Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
Sziklaszilárd elhatározásom szerint egy napja a Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni c. filmet nézem lefekvéskor, teljes erőből.
Aaaz nem baj. Néha én is félreértek dolgokat. Ez a nonverbális kommunikáció átka: csak a betűkből tudunk érteni.
Nálam egyébként a legjobban még a "spongyabob-terápia" vált be. Frankón egész nap heverésztem és spongyabobot néztem (mármint cartoon network-öt és abban akkor épp leginkább a spongyabob ment. Asszem, az első egy-két évad).
Semmi stressz, semmi komoly, semmi megoldandó feladat, semmi "agymeló". Ha elaludtam rajta, az se volt baj. Abszolúte relaxált!
Kedves, én állítom magamról, h értékes vagyok! Na? :)
nem volt szó MLM-dumáról, semmi ilyesmiről ...
és ez egy kommuna ... a kapitalizmusban ...
elmontam a sztorit, és megkérdezték, mit szeretnék. elmondtam. és elmondták, hogy van egy ilyen hely.
iskolarendszereket működtetnek, igaz, pl. mo-n kizárólag gazdagoknak ... dehát tuggyuk, hogy pl. egy magyarországi meki, vagy BK nem úgy működik, mint az amerikai, vagy a német, hanem magyaroschan ... ide beteszi a lábát egy nyugati brand, és egy huszárvágással magyarítjuk ... meglesz a hierarchia a legkisebb melósok között is. pl. árufeltöltő-csemegés-takker-biztiőr ... pl. Tesco-ban ... a prolik árazzák be egymást ... feljebb csak méginkább ... szóval ... megegyébként kb miben bízhatok? magyar csicskahálózatokban? szocrendőrségben? erdőben egy sátor, amiben halálraerőszakolnak?
keressek kecót-melót? fizessek, hogy helyzetemből fakadóan megegyenek?
egy tapodtat nem vagyok hajlandó többet tenni a létezésemért! pont eleget tettem! állami hozzájárulásokkal 40 misi van benne ... ki is van fizetve e lét-jogosultságom ... el is fáradtam ebben.
ésamúgy szted mit csinálnának velem, ami rosszabb, mint amit "itthon" tennének?
nem szívesen beszélek erről, mert kb még semmit nem tok. sztem szekta, vagy szekta jellegű, de mindenütt bejegyzett, hivatalos, de a kórtörténetedben nem jelenik meg ...
nekem a lényeg, ha eszembe jut vitustáncot járni, akkor ne mongyák, h ejnye-bejnye ...
Mi ennek a szervezetnek a neve, ha szabad kérdeznem?
Amúgy a pasasok erre találták ki a horgászatot. Ott lehet nézni naphosszat azt, hogy hogyan nő a fű folyik a víz. Annyira, hogy mást nem is kell. Nem véletlen mondják, hogy a pecás: mind bolond.
És most jósolok.
Sok-sok apró meglepetés fog érni. Méghozzá jók. Majd meglátod!
(Ha visszajössz, majd ki is bontom, de előre nem lőném le a poént.)
nemzetközi alapítvány. másik hülye emberszerető milliomosok ebben élik ki magukat.
luxusfarmokat tartanak fenn, ahová egy év gyógyulásra várják a jelentkezőket eget nézni, és ha van kedved, kapálhacc is ...
de ha csak egész nap őrjöngeni akarsz, akkor nyugodtam őrjönghecc is.
termékeiket keresik, mint az Amishok temékeit ...
az egész világban van, lehet Izland lesz ... vagy valami nem tudom milyen hely, vannak trópusi szigeteken is, de oda nem akarok menni ...
lehet ordítozni mozgalmi dalokat is, és nem fognak cöcögni ...
olyan nyakatekert pózokat is felvehecc, amilyet csak akarsz ...
pl. montam itt most a beszélgetés alatt, h lejárok ide a szabadtéri gyurmába, és idióta pozitúrákat veszek fel, és sokan nésznek. én használom egyedül a termet ... és nésznek sokan, h hülye vagyok. ott nem nésznek ... mert ott van egy másik hülye, aki meg bólogat, vagy rázza a fejét, és őt nem érdekli az én pozitúrám, én meg cserébe leszarom az ő fejrázását.
a vitustáncról is beszélgettünk (gyakran járok sasszézva, ha sok a stressz, és kiderült, h ez a test természetes reakciója ...
és én, és a testem meg fogjuk gyógyítani egymást ...
mekkérdeszték, mit akarok, és azt akartam, h egy paradicsommag szárbaszökkenését, kivirágzását, és beérését szeretném figyelemmel kísérni ...
és azt állították, h megkaphatom, mert vagyok olyan értékes, hogy ez megtörténjen velem.
és ezt dobták ki nekem ...
van Kanadában, Izlandon, meg mindenfelé ...
PTSS-seknek ... akik nem tudják kimozogni-dolgozni az őket ért traumákat ...
szóval nem magyar. volt magyarországon is, de megszűnt ... vjh, miért?
mert magyarországon rádtörnek a zsaruk, körberöhögnek, elvisznek muszálykabátban, és agyonlőnek mindenféle csudával, és elmondják, h mostmár legyél jókislány ... tehát tovább gyötörnek, szégyenítenek, gúnyolnak ...
hát, most, h ebből mi igaz, mi nem, majd kiderül. de elég hitelesnek látszott a csaj ... és tuggya, h csóró vok ...
de ha ez lenne az utolsó életévem, már akkor is megérné nekem, ha az utolsó petákom rámenne ...
de ezt akarom, és lehet, én is akarom rázni a fejemet, rángatni a tagjaimat, és állati hangokat kiadni, méhecskékkel beszélgetni ... 8am szoktam is, csak nem publikus)
Németország Európa bordélyháza. A futtatás és a bordélytartás 2002-es dekriminalizálása, vagyis ezzel a prostitúció és a szexuális kizsákmányolás normalizálása, a kereslet és az emberkereskedelem ugrásszerű növekedéséhez vezetett. Az országban 3000 bordélyház van, csak Berlinben 500. Ma a németországi kb. 400 000 prostituált 95%-a külföldi, többségük (közép-)kelet-európai, nagy részük etnikai kisebbségekhez tartozik és mélyszegénységből és/vagy súlyos gyerekkori traumák következtében került a szervezett bűnözés és a szexipar kezébe. És a férfiakéba. Becslések szerint a 83 millió lakosú Németországban naponta alsó hangon is 1,2 millió férfi megy prostituálthoz. Naponta. Egy reprezentatív felmérés szerint a német férfiak 27%-a járt már prostituált nőnél (ez nagyjából megegyezik a magyar arányokkal, itt egy tavalyi kutatás szerint a férfiak 25%-a járt már vagy jár jelenleg is prostituálthoz). A prostitúció kutatása ritkán foglalkozik az ipart keresletükkel fenntartó, vagyis a prostituáltak testét használó férfiakkal. Erre a „fekete dobozra” próbált reagálni egy friss kutatás.
milyen érdekes, hogy éppen a napokban beszélgettem egy barátnőmmel idősgondozás kapcsán, h az ún. jóléti államok közép-kelet-európai, kvalifikált, középkorú, vagy idősödő nőkkel szolgálják ki a német, vagy brit bányászok seggtörlő személyzeti igényeit ... óvónőkkel, pedagógusokkal, szülésznőkkel, egyetemi tanárokkal ...
nem véletlen, h a prostitúcióban is uez a helyzet ... itt az iskolázatlan, ifjabb nők, amott az iskolázott, idősebb hölgyek importálódnak, és viszik a hátukon a nyugati jólétet ...