Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.24 0 0 109

Véleményem szerint nem a fogantatatás pillanatától kell az abortuszt tiltani.

Indoklásul Feynmanét ajánlom.

Előzmény: RágCsávó (-)
ecinereb Creative Commons License 2010.11.24 0 0 108

Akkor kb. egyetértünk. Személy szerint vallási alapon szinte abszolút elítélem az abortuszt, de mivel az orvostudomány fejlődése ma már lehetővé teszi, hogy fejlődési rendellenességeket, betegségeket meg lehet állapítani a magzatnál, nem feltétlenül zárom ki ilyen esetekben. Hiszen mekkora hit kell ahhoz, hogy reméld, nem lesz igaza az orvosoknak, vagy hogy vállalj egy beteg gyereket úgy, hogy ott a lehetőség megszakítani a terhességet és újra próbálkozni. De igazából aki (keresztény) vallási alapon ellenzi az abortuszt, annak bojkottálnia kellene a terhesség alatti vizsgálatokat is. Ilyen alapon a beteg magzat is ember, megölése emberölés, ezt Semjénéknek is így kellene gondolni, ha a vallással dobálózik. Erkölcsi alapon megintcsak ellenzem az abortuszt, semmi sem támasztja alá, a felelőtlenséget pártolja. Azt viszont nem gondolom, hogy az államnak tiltania kellene. Nem kell támogatnia, szűk körben lehetővé kell tenni, és ezt a szűk kört szerintem a jelenlegi szabályozás jól behatárolja. 

Előzmény: Törölt nick (90)
Transylvanianmixedgrill Creative Commons License 2010.11.24 0 0 107

Istenkém, mennyi mindent kaptam én ezért a választások éjszakájét követően, hogy bérrettegő vagyok, és hogy olyant jósolok, ami soha nem következik be:

Részvételi adatok
(Fórum ť Politika, közélet ť A PoliDili ť Részvételi adatok) Transylvanianmixedgrill válasz | megnéz | könyvjelző 2010.04.25 22:01:32 © (12356)

No, kérem szépen, megvan a 2/3-ad, el kell kezdeni dolgozni!

Szóval. először is kezdjük a legfontosabbal: ki kell penderíteni minden szocit, vagy szoci "gyanús" elemet az összes létező pozícióból, be a helyükre azonnal a slepp összes fiát-borját, hiába no, nagy a munkanélküliség, be kell tömni az éhes szájakat.

Aztán azonnyomban megviszgálni, mennyi pénzt, vagyont lehet villámgyorsan átutalni a porzó pártkasszába törvényesen és persze törvénytelenül (a jogászok majd 2/3-dal megoldják, oszt jónapot!)

Harmadrészt be kell indítani a Fidesz közeli vállalkozásokat, csókosokat gyors, meghívásos pályázatokkal.

Negyedrészt, a lehető leghamarabb pénzt és pozíciót kell adni a jobbos médiumok szereplőinek, megköszönve eddigi munkásságukat, akinek lesz egy nagyon fontos feladatuk: napi 24 órában közvetíteni az "elszámoltatás" eseményeit, amelyek árnyékában kényelmesen el lehet végezni az első három legfontosabb feladatot...

Előzmény: euroapa (45)
szarvasmarha Creative Commons License 2010.11.24 0 0 104

szerintem egy olyan mondaton vitatkozunk amit egyrészt nem ismerünk másrészt meg ha lesz akkor egy jelképes vmi lesz az állampolgárok jogai címszó alatt

Előzmény: Törölt nick (85)
asta Creative Commons License 2010.11.24 0 0 102

Oldlaba rugták-e az Ab-t, oldalba rugják -e az alkotmányt naponta, hoznak-e törvény ellenes törvényeket? Ezt már mind megtették. Miért ne tennék meg ezt is?

Ahogy egy Semjén minelnök h. lehet, ott már bármi megtörténhet.

Az érvelése pedig totálisan hamis. Az ember ugyanis már rég beleavatkozott Isten akaratába - ha csak az elvet nézzük - pozítívan, amennyiben radikálisan csökkent a csecsemő halandóság. Régen az asszonyok 6- de akár 12 gyeremeket is szültek éltük során. Átlagban ezekből csecsemő korban meghalt több mint a fele. Jellemzően  és átlagosan 3-5 gyermek érte meg a felnőtt kort, vagy még annyi se.

