“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
Há' csak nem úsztam meg a bratyó sirámait ... rám csörgött , hogy hívjam vissza . Mert én úgyis "ingyen" beszélek (neki a korlátlan az ingyent jelent) . Miközben több pénze van , mint esze , de nem fizet elő egy korlátlanra . Meg vagyok én áldva vele .
Szerdán meglepően érzelmes leszel. Ma inkább a szívedre és nem a józan eszedre hallgatnál. De nincs ezzel gond, sőt most kifejezetten jó döntéseket hozol így, ha az intuíciódat is beleviszed."
Dobd a francba azt a tel.számot ... nem is tudom miért jutott eszembe !
Talán mert a múltkoriban valami műszaki szentszart meg akartam tőled kérdezni , és telón mégis egyszerűbb , mint itt firkálni negyed órát . De már mindegy .
Közben hívott a panaszkodós unokabátyám , de most kicsivel megúsztam , mert valaki csöngetett hozzá . Meghallgatom én , mert mé' ne , csak unom a rinyát . Semmi értelmét nem látja az életének , egy merő negatívum a pacák .
Mekkora kreténség ez már, így is túl sok ember van a Földön és folyamatosan nő a népesség, persze nem ott ahol kellene, Európában, hanem a legnyomorultabb országokban.
Ha leszaladtál volna ide vidékre , jó kis tejfölös karalábé levesből , meg fincsi sült oldalasból (tetején hasáb burgonyával) válogathattál volna . Hülyére ettem magam ... imádom a főztömet , akármilyen nagyképűen is hangzik .:-)