A megoldi a nagypapa békebeli duplavázas biciklije a fészer legmélyén, egy galambmúmiával díszítve, amivel még a Don-kanyarból menekült. Made in Wehrmacht.. =*=
"Barátaim körében mért népszerűségi mutatóm egyik lokális minimumát figyelhettük meg, amikor véletlenszerűen válaszoltam igennel vagy nemmel Barkochba-kérdésekre."
Mi azt anno úgy csináltuk, hogy ha magnhngzóval kezdődött a kérdés, akkor a válasz igen, ha msslhangzóval, akkor nem. Ki jön rá a legkésőbb, hogy szivatva vagyon. Egészen ultrabrutál módon érdekes doglok hangzanak ám el addig:
"Na, ez érdekes. Tehát, egy fémből lévő zöld, nálam nagyobb, nem értékes jármű, amiből egyetlen létezik, nem Európában, van kereke, és szárnya is, ablaka nincs... Mi a f*sz ez???"
Édes kisTesókám)*, ha ott akkor pénzérméket dobál/6/tál volna /Bar Kochba közbe' :-)/, akkor a rosszalláson felül még mást is bőven/bőkezűleg kaphattál volna, barátilag.. hihi! :-))
Csak az emberi döntéscselekvésítéletválasztás ködös, füstös, poros homályban /marad-/ható mélyokaira próbáltam rárefrlaktorozni..ráref-rektorozni..na, rávilágolni!
Sétált a görög trubadúr a tengerparton, egyszer csak egy gyönyörű ifjú emelkedett ki a habokból. Szeméből olyan vonzerő áradt, hogy a zenész - aki eddig jobbára csak a nőket és kecskéket szerette - a vízbe gázolt (úgy értem, befutott a tengerbe), már majdnem megérintették egymást, amikor...
Elképzelhető a buzukis iszonya, mikor megvillant a buzi kis uszonya.
(Az előző hozzászólásra tekintettel kéretik nem elemezni.)
> Azt, h teljesen véletlenszerűen válaszoltál igennel, vagy nemmel, teoretice támadhatónak tartom.
Miért, te nem tudsz feltűnés nélkül pénzérméket hajigálni? Jó, én sem. De lehetett volna suttyomban figyelni, hogy a falióra tik vagy tak fázisban van-e, páros vagy páratlan számú szóból áll-e a kérdés, stb. De igazad van, nem így történt, úgyhogy a válaszokkal valószínűleg csúnyán kiadtam lelkem féltett titkait. Mint ahogy bárkiről érdekes dolgokat mondhatna egy hozzáértő, ha visszaolvasná az itteni műveit.
Nos, nevezhetnénk ezt akár (pszichológiailag) projektív rím-és asszociációkeresésnek is..
/Azt, h teljesen véletlenszerűen válaszoltál igennel, vagy nemmel, teoretice támadhatónak tartom. Főleghogy a játékban szóbajöhető is választ is kihagytad.. :-) /
Barátaim körében mért népszerűségi mutatóm egyik lokális minimumát figyelhettük meg, amikor véletlenszerűen válaszoltam igennel vagy nemmel Barkochba-kérdésekre. Az előállt katyvasz egyébként sokkal színvonaltalanabb lett, mint az itteni kísérlet eredménye. A tétel egyébként igaznak tűnik, tetszőleges baromságot meg lehet énekelni kecskerímben.
Nasszredin Hodzsa az tkp. főfoglalkozását tekintve ki is volt? Bagdadi kalifa, egy alak az 1001éj szakából, vagy afféle hmcs/népi hős, esetleg valami más.. ál-Trebitsch?
Hehe... hát nem tudom, a többiek hogy vannak vele, de én teljesen azt hittem, hogy komoly a feladvány. Mit görcsöltem, hogy rájöjjek, ki a franc lehet az az ismert közép-ázsiai költő!:-)
Na akkor csak úgy versenyen kívül:
Az ismert közép-ázsiai költő (Naszreddin, aki spanyol báró is lett, és szabadidejében sok verset ír) nem tudja megszerezni kedvenc trópusi állatát, mert az közben egy bizonyos bolygón tart munkavédelmi oktatást.
"Hát a gekkód hol tanít? Vagy hol kóborol, Don hodzsa?"
"Ő most azon ügyködik, hogy ne legyen a Holdon rodzsa...
Feladványommal igazság szerint csak arra szerettem volna igazolást nyerni, hogy Ti bármilyen hülye címből tudtok nagyszerű rímeket írni - és ez így is lett! Grat!
Úgyhogy jöjjön egy új feladvány, de lehetőleg olyan, ami nem kamu! :-)
Én meg azon filózom eredménytelenül, hogy vajh melyik ázsiai költőt ismerheti CSABEE - tapasztalataim szerint ő könyvből is csak a képes fajtát hajlandó kézbe fogni :))))) - nomeg Jeteg báró élettörténetét, ugye? :)
Napozgatunk, söröz-/vbkzgetünk, nézegetjük a brazilokat, spanyolokat, hollandokat.. meg az idei friss ciciket, 'szal a kásahegy taposómalma, de ezerrel.. .-)