Keresés

Részletes keresés

bluekiwi Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1794

Meg tudna valaki mondani, mikor jatszanak holnap a kezis lanyok?

Koszi

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1793
 Csurka is- is, szerintem:)
Előzmény: RnD (1772)
creedence Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1792
ez itt off,de jellemző: a magyar tv kosármeccset ad amikor a szerbek játszanak aki ugye a magyarok ellenfelei lehetnek.... egyébként sajnos verik a spanyolokat
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1791
Kagye!ha jössz ma a gödi tornára ki ahol játszik a vác szivesen odamegyek hozzád és elmondom a véleményemet erröl...persze tégedet is meghalgatva...
creedence Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1790
A franciák a Nemzetközi Kézilabda Szövetségnek (IHF) adott át még kedden egy hivatalos levelet, amelyben azt követelték, hogy játsszák újra a mérkőzést.

Bana elismerte, hogy a videó-felvétellel sem tudták elérni céljukat: "Azon kívül, hogy a két kínai játékvezetőnő, Liu Feng-jüan és Liu Su-jong teljesen alkalmatlan volt egy ilyen szintű mérkőzés dirigálására, nem találtak semmit, amibe bele lehetett volna kötni" - jegyezte meg.

Franciaország nőikézilabda-csapata Románia ellen az 5-8. helyért játszik, míg a világbajnok oroszok a magyarokkal csatáznak a fináléba kerülésért csütörtökön közép-európai idő szerint 14:15-kor." origo
Előzmény: kagye (1789)
kagye Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1789
Már el is utasították az óvást.
gasko18 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1788
Ettől függetlenül kétlem, hogy elfogadnák a franciák óvását, gyak. az egész további program csúszna, ha csak nem akarják az esetleges pozitív döntés mellett még a meccset is ma lejátszatni.
Előzmény: ts__ (1786)
kagye Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1787
Azt nem értem, hogy miért nem óvási ok, ha a szabályoktól eltérően engedik, hogy időntúli szabaddobásnál felálljon a lehető legmagasabb védőfal. (És most nem az adott szituról beszélek.)
ts__ Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1786
Abban nem vagyok biztos, hogy itt második hosszabbítás utánra gondolnak.
Előzmény: KisKlein:) (1783)
attus germanicus Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1785
Izland kiverte a lengyeleket a férfi tornán.
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1784

Egyik szituáció sem ovási ok....!!bár ezt a mérközést nem a két kinai hölgynek kellett volna vezetnie....nem ezen a szinten vannak....ezt sokan tudták elöre....

KisKlein:) Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1783
A második meg nem időntúli szabaddobás volt, mert volt még 4 másodperc hátra. Úgyhogy ez szintén nevetséges...
Előzmény: attus germanicus (1781)
mecso Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1782

A Győrnél a kapuscseréket nem Bakos rendezi?

Szerintem azt nem Konkoly Csaba dönti ott sem el.

Amúgy Herr Orsi többet érdemel, és Katinak is jót tenne (lásd német meccs) néhány perc a padon, ahol kintről térképezhetné fel kicsit az ellen lövőit.

Előzmény: RnD (1777)
attus germanicus Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1781
Állítólag a franciák megóvták a tegnapi oroszok elleni meccset. Két okra hivatkoztak:
1., Az utolsó másodpercben szabálytalankodtak Veronique Pecqueux-Roland-nal szemben, de nem kaptak szabaddobást.
2., Időntúli szabaddobásnál cseréltek az oroszok, Poltorackaja helyett Poljenova érkezett a falba. Ez tilos, kiállítást kellett volna adni.

