A döntöben a Franciáknak kell a meccset irányitani a Portugálok meg kontráznak CR az élen. Portugália be is húzza majd, a meccset. Franciák már most elhitték h megnyerték az EB-t. Hajrá Portugália Hajrá Cr
De a német sajtó felmenti megint a taknyászt, a katasztrofális és mentálisan szétesett Müller végigbénázta az egész tornát, Schweinsteigernek játszania kellett mindig egy Weigl helyett, az ilyen meccsekre kitalált Sané kapott kemény 12 percet, és hát a csodagyerek Götze is villogott. A lényeg viszont, Poldi megint ott volt! Nélküle nem lenne olyan vidám a Mannschaftshotel. Nem lehet mindig malac, hogy négy belsővédővel vb-t nyerjen valaki.
Búcsúzom tőletek, fórumozók, drukkerkocsmatöltelékek, fantasztikus volt ez az elmúlt 1-1.5 hónap. 1840 kommenttel a hátam mögött elhagyom a topikot.
Sokat nevettem, némi billentyűzetet is koptattam, de eljött a vég. Utolsó eb-meccsem volt gép előtt idén. A döntőt net nélkül nézem tv-ben, de gondolni fogok rátok, a nagy szócsatákra, a betu nelkul irokra, a rögtön válaszolókra, a beszólogatókra, a szélsőségesekre, a képkommentelőkre, a linkelőkre, a fociszeretőkre.
Sajnos a felsőbb hatalom távozásra szólított fel, és ennek a békesség jegyében eleget teszek. Ki tudja, mit hoz a jövő. A nekem beszólóknak sose szóltam vissza durván, a káromkodást elengedtem a fülem mellett. Ha én káromkodtam, az csak a meccsek hevében történt, nem fórumos személyeskedésből. Szomorú szívvel írom ezen utolsó sorokat. De ne csüggedjetek! Ti itt vagytok egymásnak, boldogultok nélkülem is. Szeretetetek a beszélgetésben nyilvánuljon meg. És ne feledjétek a jelszót: előre a 10000-ért!
Értettük a fekás vicceket ám, nagyon jók voltak tényleg, rögtön lehetett vágni a poént. Szuper.
Különben a jelenlegi 23-as keretben Tah, Boateng, Can, Özil, Mustafi, Sané, Khedira, Podolski, Gomez (+ sérült Rüdiger) mennyiben németebbek, mint a Fro-ban született és nevelkedett fekák? Ja, papíron még Leno sem "német" (úgy nézve).
Nójert valóban jó volt látni, azt a faszt nem lehet másképpen a pályán látni, csak felemelt kézzel, faltot mutatva.