Keresés

Részletes keresés

ultima Creative Commons License 2020.03.03 0 0 1136

Köszönöm. Adatokat megküldtem.

Előzmény: dptrsk (1135)
dptrsk Creative Commons License 2020.03.03 0 0 1135

írtam mailt.

Előzmény: ultima (1134)
ultima Creative Commons License 2020.03.03 0 0 1134

Szeretnék kérni egy ajánlást én is!
Köszönöm.

kano78 Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1133

Utaltam telefonos appból és azt csinálja a rendszer, hogy beírja a tranzakció történetbe, hogy könyvelésre váró azonnali utalási tétel. Tehát elvileg benne van a tr történetbe, de az egyenleg nem változik.

Ez így egy kalap lófütty.... Remélem, hogy ez csak hiba és nem így értelmezték az AFR-t?

nyman Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1132

Most éppen "működik", de a mobil alkalmazás és a webes felület nem ugyanazt mutatja. Se számlatörténetben, se egyenlegben.

Előzmény: mzsombi (1131)
mzsombi Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1131

A netbank most sajnos meghalt... :(

Előzmény: mzsombi (1130)
mzsombi Creative Commons License 2020.03.02 0 0 1130

Ma reggel megcsináltam a havi szokásos "kötelező kört" a gránitos és CIB Online számla között, fél perc volt az egész. Működik, megvan a Wow! élmény. :)

Másodlagos azonosítók is beállítva, a gránit mobilalkalmazásban találjátok, a főképernyőn a "Megbízások" menüpontba kell menni, ott található utána a "Másodlagos azonosítók kezelése".

JeeEm Creative Commons License 2020.02.25 0 0 1129

írtam emailt

Előzmény: macilaci80117 (1128)
macilaci80117 Creative Commons License 2020.02.25 0 0 1128

Szeretnék én is egy ajánló linket kérni. Köszönöm 

szabotamas@gmx.net

ezileb Creative Commons License 2020.02.16 0 0 1127

Most olvasom a kondíciós hirdetményben, hogy a digitális számlánál eddig nyújtott évi 10 ezer forintos visszatérítés - ha havonta 150 ezer forint erejéig használjuk a bankkártyánkat - megszűnt. :-( (Illetve a tavaly október-december közti időszakban nyitott számláknál él csak.) Mivel utasbiztosítást a hitelkártyák jó része eleve ad, s a TW/Revolut/Curce kártyákkal az ingyenes pénzfalvét adott, a reptéri gyorsítósáv (erre jó azért a Wizz hk is) és Mastercard váró olykori használata nem biztos, hogy megér évi 15,5 ezret... (Eddig MÁK-kal könnyen megugrottam a havi 150 ezres vásárlást, így pár ezer forintot megért a csak a Plantinumért fenntartott számla.)

JeeEm Creative Commons License 2020.01.17 0 0 1126

Írtam emailt :-)

Előzmény: MaciBácsi (1125)
MaciBácsi Creative Commons License 2020.01.17 0 0 1125

Tisztelettel megköszönnék egy ajánló linket én is. Ide kérem:

zotyoking@freemail.hu

köszi!

mzsombi Creative Commons License 2020.01.09 0 0 1124

Írtam emailt.

Előzmény: xxbubixx (1123)
xxbubixx Creative Commons License 2020.01.09 0 0 1123

Sziasztok!

Gránit bankos ajánlást elfogadok a bobinyik@freemail.hu címre.

Köszönöm!

FOMA Creative Commons License 2019.12.25 0 1 1122

"Jó trükk, hogy a banknak legyen fedezete."

:-)

Előzmény: Törölt nick (1120)
dptrsk Creative Commons License 2019.12.25 0 0 1121

Én használtam 22-24 között 8-10 alkalommal a kártyát, nincs semmi gond az egyenleggel/tranzakciókkal.

Nem biztos, hogy a banknál van a hiba, lehet a kereskedői terminál volt hibás vagy a kártyatársaság rendszere nem volt a toppon, a Gránit pedig tud a problémáról és manuálisan kezelik a 'hibás' foglalásokat.

Persze ez csak akkor derülhet ki, ha pl. más Bank ügyfelei is jeleznek hasonlókat.

