Keresés

Részletes keresés

hive Creative Commons License 2008.01.31 0 0 558
ja, még mielőtt félreérted, nem 2000 Ft-os eperről van szó, mert az fel se merül :)))
Előzmény: hive (557)
hive Creative Commons License 2008.01.31 0 0 557

hát te meg hogy kerülsz ide???? nem arról volt szó, hogy zártkörűbe te soha? ;)))))

ha ez a helyzet, akkor persze, hogy egyétek meg inkább :)) nálunk nem ér rá megrohadni

Előzmény: zsombolya (547)
Mikolt Creative Commons License 2008.01.31 0 0 556
sajnalattal hallom, mert van az irodaban 4 bontatlan zacskoval es neked adtam volna, mert mi nem hasznalhatjuk el. de ha megis kell, akkor elviszem.
Előzmény: H_G (553)
Maminti Creative Commons License 2008.01.31 0 0 555
Az én fiúgyermekem meg cseszik gyümölcsöt enni, tőle is nyugodtan rohadhatna az eper.

Egyébként anyám a mai napig felemlegeti, hogy mikor a bátyámmal volt terhes, apám megette a betevő eprét. Persze az azóta eltelt harmincsok év alatt a sztori sosem hangzott el kétszer egyformán... :))))
Előzmény: Szilva2 (550)
H_G Creative Commons License 2008.01.31 0 0 554
Szóval mégis van fekete selyemlepedőd?! :)

Előzmény: cszsm (552)
H_G Creative Commons License 2008.01.31 0 0 553
Sajnos elég gagyi! Néha vannak jobb szállítmányok, de a rosszabbak gyomorforgató tőzegláp-aromát árasztanak.

Előzmény: Mikolt (549)
cszsm Creative Commons License 2008.01.31 0 0 552
Jaj, csináltam ma csak neked egy fotót, mindjárt berakom. :)
Előzmény: H_G (548)
Mikolt Creative Commons License 2008.01.31 0 0 551
az anyam valogatott trukkoket es dugihelyeket vet be a ket ocsem ellen, de mindig a gonoszak gyoznek es megzabaljak Zalan csokijat:)
Előzmény: hive (546)
Szilva2 Creative Commons License 2008.01.31 0 0 550

Ez is azért van, mert el vagytok kényeztetve! Méghogy nem eszik epret... észmegáll... Engem megkergettek volna az asztal körül, ha nem ettem volna meg!

;)

Előzmény: zsombolya (547)
Mikolt Creative Commons License 2008.01.31 0 0 549
H_G, Segafredo Intermezzo szemes kavet szereted? vagy az valami gagyi?
Előzmény: H_G (548)
H_G Creative Commons License 2008.01.31 0 0 548
Szerintem megmentette a srácot egy halom káros vegyszertől... Még hogy januári eper Afrikából, mivel kezelhették azt, hogy ekkora utat kibírjon? Meg nem enném semmi pénzért.

Kisgyerekkel egy szobában dohányozni meg bunkóság, már bocs' Alíz, de erre nem illik enyhébb kifejezés.
zsombolya Creative Commons License 2008.01.31 0 0 547
nálunk meg sem én és se a párom nem zabálja meg a 2000 Ft-os epret, nehogy elzabáljuk a gyerek elől, aki szarik rá és nem értékeli, mert mindig megkapja azt a kaját amit szeretne, és kurvára dobjuk ki aztán a szemétbe, mert addig őrizgetjük a gyereknek, amig megrohad! Melyik a nagyobb pazarlás?
Előzmény: hive (546)
hive Creative Commons License 2008.01.31 0 0 546
Sokévi tapasztalat alapján én ilyenkor eldugom. Nem vicc!!!
Előzmény: Törölt nick (545)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.31 0 0 545
aposom uagynilyen. amig van addig esizk belole. akkor is ha el lett mondva hogy holnapra van felrerakva, vagy pl. sogornom elvinne a baratjanak.

H.
Előzmény: AliceCsodaországban (534)
cszsm Creative Commons License 2008.01.31 0 0 544

Köszi, hogy reagáltál te is. :) Nagyjából én is ezeket tippeltem, mármint az elkapatást, meg nasit. Egyetértek a dokinővel.

