bevallom eredetileg nem akartam ide írni, sok okosságot nem tudok hozzá tenni a témához, de ahogy megláttam a nickedet megörültem.
mekkora idők voltak azok, a bot-ok, a csatorna foglalások, a jó kis beköszönések, tudósitások a nato repcsikről (épp zajlott a délszláv balhé), katdam meccsei, logok kitéve a webre, mirc tuningolások, op jogok stb..
hulát mondtál ugye? emlékszem, banyának voltál talán ismerőse, és nem pesti vagy ha jól csalódom, vagy már engem is elért a demencia. Jókat traccsoltunk. :-)
Persze-persze, nekem se ajánlja meg senki, de volt idő, mikor igen szar helyzet fenyegetett, ha ragaszkodom az (egyébként igen szabad) elveimhez. És nagyon be voltam szarva, de akkor is. Nem bántam meg. Tükörbe amúgy én is ritkán nézek, ezer éve szakállas vagyok :-)
Valóban rettenetes lehet megemészteni, hogy a 135+-os IQ, az akadémiai státusz, vagy éppen a politikai/üzleti berkekben való bennfentesség nem előfeltétele a fórumozásnak.
A politikus - akit a közelmúltban neveztek ki a Fidesz-frakció hajléktalanügyi referensének - kapcsolódó módosító indítványában azt javasolja, hogy a Btk. mondja ki: aki mást, annak kiszolgáltatott élethelyzetét kihasználva, arra bír rá, hogy magát megalázó magatartást tanúsítson - ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg -, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés lenne abban az esetben, ha az elkövető a megalázó magatartásra rábírás során ellenszolgáltatást ad vagy ígér, illetve a magát megalázó emberről felvételt készít, vagy ilyen felvételt hozzáférhetővé tesz a nagy nyilvánosság számára.
Egyszer se rootoltak, és soha nem volt más nickkem. (Hazudok: egyszer volt Rby2, mert nem értettem miért nem tudok írni, aztán kiderűlt, hogy egy hét bünti.)
De nincs 712636194123 hozzászólásom. Ritkán szóltam egy topichoz 10-20-nál többször. Leírtam, amit gondolok, de az elmúlt kb. 8 évben már vitatkozni, eszmét cserélni nem volt értelme.
Folyamatosan olvasom, de alig írok. És mikor írok, akkor a végén általában kitőrlöm. (EP mondta, hogy kihúzni nehezebb, mint írni.)
Visszasírom az első éveket, mikor még olyan infókhoz, pártok belső infóihoz lehetett itt hozzájutni, ami máshol nem volt olvasható.