Minden, ami a jogtiszta iGO navigációs szoftverrel kapcsolatos. A warezolásnak, illetve a warez linkek közzétételének ebben a topikban tiltás a következménye.
MIELŐTT MEGKÉRDEZED:
- iGO Primo kizárólag eszközre telepítve került és kerül forgalomba, telepítős változatban nem.
- Az iGO8 által támogatott készülékek listáját a http://www.igomyway.com/hu/support oldalon találod.
- A térképfrissítések a http://www.naviextras.com oldalon érhetők el.
- A navigációs készülékekkel kapcsolatos kérdéseidet a szomszédos szaktopicokban tudod feltenni.
Azért nem látod, mert moderálásra került warez gyanú miatt. Viszont, ha fizettél a primo telepítésért, akkor az még érdekesebb. Nem is tudtam, hogy ilyen van legálisan.
xf ne kezdjük ezt a térkép kontra navi dolgot feszegetni. Mivel van egy GPS-em én ezt kívánom használni nem pedig lepedőnyi térképeket.Arra kértem segítséget,hogy lehetne frissíteni a navimat-nem pedig térkép használatra.
A 11608 -s 11615 közötti beírások valamiért nem jelennek meg (olyan mintha kimoderálták volna) nálam, így az eredeti saját beírásom sem olvasható.
Az esetlegesen közben érkezett választ sem tudom elolvasni.
A készüléket egy internetes hirdetés (Gruppi.hu) alapján vettem, és számlát is kaptam róla.
Az készülék eredeti programja mellé rendelt térkép annyira gyenge minőségű volt, hogy a saját utcámat -ahol lakom- sem úgy ábrázolta ahogyan van. Elvittem egy ezzel foglalkozó céghez, s Ők ajánlották, hogy tegyük fel az IGO Primót. Megtették, persze nem ingyen.
Most azért kérdeztem, hogy van-e értelme ezt a kütyüt javítgatni, mert az utaztatás lassan többe kerül, mint a készülék.
Mint említettem, a MIO C-310-et én annak idején 125 eFt-ért vettem (2006-ban) s már el is dobhatom. Ezért vettem most olcsóbb kütyüt, és ezért nem akarnék megint ebbe a csapdába esni.
az igo 8 támogatása szerintem már lejárt. Legális úton nem kapsz rá idei térképet. Vannak kamionspecifikus fájlok térképek mellé amúgy, a HERE verziónál pl
Sziasztok Urak-Hölgyek! Lenne egy kérdésem.Van nekem egy GPS-em a márkája ismeretlen,de még a dobozán sem látom.Újonnan boltban vásároltam 2009-ben.Azt tudom IGO-8 program van rajt.Azt szeretném kérdezni ez a kis ketyere alkalmas-e kamionos munkához?Valamint honnét lehetne hozzá ingyenes frissítést letölteni,mert asszem 2010-ben lett frissítve.
Köszi, nekem is ez van meg. A tömörített zip fájlt másoltam a VOICE mappába. A területi beállításoknál ott van a listában, ki tudom választani csak nincs hangja és nem is reklamál hogy valami nem stimmel.
Szia! Köszönöm a válaszod. Linket nem tudok mutatni mert a YouTube-on szoktam kamionos videókat nézni és ott volt egy DATA-s link ahonnan letöltöttem. Arról nem tudtam illetve sehol nem olvastam hogy a Jáksó hang csak Androidon működik Win-en nem. Csak annyit tudtam hogy iGO szoftver kell hozzá. Belenéztem a fájlokba és a Jáksó hangnál a config mappában "lua" kiterjesztésű fájlok vannak míg a navin lévő hangoknál a config mappában "csv" kiterjesztésűek. Más különbséget nem láttam, a hangok mindenhol "ogg" kiterjesztésűek. Úgy látszik ez miatt nem működik. Azt meg tudod mondani hogy létezik-e olyan verzió ami működik a készülékemen illetve le tudom-e tölteni valahonnan. Előre is köszönöm!
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől! Vettem egy NAVON N670 Plus készüléket (gyári új, nem feltört). Szeretném, ha vezetés közben Jáksó hangján irányítana. Letöltöttem a hangfájlt, bemásoltam a készülék VOICE mappájába (nem tömörítettem ki), a területi beállításoknál kiválasztottam a Jáksó funny hangot. A problémám az hogy nem ad ki semmilyen hangot a készülék(ha másik hangot választok akkor pl. üdvözöl), se gyorshajtáskor, se kereszteződésnél, se lámpánál. A kérdésem hogy mit rontottam el, illetve mit kell még csinálnom hogy jól működjön?