Az első szerintem nevetséges, a másodikról nem tudok nyilatkozni, mert nem láttam; de meggyőződésem, hogy ez sem volna ok az óvásra.
creedence Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1780
"nekem pl. Bradeanu az egyik legnagyobb kedvencem "

kicsit elgondolkodtam,h miért ? :-)))))
Előzmény: enndru (1779)
enndru Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1779
A román válogatott szerintem is egy nagyon korrekt csapat, nekem pl. Bradeanu az egyik legnagyobb kedvencem a nemzetközi mezőnyben, de ugyancsak elismerően figyelem Elisei vagy éppen Neagu kiemelkedő játékát, Stanca klasszisáról nem is beszélve. Náluk, Dinut leszámítva, nem nagyon vannak olyan ellenszenves játékosok mint pl. a norvégoknál sörli, vagy a németeknél sokan.
Azonban a történelmi háttér miatt nyílvan nagyobb az öröm amikor legyőzzük őket. Erre még rátesznek egy pár lapáttal azok a szokásoss meccs előtti nyilatkozatok, melyek szerint mi mekkora szarok vagyunk, és hogy mennyire simán fognak verni minket, stb.
A kárörvendés szerintem sokkal inkább szól a román közvéleménynek, mintsem a válogatott tagjainak.
Előzmény: az ördög ügyvédje (1709)
gasko18 Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1778

Ettől függetlenül lelépték a döntőben az oroszokat, esélyük se volt az utolsó 5 percet leszámítva, azzal se tudtak élni.

Az a tavalyi csoportmeccs meg csak annyit befolyásolt, hogy az oroszoknak velünk kellett játszani. Hidd el, szívesebben játszottak volna az akkor egyértelműen rosszabb formában lévő Koreával...

Előzmény: az ördög ügyvédje (1738)
RnD Creative Commons License 2008.08.20 0 0 1777

'Hogy Konkoly miért nem éri el, hogy többet meccseljen? Hát pont azért, amiért írtad. Mert második Hajdu mögött. Aki vagy saját kútfőből, vagy "felsőbb körök" nyomására nyilatkozott, amit nyilatkozott és ehhez tartja is magát...'

Ezt te sem gondolod komolyan. A csapat annyira a mélyponton volt 1) az olimpia előtt és 2) az utolsó ket csoportmeccs után/alatt hogy Hajdu vevő lett volna Konkoly bármely ötletére...Konkoly mégsem állt elő azzal hogy jöjjön hát Herr. Többet mondok: Konkoly a saját csapatában sem játszatta őt túl sokat, ne mondd hogy ott is 'felsőbb' utasításra? Ugyan...

Viszont az igaz h Pálinger mögött Herr Orsi nem sok lehetőséget kap, ezért ha bizonyítani akar, muszáj egy másik csapatban bizonyítania. Ez aztán megoldaná ezt a gordiuszi csomót.

Előzmény: FHV (1773)
FHV Creative Commons License 2008.08.19 0 0 1776
Szerinted kit kellett volna vinni? És ha azt viszik, akit mondasz, szerinted mennyi lehetőséget kapott volna?
Előzmény: doki74 (1771)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.08.19 0 0 1775
Nem ért a kézilabdához. Vízilabdás, valamikor, még a Kurír újságírójaként a vízilabda-válogatottal járta a világot. Csak azóta feltört, mint a huszár segge.
Előzmény: RnD (1772)
FHV Creative Commons License 2008.08.19 0 0 1774
Pedig az ügyvédek nem keresnek rosszul... ;-)
Előzmény: az ördög ügyvédje (1770)
FHV Creative Commons License 2008.08.19 0 0 1773

Sok meccset ki lehet emelni, ha az ember rossz példákat akar felhozni.

Én például azt a meccset is ki tudnám emelni, amikor az NB I-ben (!) a Csaba otthonában 10 percenként cserélgették Katit és Orsit, mivel egyikük sem volt a helyzet magaslatán. De volt olyan győri meccs is, ahol Katit hozák le negyedóra elteltével, mert gyakorlatilag mellényúlt minden labdának... És mondhatnám példaképpen a dániai, majd a szlovén kiruccanását is. Hát nem arról volt híres, hogy megváltotta a világot...

