Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy PANASONIC GX8 fekete Micro 4/3 M43 M4/3 MFT MILC fényképező váz. Teljesen újszerű állapotban, mindössze 1673 expóval, ami nagyon ritkává teszi. Nehéz manapság GX8-ból ilyen állapotút találni. Fantasztikusan jó gép egyébként, napestig lehetne sorolni a tulajdonságait: - 20 MP-es, stabilizált szenzor, 4K videó, post focus, - masszív por-és cseppálló, magnézium váz, - kiváló, nagy méretű képet adó, dönthető elektronikus kereső, - kihajtható és akár be is forgatható LCD, - kényelmes, kézreálló markolat, - átlátható menü, és tökéletesen testre szabható gombok, beállítások. Micro 4/3 vázak közül az egyik legmegbízhatóbb darab. Gyári dobozában, gyári akkujával, töltőjével, nyakpántjával és vázsapkájával. SN: WE5JA001101 Ár: 175.000 Ft165.000 Ft
- RICOH GR I II III fényképezőhöz való Ricoh GV-2 28mm-es optikai kereső és Ricoh GS-3 fekete bőr nyakpánt. Mindkettő a gyári, eredeti, japán gyártmányú. Állapotuk új, bolti. Kereső gyári tokjában. Panasonic 14mm-es palacsintához tökéletesen megy!
Eladó Lumix G Vario | 45-150 mm, f4.0-5.6 (sn: XA1SG201338) dobozában, papírjaival, első és hátsóobjektívsapkával, napellenzővel + ajándék utángyártott objektív táskával - 45000 Ft
Eladó egy PANASONIC GX8 fekete Micro 4/3 M43 M4/3 MFT MILC fényképező váz. Teljesen újszerű állapotban, mindössze 1673 expóval, ami nagyon ritkává teszi. Nehéz manapság GX8-ból ilyen állapotút találni. Fantasztikusan jó gép egyébként, napestig lehetne sorolni a tulajdonságait: - 20 MP-es, stabilizált szenzor, - masszív magnézium, por-és cseppálló váz, - kiváló, nagy méretű képet adó, dönthető elektronikus kereső, - kihajtható és akár be is forgatható LCD, - kényelmes, kézreálló markolat, - átlátható menü, és tökéletesen testre szabható gombok, beállítások. Micro 4/3 vázak közül az egyik legmegbízhatóbb darab. Gyári dobozában, gyári akkujával, töltőjével, nyakpántjával és vázsapkájával. SN: WE5JA001101 Ár: 175.000 Ft
Eladó egy Panasonic g80 váz Megkímélt keveset használt kopásmentes állapot.Minden tartozéka,doboza hiánytalanul rendben van.Serial: WE6JA003018.
Expo a számláló szerint 574, de ez csak a mechanikus zárral készült expókat számolja úgy tudom egyébként szinte mindig E zárral használtam, így szerintem kb 4000-5000expo a reális
Eladó 1 db Panasonic DMW-BLC12E (1200mAh) Jupio utángyártott fényképezőgép akkumulátor kb. 90%-os állapotban. Alacsony önkisülésének köszönhetően, használaton kívül tovább marad töltött állapotban, mint más akkumulátorok. Holland energia. Bp.
Olympus e-30 váz eladó. Nagyon szép állapotban, kevés expoval. Anno felső középkategóriás gép volt, az e-3 alá pozicionálták, de bizonyos szempontból jobb is volt annál.
Két akksi jár hozzá, egy utángyártott töltő, noname nyakpánt, és egy szintén utángyártott adatkábel. Alku nélkül adok hozzá három cf-kartyat (1,2,8 gb) és egy xd kártyát (1gb).
Pesten is at tudom adni, posta csak előre utalás után. Sn: G68506106
Panasonic Lumix G Vario 35-100mm f/4.0-5.6 Asph MEGA OIS eladó. Állapota: tökéletesen újszerű. Ténylegesen alig használtam. Tartozékai: objektívsapkák+napellenző. Bp.
Eladó egy Panasonic g80 váz Megkímélt keveset használt kopásmentes állapot.Minden tartozéka,doboza hiánytalanul rendben van.Serial: WE6JA003018.
Expo a számláló szerint 574, de ez csak a mechanikus zárral készült expókat számolja úgy tudom egyébként szinte mindig E zárral használtam, így szerintem kb 4000-5000expo a reális
Nekem is angol kiosztású a billentyűzetem, mert azon sokkal praktikusabb programozni.
Ettől még egyetlen gombkombinációval bármikor át lehet váltani akár Windows akár Linux alatt magyarra ill. vissza. 30 éve, DOS alatt még érthető volt, hogy nehézkes az átkapcsolás, de már régóta nincs mentség rá. Ez pont annyira alapvető odafigyelés a hozzászólásodat olvasók felé, mint a helyesírás.
Szerintem, ha egy szó jelentését megértettük, és nem félreérthető, akkor kár azon vitatkozni, hogy szabad-e ilyet írni. Szabad. Virágozzék minden virág!
Teljes tevedesben leledzel, nem erthettlen eme cselekedetem, leven kellemetlen ekezettelen eredmenyem nem restsegem jele, mert eme rejtely megfejtese ez esetben egy telebeszelesre tervezett es kezemben elhelyezett szerkezetnek ekezetek teren nehez kezelese lenne.
A "megvigyázott" szót először katonaságom idején hallottam, a '80-as évek közepén, Letenyén. Ott, amikor eltávra mentem, a főrörzs csak annyit kérdezett: "Boros b@ssza+ megint megyen megfele hazafele?" Szóval, nekem egyáltalán nem volt furcsa a kifejezés.
Nem annyira generáció ez, X-ből (kb. a 70-es években születettek) is sokan vannak sajnos, akik vmi érthetetlen "hagyományból" tesznek a többi fórumozóra, és nem kapcsolnak át a magyar kiosztásra.