Mindkettő természetesen :D Az a nóta asszem eléggé kultikus, szerintem meg sem lehetne számolni, menyien dolgozhatták fel a világon (beleértve a méltán világhírű Dolly Roll-unkat is) :D
Ejha, az első képen Kajli Pisti, Dobos Jana (JackDow), Vandor, a másodikon Szappi, Jamy, Neon, akkikkel már volt szerencsém találkozni :) Hol és mikor köv. a folyt.? Rajtatok tartom ám a szem.. izé, a frontlencsémet :D
Ellustulasrol szo sincs, ma mar 6-kor haza is ertem az allvanysetaltatasbol. 3:15-os keles, hajnalai para lovakkal. Na most ebbol csak az a bizinyos alkatresze volt a lonak. Tegnap ugyanez, illetve akkor voltak tolakodo, bizalmaskodo, es rugdalozo lovak, gyonyoru para, tokig ero sar, es nulla foto. De holnap is nap lesz...
Nekem van egy Tokina 12-24 F4-em, de vagy meghibásodott az objektív, vagy inkompatibilitás jelentkezett, de AF hibáim vannak D7000/D7200/D500 vázakon :( Van egy Sigma 10-20 F3.5-öm is, az hibátlanul teljesít mindhármon. Megkerestem pár szervizt, a Tokinát legközelebb Hollandiában vállalnák :( Szóval vérző szívvel, de én nem javasolnám a Tokinát :( Ha próbát tudsz tenni esetleg mindkét obival az más kérdés mondjuk :)
Apropó: Tami, ha olvasod, milyenek lettek a soproni fotók, amiket nagylányod lőtt az én fent említett Tokina nagylátómmal? :)
Köszönöm, lehet, hogy kipróbálom úgy is. Valóban jobbak a Nikon objektívek.
Akkor még egyet kérdeznék. Szeretnék még venni egy nagylátószögű objektívet. Melyiket ajánljátok: a SIGMA10-20mm f/3.5 EX DC HSM (Nikon) vagy TokinaAT-X 116 PRO DX II - 11-16mm f/2.8 (Nikon)? Csak hobbi célra.
Egyszeru, lencse nelkuli adapterrel tudsz vele kozelre fotozni, szukebb portrekat kesziteni, arra jobb, de a Nikon objektivek minden szempontbol felulmuljak.