Nekem mondjuk azok a borítók tetszenek, ahol van vmi mélyebb (humoros vagy egyéb) tartalom is, tehát mondjuk a No prayer for the dying nem kimondott kedvenc. :))))
Ellenberger a már említett Brave new world isten! Vagy a Powerslave.
En nem mondtam, hogy a Maiden boritok nem muvesziek. Szerintem is nagyon igenyenyesek, csak nekem nem tetszenek. Es persze, Eddie nagyon hozzatartozik a Maiden-hez, en is megszoktam mar. :)
Persze, hogy lattam a Killers boritojat, ez majdnem sertes! :)
kalmo: Semmi objektiv okot nem tudok mondani, hogy mi a baj a horrorral, csak nekem valahogy nem nagyon jon be. Van persze nehany horrorfilm is ami tetszett, de azok mind a pszicho-fajtabol, ahol akar meg sem hal senki, es semmi "gusztustalant" nem latsz. Viszont egyszer valamiert vegigneztem egy Pentek 13. filmet, es a borzalmas volt. Egyaltalan nem feltem, de majdnem orditottam a fajdalomtol, olyan igenytelen volt... :)
Egyebkent kesobb jutott eszembe, hogy a Brave New World boritoja is tetszik.
Van már valami hír Bruce önéletrajzi kötetéről?
Elővettem dupla Bruce D best of-ot, és abban volt egy kis négyoldalas mifene, vmi kis előzetes, a szokásos agyament Bruce-stílusban.
Annak a végén van, idézem:
"Crube, Bananaman In Shorts" an autobiography for the hard of hearing (lol), will be published soon. ez volt vmikor 2001 december környékén, csak arra emlékszem hogy kurva meleg volt, mikor vettem, legalább 35 fok. A "soon" az én értelmezésem szerint már rég lejárt :)
Én rengeteg Maiden borítót másoltam le még régen. Mondhatnám azt is, hogy Derek Riggsel kezdtem el rajzolni tanulni. :) Úgyhogy nagyon örülnék egy (vagy több) Eddienek a szobámban. Freddy-m van, majdnem ugyanúgy hangzik. :) Különben is, mi a baj a horroral?
Csaba: a maiden Eddie nélkül nem is Maiden!
láttad már a Killers bakelit boritóját??
namer az egy müvészi remekmü!
múltkor olvastam valami okos topicban hogy valami képzős főiskolán tökömtudjamilyen szürrealista stilus órán maiden borítokat elemezgettek!
EDDIE KELL!:-)
Kovezzetek meg, de en elkezdtem gondolkodni, hogy mi a jo ezekben az Eddie figurakban. Mindegyik eleg rendesen agressziv, majdnem horrorisztikus, amikor a zenejuk nem is igazan ilyen, csak nagyon ritkan. Sosem tetszettek igazan a Maiden boritok sem, kiveve egyet-kettot, mint a Somewhere in Time vagy a 7th Son.
Ne ertsetek felre, UP THE IRONS, imadom oket, a szinpadkepuk is tetszik altalaban (Eddie kivetelevel), de nem tennek ki egy ilyen figurat a szobamba.
Remember Tomorrow Anthraxéktól? Nocsak. Aztat nem ismerem, én csak az Opeth-féle verziót ismerem, de az naggyon szép...
Anthrax meg a Bodom 2. nap lesz... a Maiden elé meg nem írtak be még más külföldieket. Zavarják le a magyar előbandákat este 7-ig, ha annyira akarnak aztat is...
Anthrax az a másik nap lesz, nem? Különben nem rossz triász így együtt:-) épp most hallgattam a Remember Tomorrow feldolgozásukat /Anthrax/ - finom!:-)
Amúgy akárhol lesz mindenképp megyek, jövő héten megrendelem a cuccot! vagy ezen a héten:-)) de azért bízom a helyszín cserében! A 1,5 óránál szvsz nem valószínű, hogy hosszabb lesz, de az is jobb, mint a semmi! De én örülnék a legjobban, ha 3 órás megakoncert lenne!:-))