Amaré nagyon sz*rul játszott... "Csak" 15 pont. Ez a durva... :)))
Amúgy érdekesek a párharcok. Én mindig az underdognak drukkolok és 3 közülük egész jól nyomja... Mondjuk ettől még továbbra is DET, PHO, SAS továbbjutást tippelek, de nem sírnék, ha kiesne a SAS... :)
ritkán látok ilyen dobószázalékot: 20/28. amúghy ez a 48 pont neki karriercsúcs. kár, hogy nem mentek vele sokra. Amere 3 mezőnykosár? nem is tudom mikor volt utoljára ilyen.
érdekes alakulnak ezek a párharcok. a Spurs már megint nem tudott nyerni. múltkor képesek voltak egy nyert meccset elveszíteni, ez meg erőt adhatott a Sonicsnak. bár úgyis behúzzák, de akkor is.
a tegnapi wiz-mia meccset nem rég fejeztem be, Wade állat volt a 3.negyedben és ma sem tudták megfogni a Jonesokat főleg DJt nem. Mikor Arenas nincs a pályán akkor mindig jobb a Wiz ez ma is látszott :) nem gondoltam volna hogy a Heat kisöpri ilyen könnyedén a Wizzt de ez történt. Hughes végig maga alatt volt a párharcban, a pad meg 0 Dixon kivételével, meg Thomas (ő meg lesérült a 2.meccsen :( )
Valamit kéne tenni, hogy a Sport1-en vagy egy másik csatornán legyenek NBA-meccsek, bár ez lehet, hogy hülyeség. Írhatnánk levelet a Sport1-nek vagy az EuroSportnak,vagy valamelyik másik csatornának. Ha kell, talán még aláírásgyujtésbe is kezdhetnénk :)
szlovénul beszélnek rajta, mindenki nevéhez a végére odaraknak egy u betűt, és adnak szinte minden sporteseményt:-) kb. ennyit tudok én is az adóról:-)