Ebbe a topikba várunk kezdő és profi makrósok fotóit. A fotók mellé írhattok adatokat, a készítésével kapcsolatos technikát is. Jelenleg létezik egy technikai topik is ami Makró fotózás címen megtalálható ezen az url címen: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9057201
Az adásvételi postok szerzőit a moderátorok kitiltják innen!
Azért ez nem csak ezen múlik... A mélységélesség "hiánya" miatt nem volt éles mindenhol, vagy semmi nem volt fókuszban? Milyen módban készítetted a képet és mekkora rekeszt állítottál be?
Az lenne a kérdésem, hogy egy 24-105-ös objektívhez milyen közgyűrűsorra van szükség makrózáshoz? Próbálgattam a fényképezőm és a döglőtt szúnyog sehogy se lett éles, míg a kis kompaktomon meg lehet csodálni a lábait. Segítenétek, hogy sikerüljön a kezdő dslr gépemmel is?
Pécsett üdítően süt a Nap. Tegnap egy 4 órás séta alkalmával a Malomvölgyi Parkerdő 2-es tavát megkerülve többek között ezeket a képeket készítettem. További szép napot Mindenkinek!!!
Kihasználatlanság miatt eladó egy Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM objektív. Tökéletes állapotban, dobozával, első, hátsó védőkupakkal. Szinte új, karc mentes, használatból adódó kopások sincsenek rajta.
Köszönöm a tetszésnyilvánítást. Örülök, ha bárkinek is örömöt okozhatok a képeimmel. És én is mindig megcsodálom a Ti képeiteket! Rendre megállapítom, van még mit fejlődnöm.
Csodás estét Mindenkinek! Régen jártam itt, de hát elkezdődött az új tanév, és minden időm a tanmenetgyártással telt. Végre a kirándulásra is volt időnk, és közben hódolhattam a fényképezés örömének is. Íme néhány "elkövetésem":