Ennyit a "volt egy meccs"-ről.

Hogy Konkoly miért nem éri el, hogy többet meccseljen? Hát pont azért, amiért írtad. Mert második Hajdu mögött. Aki vagy saját kútfőből, vagy "felsőbb körök" nyomására nyilatkozott, amit nyilatkozott és ehhez tartja is magát... És ez sem Herr kritikája.

De írhatnám nyugodtan mások (Rita, Ági, Piga, Bódi) szereptelenségét is vagy éppen a "Görbe nélkül semmit nem ér a válogatott" kijelentést is.

Ebben a bábszínházban bizony Hajdunak leosztott szerepe van, amit kénytelen eljátszani, nem alakíthat szabadon. Vagy ha mégis, leeresztik a függönyt...

Előzmény: RnD (1769)
RnD Creative Commons License 2008.08.19 0 0 1772

Ez a Csurka hülye (vagy hatásvadász).

Ezt írja:

"utána történelmi mélypont: az egy pont megünneplése a brazilokkal szemben"

Bárki, aki látta a meccset, az tudja, hogy mennyire a semmiből, milyen esélytelen helyzetből tudtuk azt a pontot bravúrosan menteni. Arról nem beszélve, hogy a brazil csapat korántsem lebecsülendő. Vagy amikor az oroszok döntetlent játszottak velük a tavalyi vb-n, az az orosz válogatott történetének mélypontja lenne...?

Előzmény: dabiTomi (1761)
doki74 Creative Commons License 2008.08.19 0 0 1771
Hát nem elég hogy elérte,hogy kivigyék...:-)
Előzmény: RnD (1769)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.08.19 0 0 1770
Na baszd meg, akkor megvan, hol van a cipőm... Pedig már reggel óta keresem.
Előzmény: FHV (1767)
RnD Creative Commons License 2008.08.19 0 0 1769

Régen védett meccseken. Idén keveset védett és akkor sem volt túl jó. Volt egy meccs (Zvezda-visszavágó...?) amikor 'meglepetésként' vele kezdtünk, aztán tíz perc múlva pánikszerűen vissza kellett hozni Ginit.

Igazad van: többet kellene védenie fontos mérkőzéseken, de ahhoz lehet h el kellene mennie Győrből egy másik csapatba...?

Egyébként az is érdekes hogy Hajdu mellett Konkoly a válogatott második embere. Ő igazán ismeri Herr Orsi képességeit. Ő vajon miért nem éri el Hajdunál hogy több időt kapjon a pályán...? Ha akarná, el tudná érni...Ez azért elég nagy kritika Orsival szemben.

Előzmény: FHV (1767)
FHV Creative Commons License 2008.08.19 0 0 1768
Erről sem ő tehet...
Előzmény: az ördög ügyvédje (1766)
FHV Creative Commons License 2008.08.19 0 0 1767
Akkor valószínűleg "az ördög ügyvédje" cipőjében jársz. Meccseken védeni még te sem láttad sokszor, ugye? (nem a mostani olimpián...)
Előzmény: RnD (1765)
az ördög ügyvédje Creative Commons License 2008.08.19 0 0 1766
Elég sokat, bár annyit biztos nem, mint te. Mostanában nincs valami nagy formában, ami persze érthető úgy, hogy a klubjában is csak 2. számú kapus.
Előzmény: FHV (1764)
RnD Creative Commons License 2008.08.19 0 0 1765

Szó nincs 'fikázásról' (mondtam valami rosszat róla)...?

Csak azt mondtam hogy amikor eszembe jutott hogy Ginit le kellene cserélni rögtön utána spontán az következett nálam hogy 'ne kockáztassunk'. Ez a reakció pedig nem volt meg nálam akkor, amikor még Sugár Timi vagy Sirina volt a cserekapus. Ennyi.

Előzmény: FHV (1763)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!