Szektás az, aki ilyen elveket támogat. Ez a "vissza a középkorba" projekt.

Rabszolgaságot nem akarnál?

Nekem  egy Semjén ne akarja megmondani, hány gyermeket neveljek fel. Teremtsenek élhető Magyarországot, akkor majd lesz több gyerek is.

Erőszakkal nem fog menni.

Előzmény: euroapa (45)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.11.24 0 0 101

szarvasmarha Creative Commons License 2010.11.24 0 0 98

:-D

Előzmény: Törölt nick (93)
szarvasmarha Creative Commons License 2010.11.24 0 0 97

Semjéné az egy vélemény Gulyás meg az előkészítő bizottságban azért mégiscsak   képben van arról hogy mit terveznek:

"Gulyás Gergely, az alkotmány-előkészítő bizottság fideszes alelnöke szerint ugyanakkor a jelenlegi abortusz-szabályozás nem változik, és az általa vezetett munkacsoport koncepciójában nem is szerepel hasonló, tehát a népesséfogyásban is szerepet játszó magzatgyilkosságok ellen nem akarnak tenni."

FH

Előzmény: RágCsávó (83)
sesebese Creative Commons License 2010.11.24 0 0 96

Szerintem porított urániumot szippantott.

Más magyarázat erre nincs.:-))

Úgy vannak lányai, mint nekem aligátorom.

Előzmény: Törölt nick (93)
RágCsávó Creative Commons License 2010.11.24 0 0 95

köpköd, rettegtet, félreinformál.

Tehát akkor szerinted semmi gond sincs a KDNP javaslatával, nyugodtan beleírható a zalkotmányba, és ez esetben biztosan mexavazza a teljes 2/3

Előzmény: Törölt nick (89)
nemezis 2 Creative Commons License 2010.11.24 0 0 94

Túl azon, hogy magát a vélelmezést is hülyeségnek, vagyis újabb megtévesztésnek tartom, mindenkinek javaslom a "Néma sikoly" c. film megtekintését.

Mondjuk, amikor a magzat sikoltva menekül........

Előzmény: Törölt nick (85)
Perichole Creative Commons License 2010.11.24 0 0 92

Felelősségteljes szexuális és házasélet. Ennek kellene a fejekben a helyére kerülnie. Előre meggátolni azt, amire nem vágyik egy nő: ebben az esetben a terhesség. Nem utólag kell megoldani.

http://www.valsagterhesseg.hu/abortusz_kepek.html

itt megnézhetitek, milyenek az abortált magzatok akár már hét-nyolc hetes terhesség után

asta Creative Commons License 2010.11.24 0 0 87

Mostanában ahányszor itt benyögött valaki valamit, legyen az a legnagyobb baromság, abból három nap múlva már törvény volt. Ez van.

Én ettől nem rettegek, mert nincs mitől, ellenben felháborítónak tartom. Főleg, azért, mert minden vita nélkül ( mindenhol óriási vitákat generál ez a téma), az érintettek megkérdeztése nélkül akar egy kis csoport uralkodni rajtunk. Ez legutóljára  valóban Rákosi Mátyás idejében volt, hasonlóan rendeletileg.

A szavazásnál már késő rettegni.....akkor már félni kell,mint régen.

Előzmény: Törölt nick (34)
RágCsávó Creative Commons License 2010.11.24 0 0 83

Ok, tehát ha azt állítod, hogy több kormánypárti politikus, különböző időpontban elhangzott, egybevágó kijelentése csak egy orbitális fasság, amelynek a jelentősége legfeljebb egy szellentéssel ér fel, ebben akár egyet is érthetünk.

Előzmény: szarvasmarha (80)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.24 0 0 82

Hisztériakeltés, Móriczos magyargyalázás, eddig ezt tudták felmutatni. Valami konstruktívabb nincs?

ecinereb Creative Commons License 2010.11.24 0 0 81

Az abortusz egyébként milyen alapon eszköze a születésszabályozásnak?

