOX topik pont attól volt jó gesztus, hogy ott volt, ahol. Nem értem, miért ment el a humorérzéke a moderátoroknak, és ráadásul miért pont most. Megértem, ha meguntátok, higgyétek el, mi legalább annyira unjuk magunkat (különösen Ottokár, de ezen nincs is senki meglepődve), de valahogy az a topik jó, hogy van, kell, egy árnyalatttal sötétebb lenne a világ, ha nem lenne. Mégpedig ott, ahol lennie kell. A Kultúra/Zené-ben.
Ah, most jut eszembe: kedves Kultúramoderátor, hogy nem lehet-e a (jé, itt alul is említve van!!!) 16 Horsepower topikot a ZENÉbe áttenni, merthogy az AZ?
A 16 Horsepower. Where, where li'l angel? nevű topik valamiért a szimpla kultúrában van, holott az ZENE. Van ennek valami oka, illetve át lehet-e teeni a zenék közé, ha nincs? (oka).
Ha valóban érdekli a téma, rákeres. Másfelől pedig így most már azok is megtalálják, akik ezt a témát keresik, de korábban átsiklottak a topic fölött, mert hittek a címének.