Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
azt az utasitast kaptam, hogy a technikai problemammal menjek a moderátor segíts nevü topikba.
Lenne valaki olyan kedves, es egy linket nekem ehhez a topikhoz berakna ide, amin eljuthatnek ehhez a topikhoz?
Ha itt is nagyon rossz helyen vagyok, akkor megadnatok legyetek szivesek egy linket, hogy hova menjek, ahol ezt a hsz-t ujbol betehetnem a kereset topik közvetlen linkje megkapasa celjabol?
Vegigolvastam mindent, de ilyen nevü topikot nem talalok, a keresövel -baloldalon- is kerestem, az ugynevezett reszletes keresövel is, de a piros szinü szöveg mindig kiirta, hogy vagy nincs, vagy menjek a reszletes keresöbe, amit meg is tettem, bemasoltam a megadot topikcimet, de visszaküldött a rendszer hogy kezdjem elölröl, mert ...
Köszönöm a segitseget elöere is a link megadasaval, üdv, Mara.
A Lapker Zrt. Relay bolt üzemeltetés topicban Rikkancs Ricsi 809-es hozzászólása olyan telefonszámokat tartalmaz melyek nyilvános közlése véleményem szerint személyiségi jogokat sért és ezen felül anonimitásba burkolózva sértő jelzőkkel illet megnevezett embereket akik egyébként nem közszereplők. A teljes bejegyzés jogsértő kérem segítségüket eltávolításában.
Candico csak terel a saját pusztító tevékenységéről a fórumokon, miközben most is "csak" kérdez és nyomoz és vádol a Krónikus prosztatagyulladás fórumon. "Valaki netalántán hazudik?"
A sokszoros romboló, törölt nicknek van ehhez joga? Ő már tisztázta magát? Vádolhat Mindenkit alaptalanul?
A bibliai idézet sajnos hatástalan volt,bob87 felhasználó megint kikezdett,és most nem csak engem,hanem egy másik fórumtársat is.Kérem, hogy intézkedjenek.A legutóbbi alkalommal lenyeltem,ezúttal tényleg nem fogom magam hagyni!
ahhoz képest téged még mindig kezel laki bácsi, és imádkozol a tünetmentességért. Látod, hülyeséget ne írjál, és ne hazudj :) úgysem hisz itt már neked senki huszadnikkes :)
ha annyira az urea okozta a prosztatádat, akkor miért is imádkozol a tünetmentességért? Legalább az orrodnál láss messzebb, ha már ide írkálsz, és ne írjatok hülyeségeket. köszönjük állandó szakértő okoskodásaitokat. khm, bocs, okoskodásaidat. Elég lenne egy nickről írkálni, tök fölösleges multizni.
Ajánlott kezelés akut, komplikáció mentes urethritisben és/vagy cervicitisben - ez nem csak chlamydiára igaz, hanem mycora és ureara is.
tanulj meg olvasni előtte, mielőtt másnak parancsolgatsz. Akutt és komplikált, krónikus között van különbség. Ajánlott és alkalmazott kezelés között szintén van különbség. Legyél szíves, hülyeségeket ne írkálj, és ne játszadozz más életével. Inkább menj a tescoba árufeltöltőnek.
Segítségedet kérném abban, hogy a regisztrációm által tisztázz engem légyszíves a leszázalékoltak fórumában, mert sajnos azt hiszik, hogy egy notórius őrült vagyok, aki szórakozik a betegtársakkal. Tiszta lelkiismerettel próbálok segíteni, de kevernek valakivel aki széttrollkodja a topikot. Különösképp bróbálok a sorstársaknak segítséget adni, hogy egyesek által ne vezessék félre őket a jogszabályok értelmezésével. Megértem a zaklatottságaikat, feszültséget, hiszen mindnyájan feszülten figyeljük a velünk való történéseket.
Köszönöm, nagy kő esett le a szívemről...Azt hiszem vissza kell a jövőben fogni magam, mert nem biztos, hogy ha az ember az objektív igazságot írja az minden esetben kellemes másoknak...szóval köszi!
Kérem, hogy töröld a Rák, avagy a szomorú valóság topikból a 46.100 sz-ú hozzászólásomat, mert találgatások vannak benne és ez félreértésre adhat okot! Köszönöm!