Előzmény: Törölt nick (78)
szarvasmarha Creative Commons License 2010.11.24 0 0 80
Előzmény: RágCsávó (75)
szarvasmarha Creative Commons License 2010.11.24 0 0 79

hétvégén   a szocik demonstrálnak vmi stadionban.

ha ügyes vagy és időben jelentkezel  még  akár  buszt is küldhetnek érted

:-))))

Előzmény: zsuzsa (76)
Ordas_farkas Creative Commons License 2010.11.24 0 0 77

Nem nem az én álláspontom, hanem az új alkotmány tervezetéért. Pontosabban úgy hangzott volna, hogy "Ha elfogadjuk, hogy a fogantatástól ember az ember..."

(Egyébként a jogalkotó pillanatnyilag pontosan azt mondja, hogy az ember ha élve születik, akkor a fogantatás pillanatától jogképes..., tehát akkor ember az ember a fogantatáskor, ha élve meg is születik, egyébként nem...)

Előzmény: Unerwünschter Gast (69)
zsuzsa Creative Commons License 2010.11.24 0 0 76

Majd visszafordul :-)

Hosszú évek óta tervezem,hogy egyszer elmegyek valamilyne tüntetésre, de  sose értem rá.

Előzmény: szarvasmarha (72)
RágCsávó Creative Commons License 2010.11.24 0 0 75

Akkor az MTI-ét is, az alább beidézett Semjén nyilatkozat közléséért?

Előzmény: szarvasmarha (73)
sópipa Creative Commons License 2010.11.24 0 0 74

"Tragikusnak találom, hogy bigott katolikus férfiak fognak dönteni a nők sorsa felől."

Nem azért, de elsősorban a magzat sorsáról döntenek.

Előzmény: Prucika (4)
szarvasmarha Creative Commons License 2010.11.24 0 0 73

"vagy ha valóban nem lesz benne a készülő alkotmányban, akkor felelőtlen, ostoba hadováról van szó, az említettek részéről, ami megkérdőjelezi a beszámíthatóságukat."

vagy a hírszerzőjét és a tuti informátorainak beszámíthatóságát

:-D

Előzmény: RágCsávó (71)
szarvasmarha Creative Commons License 2010.11.24 0 0 72
Előzmény: zsuzsa (68)
RágCsávó Creative Commons License 2010.11.24 0 0 71

Végül is nevezhetjük felröppenő hírnek, felelős, kormánypárti politikusok nyilatkozatait... vagy ha valóban nem lesz benne a készülő alkotmányban, akkor felelőtlen, ostoba hadováról van szó, az említettek részéről, ami megkérdőjelezi a beszámíthatóságukat.

Előzmény: szarvasmarha (62)
zsuzsa Creative Commons License 2010.11.24 0 0 70

Vuvuzelanéni, a fogorvos az a luk másik végén áll :-)))) Nagyon mélyre kéne nyúlnia az abortuszhoz :-)

Előzmény: Törölt nick (66)
Unerwünschter Gast Creative Commons License 2010.11.24 0 0 69

Tehát a fogantatás pillanatától ember az ember...

Ez a te álláspontod. A jogalkotó jelenleg mást mond. (A születéstől.)

Előzmény: Ordas_farkas (60)
zsuzsa Creative Commons License 2010.11.24 0 0 68

Jó hogy szólsz,már az ajtóban álltam, hogy megyek a Kossuth térre :-)

Mondjuk engem is inkább Hoffmann Rózsa ámokfutása izgat mostanában és a felsőoktatás reformja. Bár még nagymama se szeretnék lenni...

Előzmény: szarvasmarha (62)
euroapa Creative Commons License 2010.11.24 0 0 67

Mit szeretnél?

Annyit mondtam (akinek van esze értette), hogy  a nyugati elemzők és főleg a hátterükben lévő pénzügyi körök, azt szeretnék, hogy sok pénzt tejeljünk nekik a magas kamatú kölcsöneikre és szopassuk meg a lakosságot még jobban, mintha baloldaliak lennénk, Kínától meg olcsó kölcsönt kapunk.

Te meg itt álmodozol.

Előzmény: Törölt nick (58)
ecinereb Creative Commons License 2010.11.24 0 0 65

Máshol már ki lett tárgyalva, hogy egyelőre az anya élete a magzaténak is feltétele, de ilyen magasságokba nem fog ez a dolog felrepülni.

Előzmény: zsuzsa (53)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!