Valoban megszunt az Erste Mobilpay. Sajnalom de viszonylag egyszeru volt atallni a GPay-re. Persze az orszem kellett hozza, azon keresztul jott a push uzenet a koddal. Meg jo h aktivaltam...
A limitet 24 órára állítod, de a vásárlás pillanatában azt ellenőrzi, hogy az adott naptári napon mennyit költöttél már.
Azaz: éjfélkor újraindul a limit teljes összegének a felhasználhatósága.
(Régen lehetett a limitet mondjuk egy óra hosszára is állítani, most nem. Nekem is az egyik kártyám ahogy a tied is, 1 Ft-os állandó limites, és amikor vásárolni akarok vele, akkor átállítom. A fenti észrevételed miatt én vásárlás után kézzel újra vissza is állítom 1 Ft-ra.)
Van egy visa webkártya aminek alapból 1ft a limitje. Tegnap 10-kor beállitottam rá 40ezret 24 órára. Abból levásároltam 36ezret tegnap, de egy további 14ezrest már természeten nem hagyott. Ma reggel viszont már hagyta levásárolni a 14ezret a 24 óra letelte előtt. ???
Igen, még nekem is fizetős, 250 Ft/számla, pedig egyébként minden más ingyen van, olyan a díjcsomagom. Pofátlanság teteje, mert nem 250 Ft-ról beszélünk, hanem legalább 990 Ft-ról, azt hiszem annyi a maximum. (sok számlám van)
egyébként meg tudod kérdezni esetleg az erstétől, hogy milyen mcc-vel kapták ők a tranzakciót? személyes véleményem, hogy közvetlenül használva nyugodtan beállíthatták volna ezt is kivételnek, mert egyértelmű, hogy egy matricavásárlás utazás jellegű költés. de hát az erstéről beszélünk...
lehet, azért hangsúlyoztam, hogy curve-ön keresztül az. ha tippelnem kéne, azt mondanám, 4784-es mcc-vel megy a núsz (Bridge and Road Fees, Tolls), és ezt alakítja 4111-re a curve (ami kivételesen kedvező módosítás)
Én már rég átálltam Max-ra, de ott meg annyira minimális vásárlás után adnak pontot, hogy nem is használom szinte. Kértem egy BB kártyát, ott havi 500.000-ig jár az 1%.
Az ersténél 200.000-ig. (Bár van, ahol 4%, pl benzinkút.)
04.01-től a Wizzair kártya pontok érvényessége 12 hónapról 10 hónapra módosul és már nem lesz része a csomagban a Wizzair Discount Club tagság.
Engem eddig is már csak a lustaság tartott vissza hogy visszadjam a kártyát, de most meglépem. Egyébként így kell "elegánsan" kivezetni egy terméket, hogy ne neked kelljen mondani, hogy vége, hanem tegye meg az ügyfél maga.
2 auchan kútnál is tapasztaltam, h direktben MAX-al fizetve adja a 4%-ot, Curve-ön keresztül MAX-al fizetve nem adja. Más kutaknál nem tapsztaltam még ilyet. Lehet, h az Auchanos kutak olyan MCC-n vannak, amit a Curve átalakít?
curve-ön keresztül nem, mert 5999-re állították át a terminálokat. közvetlenül használva viszont eddig az átállás óta is megadták a 4 százalékot, mert külön kereskedőneveket, mint "ikea", vagy a szintén nem barkács mcc-t használó "obi" stb. be lehet állítani, de a "crv*ikea" és "crv*obi" sajnos nem ér
Én vettem online. 1%-od adott rá, egyéb költség volt.
A másik amin felháborodtam, hogy foglaltam szállást a szallas.hu-n. A foglalás során kifizettem a szállásdíjat a weboldalon. A számlaterhelésben is ott van, hogy szallas.hu, de mégis egyéb kiadásnak hozza 1%-kal, nem pedig utazási költségnek. Megreklamáltam, annyit írtak, hogy jogosan kaptam az 1%-ot, mert a partnernek nem tudom milyen MC kódja van.
Jártam úgy budapesti fürdőbelépővel is, hogy nem szórakozás kategórába sorolta, hanem egyéb.
Szóval előre sose lehet 100%-ig tudni, hogy miként sorolnak be valamit és hány %-ot kapsz rá.