Keresés

Részletes keresés

Csbalázs Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1650

Egyszerűen nem értem, hogy minek kell idekeverni a lányokat. De ha akarod tessék. Izland évek óta a világ élvonalának közvetlen közelében van. Angolában meg kb 10 éve tanultak meg kézilabdázni. Az izlandi játékosok a világ legjobb csapataiban játszanak, az angolaiak hol is? A férfi válogatottnak ez volt az első rossz meccse a  válogatottnak, a lányoknak 2 volt jó. Ez a különbség a férfi és a női mezőny között. Jééé és Skala meg inkább szakmázik, nem hisztizik nyilvánosan. Szóval nagyon nem kellene idekeverni a lányokat, az meg egyszerűen szánalmas, hogy vannak olyanok, akik alig várták, hogy ezt megtehessék!

Előzmény: tomi4285 (1627)
Ódri Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1649

Nyilván nem pörögtünk fel, etc. A végén meg már teljes volt az összeomlás.

Előzmény: attus germanicus (1640)
sandra20 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1648
egyszerűen azt nem értem, hogy miért kell állandóan idegbajt kapnunk itt mindig és miért nem tudnak úgy játszani, ahogy az elvárható lenne. örökké csak a hülye magyarázkodásokat kell hallgatnunk. engem ez dühít a legjobban. itt nézzük őket, izgulunk, agyvérzést kapunk és akkor ezt kapjuk. akkor mondják azt, hogy elmegyünk az ebre de ne reménykedjetek, mert kb a nyolcadikok leszünk, mert ennyit tudunk. nem kell akkor arcoskodni, hogy érem meg ilyenek.
Ízirájder Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1647
szeretem Skalát, de az kabaré volt, amit a 2. félidőben művelt időkérésnél. Nézzétek vissza kb. 10 másodpercig csak nézett, aztán olyan csapatot küldött fel, amire senki nem számított, I.G. a melegítőt is majdnem elfelejtette levenni.
Kábé annyira maga alatt volt, mint Kiss Szilárd a magya EB-n, amikor annyit tudott mondani, hogy "kell a gól" közben azt sem tudta, hogy előnyben vagyunk-e, vagy hátrányban.
szaltósGera Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1646
ne hazudozzál már te is skala.
hol küzdöttünk?
szedd a sátorfádat
Nano18 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1645

kevesebb cigi

kevesebb para

több erő

Előzmény: Törölt nick (1638)
csfrenki Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1644
Ne haragudj de a Veszprémben gyakorlatilag a komplett magyar válogatott játszott az elmúlt 10 évben... és egyszer se sikerült kitörnünk, és ezt nem értem. Ott a helyünk, legaláb ötévente bekerülni a legjobb 4be, de még az sem jön össze, és ha egyszer véletlenül össze is jön, bek/akilunk aés simán negyedikek leszünk. Igy nem lehet játszani, mindenáron nyerni kell. Nézzétek meg a dánokat, semmivel sem (!) jobbak mint mi. És mégis 10el verték a horvátokat. Mi ezt mikor tudnánk megcsinálni??? És ők képesek hosszu távon stabil eredményeket elérni, mi miért nem???
Előzmény: nicko (1630)
attus germanicus Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1643
A kapitány időkérése a második félidőben hűen tükrözte a csapat mai produkcióját. Szánalmas volt.
Előzmény: Nano18 (1639)
Gattuso8 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1642
Igen,ekkor jut eszünkbe az,hogy a csapat többre képes,azért nem is akárhogyan vertük a spanyolokat.Mindegy,ha valahogy kijutnánk az olimpiára,addigra elég rendesen ki kellene pofásítani ezt a válogatottat.
Előzmény: johevi (1632)
capriati3 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1641
Valami szakértő válaszolna az előző kérdésemre? :)

ha minden igaz, akkor olimpiai selejtezőre úgyis ki lehet jutni, hogy a legjobb európai válogatott a vb-n... Ami most ugye a 8. Izland, de ha valaki megnyeri az eb-t azok közül akik a vb-ről amúgyis selejtezősek lennének, akkor Izland "hetedik" lesz, amivel a legjobb európai a válogatott, azaz a 9. Magyarország lenne...

szóval javítsatok ki, ha rosszul tudom, de elég nagy sansz van a selejtezőtornára, még így is...
attus germanicus Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1640
>Amin Izlandnak minden bejön, nekünk semmi sem.
Ez a meccs nem erről szólt, Izland lényegesen jobban kézilabdázott, mint mi. Nem rossz csapat az övék, de azért, ha nem hittük volna el, hogy elég a mezt kiküldeni a pályára, megvertük volna őket.
Előzmény: Ódri (1606)
Nano18 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1639

De hogy nem birjuk megverni a középdöntő leggyengébb csapatát jaj mert elődöntőt lehet játszani. ÉS HA MÁR SKALICKI ! -3 (vagy 4nél) időt kér és nem egy kis fejmosás vagy valami "jójó meglesz nyugi ez ide megy oda megy" nemaz hogy felrázni őket.

meg félidőben egál... és nyolccal kikapunk..... hát ilyen a világon nincs.

