Csak kerdes milyen aron kapja meg a penzet, milyen aron nyerne a fovallalkozo egy normalis vilagban ahol valamit szamit a teljesitmeny is...ahogy latom rettenetesen sok penzukbe kerul mindannyiunknak hogy a kozgep nyeri a tendereket es par alvallalkozo allitolag kivan fizetve... Ennek orulni moralisan erosen megkerdojelezheto....
Csak visszaemlékeztem a pár órával ezelőtti szövegekre egy másik topikban, és rákattintottam a nevednél a Hozzászólások linkre. Onnantól a vak is, ha szeme.
Emlékezni éppen Simor szapulására emlékszem, de engedelmeddel, nem fogom végigbogarászni a hozzászólásaidat. Ugyanis a zsidózásodtól kifordulna a gyomrom.
Azzal nem lenne semmi baj. Azzal van, hogy ez semmivel nem indokolja, hogy tíz közbeszerzésből tizenkettőt miért éppen a Közgépnek kell megnyernie. Meg arra sem ad magyarázatot, hogy egyik percben miért acsarogsz az offshore-lovagok ellen, mikor a másik percben kiderül, hogy egy offshore-lovag tányérjáról leesett maradékokból élsz.
Engem nem. Egy alvallalkozonak az a legfontosabb,hogy a fovallalkozo kifizesse idoben,az a legkevesbe se erdekli hogyan jutott a megbizashoz, kiveve ha az alvallalkozo is fovallalkoznak indult a megbizza megpalyazasakor.
Van a neten kr most is, csak szolok.... Azt azert latom, hogy Simicska, Nyerges erdekeltsegekbe kitolt kozpenz tizmilliardok, mindannyiunk adojabol, nem erik el az ingerkuszobodet....
Felhivnam a figyelmet, hogy az osszes jobbkozeli beszelgetos radio az elmult ket evben ingyenes frekvenciara kerult..... Furcsa mod.... A kr videki frekvenciai is valahogy javareszt atkerultek a masik terfelre... Furcsa mod....