Néha nagyon fel tudom magam húzni az origo sorozatokról szóló összeállításain, mert vagy spoilereznek orrba-szájba, vagy azt bizonyítják, hogy fogalmuk nincs.
Mostani: a tévétörténet legjobb párosai. És akkor ez a szemelvény gigantikus WTF:
én is elkezdtem kiírogatni a vincsiről a House részeket, most, hogy berakta a tévékettő ezt a szünetet...bassszus, olyan sz*r, nem elég, hogy a negyedik évad ősztől kezdődik, még a magyar adón sincs meg az örömünk, hogy legalább az eddigi részeket lássuk, csak szinkronban grrrr
Expeeeeeell, aztán nehogy feltörje a hátsód a seprűd :DD a hoppanálás kényelmesebb :DD
Candy, egyetértek! és egyúttal meglapulok terepszínben, mert úgy jártam, hogy szerdán nézem a House-t, és mondom anyukámnak, hogy nahát, Kulka rengeteget fejlődött, igazi reszelős-depis-kiélt lett a hangja, erre anyum felvilágosít, hogy ez régi rész Szakácsival...öööööö
Most hogy szünet van, és totális uborkaszezon, ráadásul a TV2 is újrakezdte, gondoltam, írok a régi epizódokról, mert nem tudom ki hogy van vele, de nekem most így totál más újranézni. Szóval írtam az első részről, tudjátokhol megtaláljátok, ha nem, kérdezzetek, és ha érdekel, adok linket. ;)
És persze boldog szülinapot a Dokinak, Hugh-nak már kívánam egy topickal arrébb. :-)
De hogy ezt hogy megkavarták...OK, azt már megszokhattuk, hogy nem feltétlenül következetes a sorozat olyan tekintetben, hogy lakások, kocsik és társai, de hogy House-nak már eddig 2 alkalommal is volt születésnapja? Az egyik ugye ez, ami egyértelműen télen van, első évad, eljátssza magának a Happy Birthday-t (lááááv), másik meg most van.
óóhh bocsbocsbocs, megfenyítem az elmémet, hogy nem voltál benne és Expöllmami sem :-DDD Ígérem, ma olyat álmodok, Ti is benne lesztek!!!! :D Egyébként - sajnálatos módon - nem volt semmi olyan. Csak gúnyoskodott :DD
Bé, mit szoktál szívni, mielőtt lefekszel aludni? :-))
Paprita, én azt olvastam valamelyik szupermegbízható spongyabobbulvárban, hogy kiköltözik Amerikában Lauriené, mert már túl sok volt külön és veszélybe került a házasságuk.
Hát a hajam lerakom, olyat. Az kellemes ápropója az, hogy Te is benne voltál, és CSK.
House-zal feküdtünk egy ágyban; és valami térképet nézegettünk, éjszaka volt, aztán elment mki külön tusolni, Hugh hozta a formáját, elég cinikus volt, viszont hiperszexi! Ofkórsz, ezt írni sem kell. Fogalmam sincs, már miről beszélgettünk és hová akartunk menni, viszont nagyon jó volt a kedvünk (VELE egy ágyban?! Hát hogy a fenébe ne?!) :-DDD
Hát nagyon érdekes volt mindenesetre... sajnos több részlet most nem jut eszembe, pedig rögtön ébredés után vagyok - ha még valami eszembe jut, beírom.
itt eredetlieg is szerepelt Szakácsi Sándor halálhíre, de még úgy, hogy befejezte a 2. évad szinkronját (már szerda délelőtt fent volt, az epizód sugázása előtt)
akkor októberben lesz negyedik évad? azt már egyébként leforgatták?
szerintetek lesz még tovább is utána? mármint hogy Hugh meddig fogja bírni? ezen agyalok, hogy nem csömörlik-e meg, és inkább aszongya mint Orli, hogy visszamegy a színházba Hamletet játszani..?
Őszintén szólva szerintem egy percig sem volt tervbe véve, hogy végleg "bottalanítják". Amikor végignéztem a 2. évadot, elkezdtem erről olvasgatni, és mindig csak úgy írtak róla, hogy "most majd meglátjuk milyen House bot nélkül, de természetesen ez nem tarthat örökké", tehát midnen kijelentésben benne volt, hogy a bot visszatér majd. És ugye a 3. évadra emelték meg látványosan Hugh fizetését...szerintem megegyeztek vele, hogy a botnak maradnia kell, mert anélkül nem lenne House, de felajánlottak neki 2 bot nélküli részt meg magasabb fizetést kompenzációnak.
Egyébként... öh, lehet, hogy annak idején volt szó róla, de konkrétan miért lett House ismét botos? A nézők kérték? Vagy a filmesek látták jónak így? Hugh nem panaszkodik a kényelmetlenség miatt?