Előzmény: Törölt nick (1120)
Törölt nick Creative Commons License 2019.12.24 0 0 1120
A héten több alkalommal is előfordult, hogy kártyás vásárlásnál el lett utasítva a kártya.
Egyik esetben másodikra működött, másik esetben 2 próbálkozásra sem, így maradt a kp.
Megnéztem ezt mobilon és ott 2 kártyafoglalás volt az első már levont vásárlásnál és 6db üzenet a másodikhoz, melyből 2 kártyafoglalás, 2 sikeres vásárlás és 2 sikertelen vásárlás.

Felhívtam az ügyfélszolgálatot, mire azt a választ kaptam, hogy technikai probléma lépett fel, tudnak róla, nem csak nálam van ez, viszont a levont összegeket csak az ünnep után rakják majd vissza.

Jó trükk, hogy a banknak legyen fedezete. Csak aki nem 8e Ft-ért vásárolt, mint én, hanem 50e-ért, annak azért problémás, ha 100-150e Ft-ot vonnak le a számlájáról, vagy legalább is napokra eltűnik. Arról nem is beszélve, ha épp csak annyi volt a számláján, még a végén kamatot is számolnak a "hitelre".

Kellemes ünnepeket üzenetre tellett nekik, de rendszerhiba jelzésére nem, hogy az ember 27-éig ne használja a kártyáját már... mert 23-án volt az első eset, 24-én a második és ugye még nem javították ki és elmondásuk szerint pár napig még nem is fogják.

Tehát mindenki vigyázzon a kártyás vásárlással, kövesse a számlaegyenlegén, ha bármelyik is sikertelen volt!
nyman Creative Commons License 2019.12.15 0 0 1119

Köszi a korrekciót. Jelenleg a párom számlájára utalok 280 e-ret egy összegben havonta. De az még lehet az 1.0 :) 

Ott a jóváírás nem jöhet állítólag azonos névről.

Azért is raktam kérdőjelet, mert nekem is valami magasabb összeg rémlett már, de arra már lusta voltam, hogy meg is nézzem.  

:)

Előzmény: FOMA (1117)
andras4736 Creative Commons License 2019.12.15 0 0 1118

Köszönöm szépen a hozzá szólásokat, valószínűleg a CIB ECO lesz, igyekeznem kell mert év végéig van írva, persze lehet meglesz hosszabbítva , mert amint elnéztem már 2017-ben is ezt írtak .

FOMA Creative Commons License 2019.12.14 0 0 1117

"De ehhez asszem havi 280 (?) ezres jóváírás kell."

400000, jelenleg még akcióban mehet legfeljebb három részletben.

Előzmény: nyman (1116)
nyman Creative Commons License 2019.12.14 0 0 1116

Szerintem kb. jól nézed. Ezek jelenleg versenyképesek. 

Még a Raiffeisen Premium Gold 2.0-át szokták mondani. https://premiumbanking.raiffeisen.hu/szamla-bankkartya/premium-gold-szamlacsomag  De ehhez asszem havi 280 (?) ezres jóváírás kell.

A Granit és a CIB Eco egy jó választás. Előnyöket, hátrányokat kell mérlegelned a csomagválasztásnál. Pl.

Egyelőre a Bankmonitoros CIB Eco csomagnál a díjkedvezmény csak két évre szól.

Ha kp-t fizetnél be, akkor a Gránitnál ez csak a IX. kerületi pontban érhető el, a Westendben nincs pénztár. 

A Gránitnak több csomagja van, különböző díjakkal, esetleg minimum jóváírásokkal. Neked kell mérlegelned, hogy éves szinten a szokásaidhoz melyik számla lehet jó. Van amiben több kp felvét van, más a kártyadíj, más az utalások összege stb. stb.

Ha a legolcsóbb számlát nézzük, az a Digitális. Nincs számlavezetesi díj, nincs minimum jóváírás. A Granit Most bankkártya 1890 Ft (első évben 0 Ft). Szerintem ez alkalmas a Revolut feltöltésére. 

Viszont a legdrágább a csoportos beszedés, az utalás, vagy ha dombornyomott kártyát akarsz. Az utóbbi kettőt a Revolut ki tudja ingyenesen váltani. A havi ingyenes két kp felvét max 150 ezerig erre is értelemszerűen jár, ha több kell, szintén a legdrágább. 

A revoluthoz van egy kb. 70 ezres plusz kp felvét. Ha még kérsz Curve-öt, akkor az ingyenes kp felvét felmehet többszázezer forintra. Itt annyi a korlát, hogy napi 200 fontnyi kp-t vehetsz fel. 10 alkalom ingyenes 30 napos ciklusban, utána 0,5 font (kb. 200 Ft). Az sem vészes.

