Az történik ugyanis, hogy a kigyók, tarantullák és egyéb állatok elbújnak a banán és kivi és egyéb gyümölcs közé és eljönnek a szállitmánnyal Európába és Magyarországra.
Most képzeljük el, hogy óriástököt hozunk az országba. A mögé simán el tud bújni egy elefánt és egy krokodil is.
Hajmeresztő esetet mondott Helgácska ami igaz történet. Kaposváron egy ifjú hölgy vett egy műanyag dobozos kivi gyümölcsöt és benne volt egy veszélyes skorpió nevű állat. Szerencsére nem történt különösebb katasztrófa, mert megmenekült. Az történik ugyanis, hogy a kigyók, tarantullák és egyéb állatok elbújnak a banán és kivi és egyéb gyümölcs közé és eljönnek a szállitmánnyal Európába és Magyarországra. És itt rémisztik a lakosságot. Én bele se merek gondolni, mi lenne ha nállam előbúna egy kis kígyó a kivi dobozból és mondjuk befészkelné magát a hütő mögé és ott jól kiejlődve.Mire észbe kapnék már akkora mint az ágy, mi meg menekülhetnék Citromkával illa-berek nádnak erek és satöbi. Endre szerint is ez komoly probléma, mert Debrecenben már találtak több skorpiót ami mifelénk abszulult nem őshonos. A piacon is illik óvatos lenne, mert ki tudja miket rejteget a krumpiszsák.
Dinamikus komlikációk támadtak a rajongolást illetően. Az átirányítási huroktól először hétvégén kaptam jófajta infargtust. De eleve nincs jogom időnként sem bejelenkezés után bent lenni, se pl. a 30-as hsz-számot 500-ra váltani, képet felrakni meg pláne kapok a pofámba. Végzetes hiba, error error hátán, egy hsz legalább 3-8xi kombinációt és nulláról kezdést igényel, attól függ, képet is óhajtanánk-e illeszteni. Célszerű a hsz útjára engedés előtt a ctr cé és ctr vé billentyűkombinációkat alkalmazni, mielőtt átirányítási hurokra bocsátást prezentálunk a Mehetre kattintás által.
Gömbtársak, mijaza átirányítási hurok? Rajongolni akarnék és ezt látom folyton. Ízletes ebédlehetőséget kívánok a naplvárás közben. Én már végeztem és annyira kultiválnék egy csokiszeletet - származási helye tökmindegy- , mint ide a Tejút. Konyakossmeggyet meg pláne úgy elfogyasztanék, mint kacsa a nokedlit.
Hát, ingyenbusz ide vagy oda, egy macskafűért tán elegendő a Tecsó Frersnsnsfsapfjába ellátogatni vagy a kerületi regionális díszállatkereskedéshez. Oda nemcsak óránként indulnak helyközi járatok, sőt gyalog se egy nagy vaszisztdasz. Nekem a Kórához nagyobb movitáció szükségeltetne, de hát személye válogatja. Béláéknak talán sétaprogramként is fukncionált a Kóralátogatás.
A barátosném makkái nem esznek akármilyen füvet, (talán nem is láttak még szabadban nőtt füvet), de a gazdi szülinapi virágait nagyon szeretik. Nem tudom ez az ő életminőségüket mennyire javítja, de a gazdi életminőségét határozottan rontja. Mert hogy nincs olyan hely a lakásban amit a makkák el nem érnének, ezért a gazdi egy ideje nem kap virágot, semmilyen alkalomra.
Én nemsokára úgy meg fogom táplálkozni a féladag ebédemet, mint kácsa a hokedlit. A macskafüvet nem kell növeszteni, nő j'az magátul is. Nekem ukcve nem c jött be, mert egyrészt legtöbbször megpenészesedett a fűrészpor talajágyás, másrészt meg a hálátlan makkák kihúzgálták dinamikus fejmozgásokkal szálanként a füvet, és úgy meg már nem zabálták meg. 5 perc alatt el volt intézve az életminőségük lehetősége.