Keresés

Részletes keresés

ZE Creative Commons License 2009.01.27 0 0 509
Van, aki elfogadja, sőt, a dolog korrekt elintézésének tartja azt, ha valaki elismeri, hogy tévedett, és hajlandó a korábbi vélekedését feladni, és elfogadni valami mást.

Előzmény: PBGI (483)
mennyenabusz Creative Commons License 2009.01.27 0 0 507
"a rossz kormányzásért felelőseket példásan megbüntessék."

ez is megérne egy topikot! :)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.27 0 0 506
>>Már pedig a bizonytalanok ma az igazi új többség.

Már ez sem igaz, csak egy ügyes előkészítése a terepnek, ahol vissza igyekszik somfordálni a közéletbe a levitézlett belvárosi elit.

A többi pedig 24 : 8 , 'oszt jónapot.
Előzmény: Törölt nick (495)
almasyeniko Creative Commons License 2009.01.27 0 0 505
Viktor ezt bizonytalan szavazók mennyiségét  szabta el 2002-ben
s7000user Creative Commons License 2009.01.27 0 0 504

Lassan mondom: a kormány dolga dönteni, kormányozni, az ellenzéknek meg az a dóga hogy bohóckodjon, kivonuljon, csörgőssipkával ökörködjön.

Betűzöm: f e l e l ő s  k o r m á n y z á s

Erre nincs esély, mert eddig is lett volna rá lehetőség, mégsem történt semmi.

Előzmény: ZE (493)
BigBacon Creative Commons License 2009.01.27 0 0 503

"Már pedig a bizonytalanok ma az igazi új többség."

:-))))

joby Creative Commons License 2009.01.27 0 0 502
Hát nem is holnapról van szó, hanem gyakorlatilag a jövő évtől!
Előzmény: 33nev (485)
Illegális szerető Creative Commons License 2009.01.27 0 0 501

A navracsisccccccs meg az orbááááááán meg szíjjjjjjjjjjrágó mikor fog feloszlani?????

:o))

mavtelep Creative Commons License 2009.01.27 0 0 500

nincs, mert az nem segít semmit, legfeljebb gerjeszti a hisztériát.

Valamelyik nap h.allottam egy külföldi elemzőtől ( vagy olvastam ?), hogy mi magyarok nem törődünk a válsággal, - tényleg nem  :  válsákezelésnek elég annyi,  hogy Gyurcsány mondjon le !

Azért ez így  szégyenletes és katasztofális....(((

Előzmény: Kajdács Lörincz (475)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.27 0 0 499
Ja, a link:
http://www.hirszerzo.hu/cikk.fidesz_elonyt_mutat_a_szazadveg-forsense_kutatasa.95572.html
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.27 0 0 498
Mi az hogy bizalmi tőke?

Ő a miniszterelnök most. Pont. Ebben a helyeztben a fidesz is pont annyira hibas mint az mszp.

Nem védem az MSZP-t mert egy töketlen banda. Na de ha vak tyúk alapján valamit kitalálnak ami még talán jo is lehetne azt sem szavazza meg a fidesz mart ha már szar van akkor legyen igazán büdös. Ez a szar ami már orrig fog érni 2010-ban ez lesz az ők kiindulópontja is. Én meg jóideig abban leszünk ....
Előzmény: Törölt nick (491)
mennyenabusz Creative Commons License 2009.01.27 0 0 497
lassan a jobbik is beéri támogatottságban a zemeszpét, és akkor a fidesz lesz a legkisebb gond
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.27 0 0 496
>>Ha épp szívműtét előtt állnék, leszarnám, hogy a népnek mi a véleménye egy műtéti eljárásról

A kormányzás nem szívműtét.
A változás a társadalom ellenére nem lehet keresztülhajtani, még akkor sem, ha egy leharcolt pártocska ragaszkodik az utolsó évében az Audi kulcsokhoz.

Gyurcsánnyal bármiféle változás sikere kizárt, ugyanis a sikeres válságkezelés elsődleges feltétele, hogy a rossz kormányzásért felelőseket példásan megbüntessék.
Csak ezen keresztül teremtődik bizalmi tőke.

