Ez a mai csúcs. Bár ha jól belegondolok eddig sosem találkoztam még ilyennel, hogy egyszerre két ajtót kapjak egy lépés után.A másik. Van valami forrás kártya. Nemrég kaptam, most írta, hogy használhatom. Feltöltöttem valamit, de sajnos azt sem tudom mit:-)
Úgy van, ahogy mondod. Sophie nem egy könnyű ellenfél, én is többször játszottam már vele a játékunk kezdete óta.
Eredményeim vele szemben: 28 győzelem, 14 döntetlen, 68 vereség.
De őt legalább néhányszor (vagy többször), kinek hogy, meg lehet verni. Míg Metronomust, Medvehangyát, Badár arcút esetleg egyszer-egyszer. Madvehangyát, Badár arcút nekem még korábban sikerült, mostanában egyáltalán nem. Metronomust neked sikerült legyőzni, én még csak nem is reménykedhetek. Bár egyszer volt egy olyan mérkőzésünk, hogy annyi kérdésre tudtam a választ, mint ő, de esélyem sem volt, mert piszok gyors.
Az újabb trónushoz gratulálok, szép a 6:5-ös eredmény vele szemben!
Seregeink lopakodva megközelítették a trónszéket. Az ellenfél látva a hatalmas sereg felvonulását, néhány lövésváltás után kitűzte a fehér zászlót így seregeink a vártnál gyorsabb sikert sikerre halmozva, 94. alkalommal másztak fel a trónszékre. Mester megelégedésére a sorozatvetők bevetésére nem került sor.
Pedig a volt uralkodó sem piskóta, minden elismerésünk hosszútávú helytállásáért. De azt azért el kell ismernünk, hogy ő se nem egy hangya, se nem egy metronomus.
Ezért asztán a labirintust átalakítottuk kaszinó és trónteremmé, betelepítettünk 21 pókot, és most várunk, hogy szövögessék hálójukat.....
Seregeink bukta rágcsálása közben befejezték a bajnokságot. Miután a 9. helynél rosszabbul nem végezhetnek, így nagy elégedettség töltötte be az űrt, amit maguk mögött hagytak.
Most lesz egy kis idejük az időközben megtalált trónszék ostromára.
Hosszú tömött sorban elindult mind a 21 ostromágyú, hogy össztüzet zúdítsanak a trónra, mint az oroszok Kijevre...
Ennyire még nem mélyedtem el a kérdésben, szerintem a mindenkori aktuális állapotot mutatja. Azért azt figyelembe véve, hogy ideérkezésünk óta már eltelt több mint egy év, ezt a létszámot nagyon kevésnek tartom.
Másrészről meg nincs különösebb jelentősége. A bajnokságban- a jelenlegi állás szerint- összesen 160 játékos tud indulni. (10x16 fő)
Amúgy egy labirintusban többször is lehet foglalni trónt, ha mások is játszanak ugyanazzal a labirintussal. Nekem már egy hete nincs szerencsém, azóta a harmadikban járok és mindegyikben a metronomus ült és ül a trónon. Talán majd a következő....
Egy apró igazítást tennék, mely a saját véleményemet tükrözné.
A játékba regisztráltak száma lehet ennyi, játékos ennél jóval kevesebb van. Megközelítő számukat sem tudnám megmondani. Megítélésem szerint a regisztráció számához viszonyítva százalékos arányban a játékosok száma 60-70 % között lehet jelenleg. De az idő múlásával ez a százalékos arány mindig csökken. Nagyon vonzó az újrakezdés és megengedett is. Már csak kíváncsiságból is kipróbálják. Most elárulom, én is megtettem. :))) Persze azzal is a küzdőtéren játszom csak, maximum egy mérkőzést délelőtt, egyet éjszaka. Az új kérdésekkel itt találkozom először a küzdőtéren. A gyakorlás sokat jelent, mert sok hülye kérdést is lehet memorizálni (bár van olyan, melyet nem is akarok megjegyezni) azonban előnyt soha nem fog jelenteni nekem a legjobbakkal és a legjobb újrakezdőkkel szemben.
Mindenesetre érdekes következtetéseket lehet levonni belőle, ahogy Gép is tette. :)))
Valami megont történt odaát. Már nem a 3 másodperc alá nem tudok bejutni, hanem ha már kapott kérdésre tudom a választ, tudom a helyet, akkor is 5 vagy 6 másodperc.