Na a faszi hozzánk is odajött a bongóban, de még péntek este. Vicces volt, mert épp egy már egyáltalán nem szomjas dombóvári srác zendített rá a Hajrá-hajrá Kaposvárra, és 8-10-en csatlakoztunk hozzá, erre odajött, hogy mi honnan jöttünk (?), mondom Kaposvárról, azt mondta, hogy akkor úgy látszik ott kosármeccsen buliztok és amikor buliban vagytok szurkoltok, mert Pakson ez nem szokás! Hú bazz... biztos megzavartuk a paksi családok szórakozását :-))
Ismerhetsz, nem haverkodok fehérváriakkal....:-)))
Amúgy albapapesz nem volt ott, ha jól tudom.
Sarkat más téma ( :-))) ), csak sajnos nem tette tiszteletét Pakson.
Amúgy a Bongóban biztiőr a neutronos gecik szolgálatbeosztója. Ritka egy sötét paraszt volt, Ájzéját pl. nem hagyta Olaj nótát énekelni a dikkóban, mert szerinte ott bulizni kell!
Aztán Kwest elmagyarázta a faszinak, hogy is van ez....:-)))
Az MNK topik-torna lázban ég, ezért itt tenném fel a kérdést mi újság az Olajnál? Kurva jók leszünk???
Amit visszaolvastam, abból nekem az jött le, hogy Franát nem nagyon kéne marasztalni (szerintem sérülés nélkül se) + hiányzik még a csapatból 1 cigány szerb... Valami állat Alekszics kvalitású...
Ja Gratula a tornagyőzelemhez! Tényleg, Csabesz összehaverkodtál Albapapival és vittél vörös rózsát sarkinak? Mindenesetre remélem, hogy nem kötöttetek életreszóló barátságokat és szólni fog az allialliallióóóó...! :)))
ui.: Bocknak ez a 99-es barique cuvée-je kurvajó...:)
Sziasztok! Bocs, hogy idetévedtem, de tudtommal van csapat Szolnokon, aki érdeklődik a Hírös Liga iránt, az nézzen már be a kecskeméti topic-ba. És várom az észrevételeket.
2-0-nál nemhogy fehérvári hangnemről, de fehérvári hangról sem lehetett beszélni. Skandálhattuk volna, hogy "Csend van odaát", de ez elég hülyén nézett volna ki a szgép előtt... :)
S ha már a témánál járunk.
T. Sporttárs!
Igaz, hogy az Alba már komplett kerettel rendelkezik és megkezdte a felkészülést a köv. szezonra?
Nagyon sajnálom, hogy lemaradtam az interjúról, de jobb volt így mindenkinek...főleg a paksi családos emberek nyugalmának...:-)) Ülni nem tudtam reggel 10-kor, nemhogy beszélni....:-))
Amúgy bánhatod, mert lett volna a szalondumák helyett egy igazi válasz is arra a kérdésre, hogy "Számít-e a győzelem a tornán?"
Bár lehet, hogy kivágtad volna a várható válaszomat, mely egy meccs megnyerésére vonatkozott volna....:-)) Sebaj, majd jövőre!!
Ez csak természetes, égek a szereplésvágytól......:-)))
Amúgy igen, csak a kérdéseidet add meg előre, hogy a válaszaim szalonképesek legyenek.....:-)
"Szóval, provokáció akad itt is, ott is, csak az irigylésre méltóan lelkes naiv új tag kedvéért"
Ezt sem vitatja szvsz senki, de ez itt a Hajrá Olaj topic, így a másik része a dolognak nem érdekel senkit....
Amúgy ha van időd és kedved, nézz vissza nyugodtan, hogy milyen volt a hangnem az idei negyeddöntőnk előtt, aztán 2-0-ás vezetésünk után, majd 2-2-nél és végül a továbbjutásotok után..
tanulságos, és elég sok magyarázatot ad a szolnoki szurkolók és a fehérvári nézők közötti időnként fellángoló ellentétek okaira....
Mondjuk kicsit furcsa nekem hogy a jelenlegi légiós túlkínálatban próbajáték nélkül bármit is aláír egy klub, mondjuk pl. Baron Davis esetében ettől ugyan el lehet tekinteni, de úgy vélem a srác azért nincs tudásban ott.
Tudod én nem vagyok szakértő, de ha edzésen 10 percig nézek egy játékost, akkor biztos meg tudom mondani, hogy korábban őt láttam-e a videón. A dobómozdulat pl. nagyon árulkodó, mert ez a kosarasoknál olyan mint az ujlenyomat.
A 36 leélt évem alatt eddig sem tagadtam meg sosem magam,ezután sem fogok...nem vagyok albapapi, hogy a neveimet váltogassam a fórumokon, szal anyázni is csak ezen a néven fogok,ha nagyon muszály:)) néha azért segít a dühöt levezetni itt is....majd próbáld ki egy albameccs után, meglátod segíteni fog...elvégre ezért vannak az MNK-n a tisztelt fehérvári topictársak:)))))))