Aki már egyszer elqrta, az ne hepciáskodjon itten, hogy válságot akar kezelni, mart annyira, de annyira szereti a hatalmat.
Előzmény: Törölt nick (488)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.27 0 0 495
"Gyurcsánynak nincs támogatása. Pont."

A pártválasztásukban bizonytalanok körében a kormány megtartását támogatók tábora a valamivel nagyobb, 37 százalékos, míg a távozást óhajtóké 33 százalékos.

Már pedig a bizonytalanok ma az igazi új többség.
33nev Creative Commons License 2009.01.27 0 0 494
"Gyurcsánynak nincs támogatása. Pont."

Ezt majd meglátjuk. Hiszen most, hogy két év után a fidesz végre összeszedte a bátorságát, és kezdeményezte a parlament feloszlatását, nyilván hamar kiderül.
ZE Creative Commons License 2009.01.27 0 0 493
Ha feloszlik a parlament, az atyaisten sem változtathat semmit, mert az üv. kormányt köti a meglévő költségvetés, és igen szűk a mozgástere. ha változtatni kell, akkor parlament és kormány, a parlamentben pedig nem szart dobálni, meg kivonulni/nem bemenni bohóckodással el...ni a drága időt, hanem dön-te-ni. Gyorsan.
Előzmény: Törölt nick (466)
33nev Creative Commons License 2009.01.27 0 0 492
Hát persze.
Előzmény: BigBacon (490)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.27 0 0 491
Gyurcsánynak nincs támogatása. Pont.

>>Mindenki unja mar a totojászást meg a fidesz maszlagot ..

Hehehe....

>>Ezért erölteti a törp az uj valszasztast ....

Pedig 2010 az övé lesz csak addig nem birja kivarni.

Teljesen indifferens.
Valóban mindenki tudja, hogy cselekedni kell, azt is tudja mindenki, hogy Gyurcsánynak ehhez nincs bizalmi tőkéje, de azt is tudja mindenki, hogy foggal-körömmel ragaszkodnak az elkövetkező egy évhez, mert bíznak benne a nagy disznóságaik elévülnek a törvény előtt.

Előzmény: Törölt nick (474)
BigBacon Creative Commons License 2009.01.27 0 0 490

Nem különösen érdekel, hogy mi árt a fidesznek.

Előzmény: 33nev (485)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.27 0 0 489
Na és ki fogja ezt megcsinálni ? Annak a Kossuth téren fényes nappal kinyalom ... :DDDD
Előzmény: Törölt nick (477)
reggelsanyi Creative Commons License 2009.01.27 0 0 487

Ugyanmár ezt nem kell védeni semmivel..

Város szélén ekkora kertek vannak a házakhoz..

Az utcában meg nem lakik cigány

Előzmény: Zézé (484)
mennyenabusz Creative Commons License 2009.01.27 0 0 486
ezzz..igen..ez a következetes politika..a múltkor a gordonkát kérdezték a tévében, hogy miért mond mást mint a többi mszpés..
lassan leülhetnek a mónika sóba egy-egy székbe és verekedhetnek is felőlem, hogy ki mit mondott tegnap...
Előzmény: nyugatioldal (472)
33nev Creative Commons License 2009.01.27 0 0 485
Nekem még csak mindegy lenne, de mit fog szólni a jónép, ha Mihály veszi el tőle?

Lásd be, drágám, a fidesznek az ártana a legtöbbet, ha holnaptól kormányozna! Olyannyira, hogy nem is igazán akarják a fijjúk.
Előzmény: BigBacon (461)
Zézé Creative Commons License 2009.01.27 0 0 484

villanykeritessel veded, vagy aknamezovel? ;)

mert, ha istenments baj van, akkor a madarijeszto nem lesz eleg az ehezok tavoltartasara ...

Előzmény: reggelsanyi (446)
PBGI Creative Commons License 2009.01.27 0 0 483

Hitelt senki nem tud felvenni, ellenben törleszteni kell a részleteket...

