Keresés

Részletes keresés

ezileb Creative Commons License 2021.04.01 0 0 705

Az online hitelkártyás vásárlásnál meg kell adni a választott jelszót és az SMS-ben aktuálisan küldött kódot. De a webes felületen hatjegyű kódot kérnek, míg SMS-ben kilencjegyű érkezik... Ha csak hat jegyet adok meg, nem jó; ha mind a kilencet, az sem. Ha kérek új kódot, újra kilencjegyűt küldenek. A harmadik küldésnél (és hat/kilenc jegy bepötyögése után) pedig a tranzakciót visszautasítják. Még jó, hogy van Curve...

ntaicn Creative Commons License 2021.03.09 0 0 704

A lekötött betét és a napi kamatozású egyre kevesebbet ér az infláció miatt, ráadásul a 4 órás átutalás sem vonatkozik rá, 14:00 után indítva csak másnap ér oda, gagyi egy bank megtakarítások szempontjából!

bobby342 Creative Commons License 2021.03.09 0 0 703

Az Oney küldte már valakinek a "külő pontok"-at? Nekem még nem.

Előre is köszi az infót!

Eriberi11 Creative Commons License 2021.03.05 0 0 702

Köszönöm! Remélem, hogy ez marad hatályban május 5. után is.

Előzmény: mzsombi (701)
mzsombi Creative Commons License 2021.03.04 0 0 701
Előzmény: Eriberi11 (700)
Eriberi11 Creative Commons License 2021.03.04 0 0 700

Tudnál linket küldeni arról, hogy hol találom, hogy milyen vásárlások/fizetések után jár az 1%?

Ezek a partnerkedvezmények: https://www.cetelem.hu/hitelkartya/cetelem_klub

Ezt a linket pedig a hirdetményváltozásról küldték az emailben, de nem találok benne infót az 1%-os visszatérítésekről: https://www.cetelem.hu/hirdetmenyvalt-20210505-01

Előzmény: mzsombi (699)
mzsombi Creative Commons License 2021.03.03 0 0 699

A vásárlási kedvezményekről külön hirdetmény van.

Előzmény: Eriberi11 (698)
Eriberi11 Creative Commons License 2021.03.03 0 0 698

Azt nem gondolnám, hogy eltörölnék. Csak az érdekelt volna, hogy változtatnak-e valamit, hogy milyen vásárlások után jár az 1%.

Előzmény: bobby342 (697)
bobby342 Creative Commons License 2021.03.03 0 0 697

Én is kaptam értesítést, a legutóbbi kivonat mellett, papír alapon. Én sem találtam infót 2021.05.05. utánra az 1%-kapcsán, de az sem kizárt, h egy az egyben eltörlik./?

Előzmény: Eriberi11 (696)
Eriberi11 Creative Commons License 2021.03.02 0 0 696

Kaptam egy emailt, hogy 2021. május 5-től a Cetelem több szabályzatát, így a Hitelkártya hirdetményt is módosítja. Végigböngésztem a honlapon lévő dokumentumokat, de nem találok semmi infót arra vonatkozóan, hogy változna-e valami abban, hogy milyen vásárlások után jár az 1%-os visszatérítés? Szerintetek van változás az eddigiekhez képest?

JeeEm Creative Commons License 2021.02.05 0 0 695

Ha előző számlázási periódusban nem költötted el a teljes keretedet, akkor a forduló és a hónapforduló közti hitelkeret kimaxolással, majd a következő hónapban 1-e és a forduló közti kimaxolással lehet több mint a hitelkeret 1%-t kapni egy adott hónapban, de persze ez kiegyenlítődik a számlázási periódusok közt, tehát a végén valóban csak 1% lesz több ciklust nézve. Illetve, ha változik a jóváhagyott hitelkereted, akkor is elveszti a fonalat a Cetelem :)

Elég kacifántossá teszi ezt az egészet a spéci számlázási periódus.