Ha nem akarsz kp-t befizetni és csoportos beszedési megbízást adni, akkor akár jó választás is lehet. A legtöbb szolgáltató számlája befizethető online bankkártyával.

Előzmény: andras4736 (1114)
JeeEm Creative Commons License 2019.12.14 0 0 1115

Ez nagyon függ a vásárlási szokásoktól. Mennyi pénz jön be, mennyi megy ki és hogyan (kp/bankkárty/utalás).

Szerintem érdemes a CIB eco-t használni két évig (az ingyenes, tranzakciós illeték mentes utalás miatt), aztán utána gondolkodni új megoldáson. A Bankmonitoros akció csak a dec 31 előtt megnyitott számlákra vonatkozik, tehát _sietni kell_. Viszont legyen legalább 100e a nyugdíj, különben már trükközni kell, hogy összejöjjön az ingyenesség.

Ugyanez a Gránitnál 990ft havonta és kikötés, hogy egyenleg sosem csökkenhet 150ezer Ft alá/legalább havi 280e jóváírás kell a Bajnok Plusszal.

Előzmény: andras4736 (1114)
andras4736 Creative Commons License 2019.12.13 0 0 1114

Januárban megyek nyugdíjba, gondoltam nyitok egy számlát és arra kérném, majd a nyugdíjat, de olyat szeretnék ami nagyon kedvező , és lehetőség szerint nincs havidíja , és egy bank kártyát is adnak mellé, amivel tudok fizetni, és készpénzt is felvenni. Sajnos még a nyugdíjam nem tudom mennyi lesz .Lényeg a nyugdíjasnak minél alacsonyabb költsége legyen. Revolut kártyám van, de arra nem bíznám még rá, mivel védelem nincs rá úgy tudom, és inkább azért itthonit szeretnék.Leginkább a Gránit Bankot nézegettem, de többféle csomag van egyenlőre dönteni sem tudtam melyik lenne jó, mivel nem tudom mennyi lesz a nyugdíj. Egyébként a 100 ezer Ft úgy is jó ha én utalok rá, vagy más egy másik bank számláról ? Nem ragaszkodom a Gránithoz sem ha létezik jobb megoldás . Még a CIB ECO-t néztem,a Bankmonitoron 2 évig ingyenes, de valamiért mégis szimpatikusabb attól a Gránit. Esetleg akinek van tapasztalata kérem írja meg .Köszönöm előre is a segítséget a döntéshez.

atszusztvuyet Creative Commons License 2019.12.04 -1 0 1113

Es az meg ismetcsak megint milyen okorseg, hogy

1) aszondja, masik idozonaban tartozkodom eppen, be akarok lepni az E-bankba, erre azt irja ki nekem a program, hogy az ora nincs megfeleloen beallitva, ezert nem biztos, hogy jol fog mukodni a szolgaltatas.  ?!!!!

2) Ebbol az applikaciobol sem lehet kilepni, csak ha megeroszakolom egy kulso androidos programzaro paranccsal (gesztussal pl)

atszusztvuyet Creative Commons License 2019.12.03 0 0 1112

i

Előzmény: atszusztvuyet (1111)
atszusztvuyet Creative Commons License 2019.12.03 0 0 1111

Igen. Total gagy:(

Előzmény: merQree (1110)
merQree Creative Commons License 2019.12.03 0 0 1110

Ha megnézed jobban a vidobank alkalmazást, ki sem lehet lépni belőle, csak a telefon HOME gombjával...

Előzmény: atszusztvuyet (1108)
atszusztvuyet Creative Commons License 2019.12.03 0 0 1109

Hat 2-3 forint is szamithat az osszeg nagysagatol fuggoen

Előzmény: nyman (1106)
atszusztvuyet Creative Commons License 2019.12.03 0 0 1108

Ha pl videohivast kerek, akkor miert nem lehet a feluletrol a home-ra visszaterni? 2 opciot ajanl csak fel: visszahivast kerek vagy varok. Nem enged vissza a kezdo kepernyore, hanem ujra kell hivnom az egesz tetu oldalukat

Előzmény: merQree (1105)
atszusztvuyet Creative Commons License 2019.12.03 0 0 1107

igy van, ez is megtortent. Es semmi nincs. Kartyaval nemtok mit csinalni, TOk amator a feluletuk. Miert kell pl beleturnom valami tok masik helyre, hogy az elkuldott leveleimet lathassam???

Előzmény: OrSoLy (1104)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!