Nem tudom, hogy lesz-e adócsökkentés, de fennen hangoztatták az elvtársak, hogy nem járható út ---> az is egy stratégiai kudarc lenne, ha be kellene látniuk a tévedést.

Előzmény: joby (457)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.27 0 0 481
Én elhiszek neked mindent. De most mégis az van hogy aki lakast vagy autót vett mondjuk meg őszintén erején felül, mert ugy vette, azok szarban vannak es az én adómból aki reális önismerettel állt az autó vagy ingatlan vasarlashoz most vehetem meg neki meg az ő lakasat is autóját.
Előzmény: ZE (473)
s7000user Creative Commons License 2009.01.27 0 0 480
Tévedés. Annyira szar a helyzet, hogy ide mohács kell. Amíg az emberek nem térnek észhez, úri passzinak vélik ezt a válságizét is. Bizony beleillika  képbe a kormánybuktatás, a parlamentoszlatás, meg a nukunyugdíj, meg szükségállapot. Most inkább arról megy a politikai csata, hogy ki lesz az első aki az igazi rendszerváltás után képbe tud kerülni, aki az új elitet ki tudja állítani ezek után a politikai maffiózók után. Félreértés ne essék, nem a válság miatt van ez, hanem az elbaxott választási rendszerünk miatt. A válság miatt csak a csalánba kerültünk, a gatyánkat viszont a mai elit tolatta le velünk.
Előzmény: ZE (456)
reggelsanyi Creative Commons License 2009.01.27 0 0 479

:)

Tod az benne a szép hogy én egész gyerekkoromban utáltam az ilyesmit..

Mindent megtettem csak hogy dolgozni ne kelljen..

Aztán 2003-ban hazajöttem kisfalumba..

És ma már nem tom elképzelni hogy miért erőltettem a nagyvárosi létformát magamra 1991-2003 között (tán mert fiatal voltam és bohó)

Van annak varázsa hogy a piacon sem kell venni szinte semmit..

ami az asztalra kerül az a TE munkád gyümölcse..

Gondolkoztam fólián is de az már annyi árut nyomatna hogy anyukám meg tesóm háztartása se tudná felenni..

Kidobni nincs szíved eladni meg nem érdemes..(azzal csak pénzt időt vesztesz)

Így maradt a munka és mellette a földtúrás..

Minimálisra lehet csökkenteni a kiadásaidat..

Zárójelbe jegyzem meg hogy a szomszédom 100 forintért adja a TEJ-nek literjét :)

Előzmény: Kajdács Lörincz (463)
ZE Creative Commons License 2009.01.27 0 0 478
Stadinger szavaztatta, kézen állva lábfelemelt... (Nagy-Bandó András)
Előzmény: BigBacon (428)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.27 0 0 477
Senkire.

Szerintem,már igen sokszor leirtam:

rugjuk már seggbe az összes hatalmon lévő
- mert jó ha tudjátok,hogy a parlamanti ellenzék is hatalmon van, csak szeretik ezt elhazudni -
politikai elitet, hogy végre dolgozzanak meg a pénzükért, még ha az nekünk - no meg nekik is - fájni fog.

Pl: Egy ilyen kis csóri országnak nem kell egy 10 fős faluban is önkormányzat.

10 milla népességhez elég lenne a felsőoktatás fele, mert egyrészt hülyéket képez, másrészt merőben fölköslegesen, ráadásul adóforintokból.

1o milla népességhez a kórházak felétr egyszerüen nincs szükség, bár az orvosok ennek nem örülnek, mármint azok, akik a hálapénzből élnek.

l10 milla népességhez közröhely 386 képviselő.

Végül a 10 milla népesség adócsalóinak fel kellene fogni végre,hogy az adócsalás büncselekmény, mert meglopják azokat akik fizetnek, és meglopják a jövőt is, akiknek majd a hitelt vssza kell fizetni.

Stb., stb. stb........
Előzmény: Törölt nick (448)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!