Előzmény: mzsombi (694)
mzsombi Creative Commons License 2021.02.05 0 0 694

A visszatérítés naptári hónapra jár, de az elszámolás az elszámolási időszakra van. December végén kaptál 1803 Ft jóváírást, valószínűleg ott fogyott ki az adott havi kereted. A dec 31-ei vásárlást valamiért már januárra számolta, és a többi januári vásárlással együtt 5000 Ft-ot kaptál. Legközelebb februári vásárlásokra kapsz majd visszatérítést.  

Előzmény: flanaganflair (688)
ezileb Creative Commons License 2021.02.05 0 0 693

A postán kívüli tétellel pont kijön a matek. (Azt lehet, hogy készpénzfelvételnek vette? Vagy arra nem jár?) Az a fura számolási trükk a Cetelemnél, hogy az elszámolási időszakot az eleve meghatátorozott időszakban (x hónap y napja és v hónap w napja között) nézik, a havi költéseket (és a visszatérítéseket) meg tárgyhónapban. Január hónapban nem lépted át a keretedet, így szerintem a 6,8e a december tárgyhónappal együtt "jön ki". De legbiztosabb, ha rákérdezel írásban az ügyfélszolgálatnál.

Előzmény: flanaganflair (691)
TyggeR Creative Commons License 2021.02.05 0 0 692

hat, meg ezzel a 6800-zal is szerencsed van

3.4. A kedvezmény havonta legfeljebb a Hitelkártyán engedélyezett hitelkeret mértékéig végrehajtott vásárlási tranzakciók után vehető igénybe és az elszámolás a tárgyhó első és utolsó napja között beérkezett tranzakciókra vonatkozik.

Előzmény: flanaganflair (691)
flanaganflair Creative Commons License 2021.02.05 0 0 691

A másik, hogy  a múlt évben átnéztem, hogy a kivonatokon szereplő záró egyenlegemnek az 1%-a volt a vásárlás visszatérítésének összege (az mind jól volt elszámolva!). Most nem így van, ezért vagyok kíváncsi másnak hogy működik! Előre is köszi az infókat!

Előzmény: TyggeR (689)
flanaganflair Creative Commons License 2021.02.05 0 0 690

A  keret 500E de már 1M után is kaptam jóváírást egy alkalommal 2020 as évben 10 E-t. másrészről akkor a 6800 Ft se jönne ki sehogy! Más ötlet?

TyggeR Creative Commons License 2021.02.05 0 0 689

nekem sajnos nincs ilyen kartyam, de mennyi a hitelkereted? csak a hitelkeret nagysagaig jar kedvezmeny, tulkoltesre nem

Előzmény: flanaganflair (688)
flanaganflair Creative Commons License 2021.02.05 0 0 688

Sziasztok

Sziasztok!
Nekem valami nem kerek a vásárlás utáni jóváírással, segítsetek kérlek:

Tájékoztató szerint:

"A kedvezmény havonta utólag kerül jóváírásra, pontos összege a számlaegyenleg értesítőn kerül feltüntetésre."

919E költöttem és 6800 Ft visszatérítést kaptam.

Korábban minden vásárlási tranzakció után jóváírták a visszatérítést most januárban ez már elmaradt ami  a hirdetményből is értek hogy miért van!

DE azt nem értem hogy elszámolás végén miért nem kaptam magasabb visszatérítést, szerintem nem 6800 ft jár!?

Véleményetek? Másnak hogy néz ki ez a matek?

citis Creative Commons License 2021.01.28 0 0 687

Köszi, a weboldalak nem írja feltételek között, tájékoztatófüzetben vagylagosan van a netbankkal, ügyfélszolgálat 20p többmunkatársas konzultáció után beállítatta velem. Biztos, ami biztos alapon :-)

Előzmény: ezileb (686)
ezileb Creative Commons License 2021.01.27 0 0 686

Nekem nincs SMS szolgáltatás beállítva, s kapom a visszatérítést. :-)

Azt hiszem az SMS szolgáltatás vagylagosan volt választható a Netbank mellett/helyett.

(A Netbank ingyen van, az SMS szolgáltatásnak díja van.)

