Ez komoly, hogy a fotójegy annyiba kerül, mint maga a belépő???!!!
Nagyon nem bírom a papoktól, hogy szédüles belépőket képesek szedni. Pannonhalmán mi azért nem mentünk be az apátságba, mert számunkra elfogadhatatlanul magas árat (1700 Ft/fő) kértek érte. Lehet, hogy másnak ez nem sok, de nekünk nem tessett. /Persze, olyan frankón körbekerítették az egész épületkomplexumot, hogy hiába sétálgatsz mellette, semmit sem látni. /
Pécsen a székesegyházba megint csak 700 Ft (magyar pénztárcához és keresetekhez képest szerény véleményem szerint drága) a belépőjegy.
Megértem én, hogy az épületek fenntartása, restaurálása sokba van, de azért azon is érdemes elmélázni egy pöttyöt, hogy ezek Isten házai, és Ő vsz. nem szedne a látogatásért belépőt..... vagy legalábbis méltányosabbat kérne
Meg ki érti.. Budajenői pirot gris...3000( zsámbékon) vagy budai chardonnay barrique igaz a jobb fajtából 4000.... Malya ezt elszámoltad, igaz Ernő a drága.. szegény söfőőőőr ha nem ihatik , hát kénytelen palackozni... vagy ügyeskedni a pohár helyet..
ráadásúl még azt is szeretnék ha előre bejelenkeznél
Jaj és a nyakas pincészet egy ugrás, mintabolti képek nagyon nagyon homályosak lettek... bár inkább tök túlsó fele a nyakas hegy meg zsámbék kiérti ezt?
Ó vörösbor nem fogy el sohasem... Szekszárd Fritz borházban töltött iccaka után néhány üveg még kitart fehér kadarka , kékfrankos barrique, decsi szagos stb
amúúúúgy Y-ka, hát én is csak zsámbékik merészkedtem el ( nem autopálya).