A múlt héten Pest megye határvidékein járkáltunk a neve elhallgatását kérő kollégával, megnéztünk két eladó autót. A visszaúton befordultam Nagykátán a Clarionhoz (még soha nem mentem oda műszakváltásra), lett is egy rendszámom, aztán látjuk, hogy a termálfürdőnél áll bent egy francia eredetű Temsa, nem túl régi, RZ_-s rendszámmal. Rosszul is áll, benne is ül az ember, nem is annyira érdekes, oké. Aztán megnézem itthon a JSZP-ben: "kérelemre ideiglenesen kivonva".
Na, így szép különjáratozni.
Ha minden jól megy, augusztus 16-án elmegyek majd Máriapócsra. A rendezvénytilalom eddig sem vonatkozott egyházi rendezvényekre - már július 26-án is több busz volt Mátraverebély-Szentkúton, az ottani nagybúcsún, mint amennyire a járvány után számítani lehetett -, szóval számítok arra, hogy lesznek rendszámok. Egy hétre rá meg jön a Kurultaj, megpróbálom azt is becélozni (most kicsit nehezebb a dolgom, mert az új váltótársam csak kevesebb napot tud vállalni egy hónapban, így sokkal többet dolgozom, mint korábban). Aki ki akarja próbálni a mátrást, szóljon privátban.
Még régebben eszembe jutott, hogy csak meg kéne nézni YouTube-on, hátha fennmaradt valami használható felvétel az ezredforduló utáni Spektrum arculati elemeiből, mert már gyerekként is imádtam nézni és hallgatni (a műsort szintén amúgy, bár nem tudom, manapság milyen annak nézhetősége - láttam múltkor, hogy az arculati elemek minősége némileg alacsonyabb...). Erre tessék. Tiszta retró.
S elv mind ilyen lesz. Gondolom ez is olyan retekszar lesz, mint az Usgyi, hogy pulcsival kell utazni. Flirt-en találták el jól a légkondit, illetve a cseh nemzetközi vagonokban tetszett, korrektul müködött.
Valaki, benfenntesnek tűnő Ösmerősöm az egyik indexet gyászoló tocsogásban leírta, hogy az Indának nincs félnivalója, mert az a "NER" üzemelteti, pénzeli. Úgyhogy a fórum valószínűleg megmarad.
Nem olvasol híreket? A teljes Index-szerkesztőség felmondott. Igaz, hogy a fórum nem az Index.hu Zrt. alá tartozik szervezetileg, de azt ki lehet jelenteni, hogy a cégcsoportnak ebben a formában nagyjából vége van. Ebből még akármi is lehet, meg az ellenkezője is. (Van egyébként véleményem ezzel kapcsolatban, de azt nem írom ide, mert az offban hagyományosan nem szoktunk politizálni.)
Ha egyik napról a másikra esetleg eltűnne az Index Fórum, akkor ezúttal szeretném jelezni, hogy egy élmény volt az utóbbi 16 év, amit itt töltöttem, bár azért azt nem állítanám, hogy egy percét sem bántam meg. :D Aki nagyon ráér, szerintem sürgősen kezdjen bele az értékesebb kontent kimentésébe.
Ezelaz őszevonásal mekspóroják a sok búszkerék gúmiját, mer ugye vasut, vaskerekel, azt a buszkerékenn fennt a gumi! Na a ferni fémvasacélos, menyen fernin a buszok is, csak 20uszas lasújelel mintenhól!
Én imádom, vittem oda nőt és havert is, és ha Gyöngyösről van szó, általában szóba kerül. :D (mint a piac melletti elég fasza kocsma is amúgy, ahol eredeti Kozel és kézműves sörök vannak)