Cigiről nem tudok nyilatkozni, lévén, hogy dohányos vagyok, és én éhes vagyok a cigitől. Meg mi nem cigizünk bent a lakásban.

Előzmény: manojoe (542)
Szilva2 Creative Commons License 2008.01.31 0 0 543
Az attól függ, hol van az ember. Voltam én már olyan vendégségben, ahol a sütemény izgató illatát elnyomta a lakás és a néni szaga. Valahogy nem sikerült lenyomnom a torkomon egy morzsányi sütit sem. :)
Előzmény: Mikolt (541)
manojoe Creative Commons License 2008.01.31 0 0 542
Cszm, Iván egy tök normális gyerek, aki el van kapatva. ha a nagyanyja nem tolná neki a nasit (nem az epret influenza után), akkor kénytelen lenne normálisan enni. A doktornő mondta, hogy egyetlen dolog, amit tehetünk, hogy nem adunk neki édességet, és viszonylag ugyanakkor teszünk elé ételt, aztán nem eröltetjük, hogy megegye, ha nem akarja. És azt is mondta, hogy Iván soha nem fog úgy enni, mint egy jó étvágyú gyerek, mert ő ilyen alkat.

Különben meg amennyit az orra alá füstölnek, nem is csodálom, hogy nem eszik. A nikotin nekem is elveszi az étvágyam, pedig én is csak másodlagos fogyasztó vagyok. Ha utána feljön hozzám, érdekes módon mindig kipakolja a hűtőt.
Előzmény: cszsm (536)
Mikolt Creative Commons License 2008.01.31 0 0 541
en is ilyen vagyok sajna. mondjuk nalam ez az etkezesi zavar maradeka. nagyon nagyon komolyan oda kell figyelnem, hogy tudjak normalisan enni vendegsegben.
hive Creative Commons License 2008.01.31 0 0 540

Én értelek ugyan, de hidd el, a férfiak másképp vannak bekötve. Nekik ez természetes és ha ő is topikolna valahol férfitársaságban, ott rajtad csodálkoznának, de nagyon :))

Előzmény: AliceCsodaországban (539)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.01.31 0 0 539
MIndig ez van nála, ha beteg akkor lefogy, aztán egy ideig zabál és visszajön a súlya. Egyébként szedi a Vitacolant, azt kapta.
Nem is ez a lényeg, mert ha az ovodában van, akkor ott hálistennek rendesen eszik, olyan dolgokat is amit itthon nem, csak maga a hozzáálás, hogy a férjem egyszerűen leszarja, hogy vannak dolgok amik csak a gyereknek járnak.

Az ember nem vesz meg egy 90 kilós makkegészséges felnőttnek 2000 ft-os epret... júniustól, vagy májustól heteken át kétpofára eheti majd.
Előzmény: cszsm (536)
Szilva2 Creative Commons License 2008.01.31 0 0 538
Én csak kettővel, de stimmel. :)) A fiam egyenesen ki is jelentette, hogy amit megevett, az már az övé. :)
Előzmény: hive (537)
hive Creative Commons License 2008.01.31 0 0 537
Alízka, én három pasival élek együtt. Ha nem akarom, hogy valamit megegyenek, mert szándékom van vele, akkor felcímkézem nagy betűkkel, hogy "ne nyúlj hozzá!!!", különben leshetem. Ezért nem érdemes dühöngeni :)))
cszsm Creative Commons License 2008.01.31 0 0 536

Aliz, mostmár napok óta olvasom, hogy mi van Ivánnal. Nem okoskodni akarok, de a gyerekorvos nem tud felírni valami étvágyserkentőt? Azért ez nem állapot, hogy ennyire nem eszik semmit. Vagy epres joghurtot esetleg nem enné meg? Az is több, mint a semmi, de olcsóbb, mint az eper. Áh, nem értek én ehhez, de azt azért érzem, hogy ez így nem frankó.

Férjedre meg ne haragudj nagyon, ismered, hogy ilyen. De megértelek, valószínűleg én is dühöngtem volna. :)

AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.01.30 0 0 535
eper 2000 (kétezer) ft/kg - lényeges
AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.01.30 0 0 534
Na most én is csak amiatt írok ide, hogy kiadjam a mérgemet, ami mostan a férjemmel kapcsolatos, mert úgy felhúzott, hogy az csak na.

