World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
praktikus használata még pugoknál megnézni valakit, hogy érdemes-e behívni :) Van erre egy külön rész, ahol a gear pont alapján elhelyez az "insták sávjában", bár nem egy szentírás, engem Ony25-re sárga csíkkal jelez, holott jellemzően top5 dps vagyok, de pont alapján kb. látni hogy valaki cucc szempontjából milyen. Illetve én azt szoktam nézegetni, hogy a pugban lévő másik hunterek milyen cuccal mennek és ehhez képest insta végére milyen lesz a dps hozzám képest. Ráadásul sokkal több infót kaphatok róluk, mint az inspecttel, ahol nem látok ilyet, hogy crit meg AP például
egy jópofa oldalt ajánlanék még, a www.wow-heroes.com -ot, ahol szintén karakterre kereshetsz (live pipát rakd be, hogy az aktuális dolgokat áthúzza a hivatalos armoryból). Ami érdekes benne, hogy pontozza minden cuccodat (valójában összeadja az item levelt és még ehhez bónuszba ad pontokat az enchantra, gemre), valamint ajánlatokat tesz, ha nem találja megfelelőnek. Értsd: mivel lusta vagyok, nekem vállas enchantból csak a régi Aldoros van meg (abból is a bénábbik), így azt nálam jól lepontozza, és írja hogy jó lenne ha farmolnám a Hodir reput a mostanában menő hunter dps váll enchanthoz. Ugyanígy a gemelésnél is összesíti, hogy hány zöld-kék-lila gemed van, valamint van egy összefoglaló a divatosabb insta achikról. Ez így a főoldala a dolognak, ám ha már összeszedte ezeket az infókat, tud vele mást is, pl. playerek összehasonlítása, player ranking (megnézheted, hogy adott szerveren mondjuk hanyadik legjobb fury warrior vagy a gear pontok alapján), van ugyanígy guild információ, ahol a guild craftereit is kigyűjtögeti szépen egy helyre, ki mivel foglalatoskodik, valamint guild ranking is van persze. Van még jópofa statisztika, ez is működik filterrel külön talent szintig lebonta, hogy maradva a fury warrioroknál, milyen fegyvert használnak legtöbben mondjuk, illetve a fegyverek közül mi hány százalékban népszerű.
Ez persze bmw-nek címezve, de hátha más is van aki nem ismerte, szerintem jóság, ugyan nem unikum, régebben a beimba is hasonló volt pl.
Oda van írva, hoyg ez épp melyik set, a Tier szokott rövidítve T lenni. Most őszintén halvány gőzöm nincs mi az az m rövidítés, de lehet hoyg csak nagyon reggel van még, és valaki majd megfejti.
Kis segítséget kérnék megint, mi az a m8, t8 stb. Páncélruha (minden van belőle sisak, csizma stb?) azt tudom meg hogy a t8 az már nagyon jó de ezt pl hogy tudom egy másik karakteren megnézni hogy mi van rajta? Inspect azt már tudom :-) Szóval a T-M rövidítésekkel van bajom...
Fura. 10esben simán túlDPSeltük a healjüket, amit ütöttek azt meg ki lehetett healelni és fókusszal leszedtük őket, vesztettünk 1db healert és ennyi volt.
25ösben nem tudtuk túldpselni őket, a CCs taktikánk meg nem volt jó. Aztán canceleltem, úgyhogy most nem tudom hogy ölik a srácok őket. Azóta nerfelve is lett jól, én az első resetben láttam csak. Elég is volt.
Kicsit megbántam, hogy befizettem :( Raidelni továbbra sincs időm, az elővett 70es priest nem hoz lázba. Indítottam újat, az aranyos, de mire 80 leszek 2010 lesz. És akkor se nagyon lesz időm raidelni :D
Mi 10-esben többet szívtunk, mint 25-ben. 25-ben sokan vagyunk, ki lehet osztani, hogy ki kit kite-ol/stunnol stb, DK-k erre nagyon jók pl, 10-esben nincs erre lehetőség, ott egy vagy két enemy szabadon rohangál általában. CC nekünk sose jött be, egyrészt 2-3 másodpercig tart, másrészt ők is nyomják a dispelt, purge-öt, groundingot rendesen.
A vechicle az fura, mert például az ulduaros az kifejezetten mókás szerintem, viszont Malygos p3-at sose kedveltem, pedig ott is healelek (szvsz az a legegyszerűbb ott ;-D). Ezzel a pvps izével az a bajom, hogy bizonyos dolgokat esélyed nincs kivédeni, mert képtelenség, ráadásul soha nem lesz olyan mint egy igazi pvp csata, a scriptek gyorsabban és nagyobb eredményességgel viszik végig a beléjük rakott taktikát, mint a hús vér playerek :-)
na igen, raid alatt kifejezetten bejön hogy nem a szokásos buta rotát nyomkodom, én régen is szerettem a CC-zést instában, a mostani mindent AoE helyett
ha az itemre socketelési célzattal rákattintasz, akkor lehet látni, hogy a benne lévő megfelel-e a socket színének, mert akkor csillog. Meg persze összességében az itemen is látszik, hogy szürke vagy zöld a socket bónusz. Én pl. cipőből csak a furious gladiátort tudtam eddig felvenni, nem volt jobb pve cipőm, így pve-re is azt használom, az azon lévő resilence bónuszt leszarom, így inkább kétszer 20 agi ment bele
Nekem pl a vehicle fightok nem jönnek be, sehol semmilyen formában. Nálam ehhez képest, meg a megszokott 5-4-1-2-3-2-2-2-2 után üdítő sznífoltja a játéknak hogy picit másképp kell harcolni, mint eddig. Nekem nagyon tetszik az őskáosz, ami pullnál kialakul, és ahogy végül felülemelkedünk rajta:)