Előzmény: citis (685)
citis Creative Commons License 2021.01.25 0 0 685

1% visszatérítésnek feltétele az SmS  szolgáltatás igénylése? Úgy emlékeztem igen, de most nem láttam feltételként csak a marketing hozzájárulást, netbank használatot és e-mail megadását. Kartyacserém volt és alapbeállitásnak nem része az SMS szolgáltatas.

amaszat Creative Commons License 2021.01.20 0 0 684

Ok, köszi.

Előzmény: TyggeR (683)
TyggeR Creative Commons License 2021.01.20 0 0 683

az ersténél nincs ilyen szabály, azt minden hónapban fizetni kell

Előzmény: amaszat (682)
amaszat Creative Commons License 2021.01.20 0 0 682

...érdemes inkább még a havi zárás előtt visszafizetni a teljes összeget, mert akkor nincs sem zárlati díj...

Ez mindegyik HK-ra érvényes? (Pl.Erste/Wizz HK)

Előzmény: FOMA (681)
FOMA Creative Commons License 2021.01.20 0 0 681

Persze, végül azért használ az ember hitelkártyát, hogy pénzt keressen vele. Azért a kedvezményes vásárlásoknál érdemes körülnézni, mert nem kizárt, hogy más üzletben olcsóbb az adott termék teljes áron, mint a Cetelem partnerénél a kedvezményes. A másik, hogy érdemes inkább még a havi zárás előtt visszafizetni a teljes összeget, mert akkor nincs sem zárlati díj, sem biztosítási díj. Ez esetben egyedül a kártyának van költsége, az meg bőven megtérül az 1 %-os visszatérítéseknél, az esetleges plusz kedvezmény csak hab a trortén.

Előzmény: F1DO (680)
F1DO Creative Commons License 2021.01.20 0 0 680

Ezek alapján bár elsőre kicsit vadul hangzik - de előfordulhat hogy még jól is jár az ember ha ezeknél a kártyára járó kedvezményes vásárlásoknál ilyen hitelkártyát használ és 45 nap előtt rendezi mindig a teljes kihasznált keretet ?

Avagy van valami apróbetűs rész pl kártyahasználati díj, éves számlavezetési díj, ami el is viszi az előbbi előnyt?

(Persze továbbgondolva mindez függ attól is, hogy milyen értékű terméket vásárol vele, mert minél nagyobb az amibe kerül a kedvezményes cikk annál több a kedvezmény összeg is rajta, az meg kevésbé valószínű hogy 45 napos periódusokon belül mindig vegyen valami nagyobb értékű műszaki terméket az átlagember - bár olyan élethelyzet egy-két alkalommal igenis adódhat (pl mikor több háztartási gépet kell lecserélni, vagy valaki ki tudja várni pl új számítógép összeépítésénél hogy a drágább alkatrészeket az elszámolási fordulónapokat kivárva vásárol össze több héten/ hónapon keresztül)

Előzmény: dptrsk (679)
dptrsk Creative Commons License 2021.01.19 0 0 679

Mert megveszed a többszázezres eszközt, amit lehet, hogy nem tudsz visszafizetni egyben és akkor már 1 hónap után többe kerül neked, mint amit elengedtek...

Előzmény: F1DO (678)
F1DO Creative Commons License 2021.01.19 0 0 678

Ezek a 7-10%-os áruvásárlási kedvezmények megkülönböztetetten cetelem kártyánál miért éri meg bárkinek is?

Előzmény: JeeEm (643)
bobby342 Creative Commons License 2021.01.18 0 0 677

Az októberi forduló is el van írva a pdf-ükben.

Ha nem írjátok, h rossz a pdf, lehet, h hibára futok év közben...

Köszi!

FOMA Creative Commons License 2021.01.18 0 0 676

A melóhelyen is van olyan feladatom, hogy mások elírásait kell lektorálnom, aláírás előtt. A sajátjaimat meg néha nem sikerül.:-)

Előzmény: JeeEm (675)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!