Eddigi életünk során beletelt 10 év míg megszoktam a rigolyáit (neki is az anyémeket természetsen) ujabb 10 év amíg hol kiakadtam hol nem, de az utolsó harmadban jószerivel sztoikus nyugalommal viseltem, hogy neki ez a heppje jóvan, nekem meg más. (Bele ne köüssetek, ez gondolom kölcsönös volt.) De most nagyon kiakasztott egy alapjában véve marhaságból kifolyólag.

Ő szereti a zöldséget és a gyümölcsöt. Ez nem bűn, mindig van itthon gyümölcs, almát 20 kilójával vesszük jószerivel, köretet már nem is csinálok máshogy, mint rizs+bele mirelt zöldbab, zöldborsó, kukorica, vagy egy csomag franciasalátának való akármi, minden héten legalább háromszor főzök főzeléket, minden héten legalább egyszer van hüvelyes leves, tegnap is meg ma is bableves volt stb.

De. Iván ugye most volt influenzás, 10 nap alatt olyan giznyára fogyott mint egy csontváz, kis pilincka lábai lettek, és alig van étvágya. Viszont a mai napig imádja az epret. Szombaton a MOm parkban egy uzsoraáron áruló zöldségesnél volt marokkói eper (200 ft/kg), vettem neki 30 dekát. Ezt megette. Tegnap megint vettem neki (még volt belőle) szintén ennyit, egy részét megette tegnap - no nem ám nekiesett, hanem megvett négy szemet, aztán negyedóra mulva megint stb... a másik részét mára tetem félre. Kiraktam neki az asztalra, evett belőle valamicskét, közben legektettem stb, summa summárum mire a gyerek felébredt nem volt a tálkában semmi. Mondta a férjem, hogy hát ő megette, mert "azt hittem, a gyerek ott hagyta".

Egy jó nagy büdös lófaszt!. Látta az epret és egyszerűen megette mert nem képes ellenállni neki. Láttam már ilyet nála: régen valami hivatalos kapcsolat miatt (vagy 30 éve) pesztrálnunk kellett egy japán nőt, aki hivatlos riportúton volt itt Magyarországon, na őt meghívtuk otthonra, és többek között június lévén volt egy nagy tál csodálatos ropogós cseresznye is az asztalon. A férjem nek tolmácsolnia kellett volna, de jószerivel csak azt a kibaszott tál cseresznyét nézte, és FOLYAMATOSAN szedett belőle, egyszerűen nem íbrta abbahagyni, hiába rugdalatm a bokáját, meg mondtam, hogy hagyjál már a kedves vendégnek is vazze stb... nem és nem. Míg az a tál ki nem ürült, használhatatlan volt... de hogy a lefogyott unokája elől is képes megenni azt a pár szem epret ami neki semmi, de a kicsi gyomrában sokkal több háááát... :-((((
rpanni Creative Commons License 2008.01.30 0 0 533
Mikolt, gratulálok a tanuláshoz is meg a kilókhoz is. Le a kalappal.
Tipetupa Creative Commons License 2008.01.30 0 0 532

Mikolt, pártfogoltam teljesítette anyukája feltételeit. Azt üzente nekem, hogy hétvégén újra támadásba lendül angol ügyben. Kíváncsi leszek és remélem, hogy jövő héten jelentkezhet nálad...

Hogy magamban mit gondolok azt inkább le sem írom.

Törölt nick Creative Commons License 2008.01.29 0 0 531
Á, tényleg nem érdemes. Nem veszem fel, ha telefonál, cska ha nagyon muszáj már valami miatt, emberem meg nem nagoyn áll vele szóba.
Előzmény: Yv (528)
Yv Creative Commons License 2008.01.29 0 0 530
Tóthi: helyedben beszélnék a sógornőddel és elmondanám neki, hogy meg kellene egyedül próbálnia és ha nem megy, akkor mgé mindig visszamehet a mamához. hm?
Yv Creative Commons License 2008.01.29 0 0 529
és ezt egymástól függetlenül alakították:)))
Előzmény: Yv (528)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!