Hát neked hoznod kell vagy 3-4 liter pálinkát csak nekem :D
A többiek majd leirják hogy mit akarnak fogyasztani de a 18 alattiak csak szénsavas vagy mentes üditőt ihatnak a 15 és alatta ők csakis tejet:D szóval ennyi szerintem ezt azért hozd magadddal
Pista, tudod hogy hívnak engem a munkahelyen bizonyos nőszemélyek... de nem is kapcsoltam... Zsótikám szerencséd h szinte sosem találkozunk szemtől szemben. (Newton harmadik törvénye)
Zsóóóti... a kutya kb akkora mint te... tehát inkább rád hasonlít. De veszek neki is felszerelést és beállítjuk :D futni tud! (nem úgy mint én - tehát ismét csak rád hasonlít) G.
Mindenki szavazza meg a téli edzést mert sztem ha valamit fel akarunk mutatni jövőre és nem csak buzitangózni akkor szüksége van acsapatnak a megállás nélküli edzésre.
remélem senki nem felejtette el, hogy holnap NEM LESZ EDZÉS!!! Sajnos még nem sikerült leegyeztetnünk a termes edzés részleteit pontosan, amint lesz róla végleges info, azonnal értesítünk titeket. üdv István
Az utóbbi évekhez hasonlóan – már-már hagyományosan - csapatunk idén is ellátogat MIKULÁS napján a Cseppkő u.-i Gyermekotthonba, hogy mikuláscsomagokat és ajándékokat osszon szét az ott élő hátrányos helyzetű gyermekeknek.
Az esemény időpontja: 2009. december 6. (jövő vasárnap) 13.00 óra
Pontos helyszíne: 1025 Budapest, Cseppkő u. 74.
Segíts Te is mosolyt csalni a gyermekek arcára és vegyél részt ezen az ajándékozáson!
A Teendőd csupán annyi, hogy összegyűjtesz pl. pár játékot, mesekönyvet, mesefilmet, ex-baráttól/barátnőtől kapott plüssfigurát, vagy bármit ami, hasznos lehet és leadod az eseményt szervező Király Mónikánál, és/vagy jelentkezel az ajándékozásra.
Amennyiben ajándékot adnál le, illetve ráérsz, kérlek 2009. december 04-ig jelentkezz az alábbi címen, vagy telefonszámon: