Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Köszi! Igen, van még mit csinálni rajta, de most a Gigantot építgetem. Meg sajnos a nyomtatóm sem műkszik, pedig szeretnék olyan tipikus teherautós lepedőt hátra a kaszniba. Tudod az a narancssárga fehér csíkos.... Bár ezt az állapotot már másnap megcsináltam, miután hazavittem. :)
Nézegetve a rajzot, én elgondolkonék egy kicsit. Ha jól kukkolom, akkor kb. 1,5 kör sínanyag és pár váltó árán az alsó és a középső állomás között kétvágányúra lehet bővíteni az asztalt. Szerintem ezt az árat megérné - nem pénzről beszélgetünk, az a magánügy kategóriája - nagyot lendíthetne mind a látvány, mind a játszhatóság vonatkozásában.
Ezt a részét értem, és tudom is, csak a véleményetekre lennék kíváncsi hogy ezen a pályán Ti hány trafót és hogy használnátok, mert több szem többet lát...