Ez statisztika. Tudod, hogy mi az??????????????????
Várj segítek-.........
Itt Amerikában a várható életkor egy átlagos nő számára 80 év. De egy adventista nő számára a várható életkor 89 év. És a különbség még kiemelkedőbb a férfiak között, akik itt várhatóan 11 évvel tovább élnek, mint más amerikai társaik. Nos, ez a tanulmány 70 000 ember életét követte 30 éven át. Sterling tanulmány. És azt hiszem egyértelműen illusztrálja a Kék zóna projekt célját.
Ezt nem állítottam. Csak azt mondtam, az is hetipihenőnaptartó, aki keddet ül, és nem csak a szombatosok.
A szombatosok ne kérkedjenek azzal, hogy csak ők tartják be a heti pihenőnap parancsolatát, és a kedd-, vagy csütörtökmegülők nem. Azok is. Tudod ki nem tartja be a parancsolatot? Aki 11 naponta pihen. No az nem tartja be.
Tehát az adventisták azért élnek egészségesebben s tovább, mert alacsony iq-jukból fakadólag tartanak hetednapi nyugodalmat, nem boroznak, nem dohányoznak, nem esznek (disznó)húst. Értem, troll...
pontosítás: Rájok (t.i. nemdohányzó, ám bortivó s szombattapodó jahovistákra, hitgyülisekre) érdekesmód' nem figyeltek föl az eü szervezetek, köztük a WHO, troll...
Nem én vok kehes, göthös, beteges, aftás, nem én mászkálok orvostól-orvosig, troll. Ja, és nem a lutheránok kimagasló egészségi állapatjára kapták föl a fejöket az eü szervezetek, troll...
A hitgyülisek, jahovisták nem dohányoznak, mégsem figyeltek fel az orvosi szervezetek kimagasló egészségi állapatjukra, penig szombatot tapodnak s isznak bort, troll...
És azok a nemdohányzó adventisták, kik nem fogyasztanak húst, miért élnek tovább hústevő, ám szintén nemdohányzó adventista társaikkal szemben, troll...?
Ja, ez így csalás. A hús hat. De a szombat nem. Vedd ide a cigit, az erőspiálást, a húst, ám ne vedd ide a szombatot, máriaszobrot, enyheborivást. Így kell tenni, mégistroll.
A jahovisták és a hitgyülisek sem dohányoznak. Miért nem az ő kimagasló egészségi állapatjukra figyeltek hát fel az orvosok?
Azt nem vizslatták. De mivel nem cigiznek, ugyanolyan jól szerepelnek, ha mellé nem részegednek le. De nem. A szombat a különbség, ám annak nincs biológiai hatása.
A cigarettának vannak előnyei, akkor is ha én nem csinálom
Az agyban a nikotin több helyen hat. Az ún. nikotin receptorok (érzékelő-kötőhelyek) ingerlése folytán serkentő hatású (egyes állatkísérletekben gyorsította a tanulást), az agy alsó részén pedig fokozza a dopamin elválasztást, mely örömérzést, jó hangulatot okoz. Az illegális kábítószereknek is van az utóbbihoz hasonló hatásuk. A nikotin adrenalint is felszabadít, csökkenti az éhségérzetet.
A jahovisták és a hitgyülisek sem dohányoznak. Miért nem az ő kimagasló egészségi állapatjukra figyeltek hát fel az orvosok? És azok a nemdohányzó adventisták, kik nem fogyasztanak húst, miért élnek tovább hústevő, ám szintén nemdohányzó adventista társaikkal szemben, troll...?