Üdv mindenkinek! Nos mivel itthon már nem találtam meg, valószínűleg út közben a pálya és a parkoló között elhagytam a McDavid alkarvédő páromnak egyik darabját, ha netán azóta valaki rálelt volna legyen oly kedves a mai edzésre elhozni nekem, ha meg nincs meg, akkor sincs nagy gond, de örülnék neki :)
C2 defensnek csütörtök lesz megint elméleti oktatás? 17.00?
mert vagy 2 hete elvagyok már tűnve a térdem miatt - és még legalább 2 hétig - de szeretnék képben maradni, hátha még ebben a szezonben tudok játszani... :(
Szia, az a gatyó valoszinüleg az enyém. Sajnos én voltam olyan felelőtlen h elhagytam mult edzésen a nadrágomat mindenestül. Szerdai edzésre lennél kedves és visszahoznád nekem? jah és köszönöm h megtaláltad és félretetted:)
a C1nél mint uccsó csere, a C2nél kisegítek "edzőként", amilyen minőségemben meglehetősen visszafogottan rámutattam, hogy amit csináltál az szabálytalan. te nem tudod még milyen a lebaszás, s ez onnan is látszik, nem tudod még mi az a lombardi, de akkor gondolom a bull in the ring intézménye is homályban van előtted :)
4:igen erre írtam hogy utánanéztem (google a legjobb barátom:D)
5:elhiszem
6:ezt is:D
és amúgy most milyen minőségben vagy a csapatnál? mert ha jól csalódok akkor lent szoktál lenni a c2 edzéseken! sőt ha minden igaz te kúrtál le alaposan egy
1. bocs, félrenyomtam, nem neked szántam 2. ha sokat kötözködsz, te is lombardizol ;) 3. lombardi: taposás majd vezényszóra lemész, mellkas földet ér és felpattansz, s taposol tovább, goto 10 4. nincs porc a térdemben, ezért a dokik eltiltottak a 6 kmph-nál gyorsabb futásnál 5. imádom ezt a sportot 6. ezt a csapatot és Pacuklaciedzőbát
Jó lenne ha tudna segiteni vki mert már kb a hatodik nevet kapom akit meg kell keressek egy melos cuccal kapcsolatban,kb 2 hete maradt a 9-es öltözöben egy szürke alsó felső meldetechnik felirattal a hátán.Ha vki tud róla vmit azt meg köszönném mert se a portás se a takaritok nem tudnak róla semmit.Elöre is köszi. Hagyó F
egyrészt: mi az a lombardi? (az emberen kívül) mert nem tom, de ahogy olvasom a hangsúlyból biztos nem valami virágféle:D
másrészt: mért nekem mondod mikor nem én srácoztalak le?
harmadrészt: eddig nem sokat tudtam a magyar bajnokságról (most se) de azt hallottam, hogy idén nem játszol és gondoltam ha már megtudtam, hogy te vagy az akkor megkérdem!
Sajnos abbahagyni kényszerültem ezt a gyönyörű sportot így megválnék a felszerelésemtől. Tartalmaz mindenféle protektort (csípő, comb, térd, farokcsont, alkar), protector tartó nadrág, szuszi+gatyó, tehát amire szükség lehet játék közben, továbbá edzésekhez nadrágot+2öv és edzőmezt. Lényeg: egy XXL-es Benson Condor2es vállvédő, XL-es Adams sisak RÁCCSAL! Az ár megbeszélés tárgyát képezi! Továbbá külön eladó volna: 1 pár: Cutters Lineman kesztyű "L"(CUTTERS_PADD) 1 pár: Adidas Corner Blitz 46és2/3-os (Corner_Blitz) cipő. Utóbbi 2 darab szinte használatban sem volt. Talán ha 1 alkalommal! Az ár megbeszélés tárgyát képezi!
Elérhetőségeim: +3620/210-5100 (Takács Gergely) vagy takacsge@totalcar.hu
Akik már kerestek korábban kérem tegyék meg újból ha még aktuális, mert elvesztek a számok! ÜDV!
Használt, L-es méretű Benson Condor II-t vásárolnék. Ha valakinek van eladó sorban, az legenyszíves dobjon már meg egy emaillel: vaszilylaci@vipmail.hu