Adok egy állítást. Meg kell fejteni, hogy igaz vagy hamis. A helyes megfejtő ad újat. Meg kell várni a helyeslést.
Washington DC Washington államban van
hamis
Kösz!Kínában mintegy 100 piramist tartanak nyilván, amennyiben piramison négyzet és téglalap alapú (csonka) gúla építményeket értünk. Ezek nagy része Xi'an város közelében találhatóak, mintegy 70 mérföldes körzetben a Qin Lin Völgyben. További piramisok lelhetők fel Qin Ling Shan hegységben, Xianyang városka közelében, Stensi mellett, a Wei Ho folyó mentén, a Taibai Shan hegységben és Shandongban egy lépcsős, ún. Kő Piramis is fellelhető.
Igaz, mégpedig 1956-ban, melynek rendezője az ausztráliai Melbourne volt, de a szigorú ausztrál állat-egészségügyi szabályok miatt a lovasversenyket Stockholmban rendezték meg.
A 2012.-s Londoni olimpiára tippelek, ahol a Wembley stadion, ahol az atlétikai számokat rendezték és Eton között, ahol az evezés és kajak-kenú versenyek helyszine volt , a távolság 22,75 km volt.
Nem a hozzászólás tényével volt/van a probléma, hanem a topik leírásában szerepel, miszerint az jogosult feladatot adni, aki az utolsót helyesen megfejtette és erre a rejtvény feladója rá is bólintott, s mivel az adott időpontban nem Te voltál az utolsó megfejtő, ezért tettem szóvá az aktuális hozzászólásodat.
Remélem így tisztázódott a dolog és természetesen örömmel játszunk bárkivel, így Veled is.
Elmondom neked, mert érezhető, hogy nem találkoztál még ilyennel: ezek IQ tesztből való kérdések, és azt kell eldönteni, hogy a mondatban szereplő állítás igaz-e vagy hamis...
Örülök, hogy beléptél, igy megkérdezhetem, mit jelent Vajk megjegyzése. Megemlítem, nem az első eset, ha meglátja Sallai Garbi, mindig beleköt valamibe. A a véleményem, ha Pippen csak úgy unalomból lépett be, akkor adjál új kérdést. Tegnap este unalmamba beléptem Honfogaló beszólásokba, vagy hogy hivják. Oda is írtam néhány szót. Ha van időd kukkancs be oda.
Mindkét állításod igaz, de a fórum törzsvendégeként, aki túl van több, mint 20000 hozzászóláson, illene betartanod a játékszabályokat és megvárni, amíg te leszel jogosult az adott topikban a hozzászólásra. Most ugyanis erre pipppen szerzett jogosultságot legutóbb, nevezetesen, arra, hogy adjon feladatot.