Ajjaj .... ideért egy erős szélhullám ... A maradék virágaimat is szétzilálja az erkélyen . :-(((
Ilyen sikertelen még sose volt az erkélyes dzsumbujom . Tavasztól őszig , mindig tele volt nyíló virágokkal , de mostanra csak párszál Petónia maradt életben .
23 fok van a lakásban .... vastag pulcsi/hosszú nadrág/zokni ... Bizisten' nem hiányzik a 40 fokos kániluka , de azért elég furcsa nyarunk van .
Micike is fázhat , mert mostanában rászokott , hogy felkapirgálja az ágytakarót , és alábújik aludni . Én meg porszívózgathatom utána . Néha nem bánnám , ha nem lenne ennyi esze .:-)
Kontrollon nem az a sebész volt , aki műtött . A helyettesítő meg elmondta , hogy benne van a lehetőség , hogy kilökődik a vasalás . Majdhogynem lebeszélt róla . Nekem meg valahogy nem hiányzik a rizikó . Majd ha előkerül szabiról az én dokim , elmegyek hozzá a maszek rendelőjébe , és kikérdezem bővebben .
Érdekes , de ez első perctől kezdve nem fáj . Néha kicsit sajog , de szóra sem érdemes . A pukli viszont műtét óta megvan , csak csöppet kisebb . Lehet mindig is elvolt törve ? Fene se érti . Doki mondta , hogy 2-3 év , mire úgy ahogy helyrejön .... vagy sose . A helyettesítő doki meg azt mondta , hogy a pukli a sugár miatt van . Klassz , hogy össze-vissza beszélnek ....
Tegnap voltam kontrollon . CT két hét alatt nem tudott kész lenni , mer' nem képes saját magát kiértékelni . Telefon : rosszindulatú terjeszkedésnek nincs nyoma , de az állkapcsom nem repedve , hanem eltörve van . Lehetőségek :
- megvasalják ... azaz valami fémmel összekötik a két véget . De benne van a pakliban , hogy kilökődik .
- így marad , és sose fog összeforrni , mert a sugár elintézte a sejteket ....
Akkor egyenlőre így marad . Nem fáj , azon az oldalon ígyse-úgyse merek rágni , a kis pukli miatt max nem megyek már férjhez , mert rontja a szépségem .:-)