capriati3 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1637
azért a spanyolok elleni meccs után gondolom nem ez volt a véleménye..
Előzmény: csfrenki (1631)
szaltósGera Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1636
azon a meccsen már nem lesz tét
hacsak nem nyerünk 7-8 góllal...
Előzmény: sandra20 (1623)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1635
Mindjárt nyilatkozik a "MÁGUS".
Igyátok ti is a szavait,mert biztos lesz valami magyarázat
Gattuso8 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1634
Hát,ha holnap 30al nyerünk,akkorsem hinném,hogy hiperboldogak leszünk.
Ódri Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1633
Na látod, erről beszéltem:)
johevi Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1632
Nem néztük le őket, csak motmár azt mondom nem is vagyunk jobban se náluk, se a svédeknél... Több bukta után kénytelen vagyok azt mondani, hogy nem az a sok meglepetés, hogy nem vertük meg őket, hanem az, hogy megvertük a spanyolokat.
Előzmény: csfrenki (1618)
csfrenki Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1631
Számomra elég volt Skalából már tavalyelőtt is amikor simán kiestünk egy EB-n (!!!). Nem tudunk kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani, bárkit meg tudunkverni de bárkitől (pl Portugália, Izland...) ki tudunk kapni. Ki szerint norámlis ez??? Egy nagyobb formátumú és komolyabb edzőt kéne végre a csapat élére tenni, hihetetlen ez a bénázás amit Skala véghez visz már évek óta.
nicko Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1630

Amilyen sikereket elér a magyar férfi kézilabda klubszinten, annyira sz/r válogaatott szinten

azért nézzed már azt is a veszprém és szegedben mennyi magyar játszik mint húzó ember..

Előzmény: csfrenki (1618)
Ízirájder Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1629
ne károgjatok, nem ezt vártátok?
különben nézzétek a pozitív oldalát: ma megoldódott a női kapitány kérdése
josepapa Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1628
Ez nagyon ciki volt, az elejétől kezdve nem volt tűz a csapatban, nem pörögtünk,. aztán jött a hullámvülgy, amiben jól bennemaradtunk. Sajnos nem volt ma húzóember és a rotáűciós cserélgetés se jött be ma, mert gyakorlatilag mindenki betlizett, főleg a második félidőben.
tomi4285 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1627

Kíváncsian várom a nagyokos "kollegák" véleményét, akik szerint van erre reális magyarázat...

Ki nem beszélt kivel, ki nem volt formában, ki nem pörgött eléggé...

Ki a f...t érdekli?

Kikaptunk, amikor TILOS volt. Aki a lányokat lehúzta, az nyugodtan teheti most ugyanezt a fiúkkal, ez nem hogy nem jobb eset, hanem szörnyű, megalázó, SZÉGYEN!!!

8 góllal kikapni ezektől a halkonzerv gyártó, albino fejű, sikoltozó droidoktól?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Az egész csapat mélységesen szégyellheti magát, nem csak a maiért, a svéd meccsre sem lehetnek maradéktalanul büszkék...

stones Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1626
igaz, a bajban sokat nem tudott mondani a fiúknak...
Előzmény: szaltósGera (1612)
voltbozgor Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1625

Nem ez semmi más mintcsak a magyar beképzelésnek az eredménye.

Sem az edzöröl sem a játékosokrol nem mertem feltételezni, hogy enyire lenézenek egy harmadosztályu cspatot, hogy amikor azok foggal és körömmel kapaszkodnak , hogy bizonyitsák, hogyha a legrosszabbak is de azért nem épp anyira, hogy egy ilyen bajnokságon ne legyen helyük akkor az egész magyar elit lebénul és ök veszik át europa lesajnált csapatának a helyét.  

Előzmény: attus germanicus (1604)
lavi Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1624
Na azért nem...
Mi gólarányunk -5, svédeké +2
Azaz nekünk nyerni kellene, a svédeknek kikapni és összesen a két meccsen 8 gól különbség...
Előzmény: Nano18 (1617)
sandra20 Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1623
na én aztán egyáltalán nem szidtam őket. láttam, hogy bénák ma, ezért nem is reménykedtem. ez van. nálunk ezek a csapatsportok nem jönnek be. a sakkozók pl sokkal jobbak.:) lehet, hogy ha egy fős lenne a csapat, jobbak lennénk. holnap meg nyerünk és akkor jobb lesz a kedvünk.
Előzmény: Ódri (1614)
Yopipomen Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1622

Bűn rosszak voltunk ma sajnos...

Kár volt érte, mert óriási esélyt kaptunk a franciáktól...

Mentálisan fáradtunk el, úgy érzem.

nicko Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1621
mikor a nőknél jött a duma belefér hogy koreától kikapunk..utána nem nyertek többet..

belefér ha a németektől kikapunk..azóta nem nyerünk a közép döntőben....holnap meg a franciák lesznek
mecso Creative Commons License 2008.01.23 0 0 1620
Ha a másik csoport első 3 helyén dánok,horváthok,lengyelek végeznek akkor a 7. hely selejtezőt ér, de azt a házigazda ellen kellene megszerezni.
Előzmény: sandra20 (1613)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!