Jajjj, csesszétek meg én nem tudtam, hogy még október elejéig van idény (szőkenő effektus). Akkor még van lehetőségünk bejutni a rájátszásba. Csak szegény Pöti már csak a Spring Training alatt fog dobni legközelebb!
Most már kapaszkodunk, kapaszkodunk (Astros), de már nem sok remény van. Talán hamarabb kellett volna edzőt váltani?
Még 6 meccs, ebből 4 a Cubs ellen, tehát ha az Astros nyer 4-szer a Cubs ellen (kevés esély), akkor sem biztos, hogy bejut, de a Cubs sem! Brrr...
Nagynehezen sikerült kinyomoznom, hogy Kuba nyerte tegnap az Olimpián a baseballdöntőt Ausztrália ellen. 3. Japán, 4. Kanada. Kíváncsi vagyok, Lloyd játszott-e Ausztrália csapatában?
Tudom, hogy furcsa, de már múlt hét szerda óta dolgozom. Ennyi idő alatt pedig volt időm utánanézni a dolgoknak. Tudod, ha az embernek nincs informátora vagy használhatatlan, akkor kénytelen maga megszerezni az infókat.
A Tigers úgy kapott ki a BoSox ellen, hogy hét HR ütött. Azért ez is egy kisebbfajta bravúr. Mellesleg Wakefieldről ütöttek hatot. 1940 óta ő az első pitcher akinek ez összejött egy meccsen. Az utolsó George Caster volt a Phily Athleticsből 1940 szept. 24.én épp a Boston ellen.