Tehát azt mondod, hogy a VEKE-től függetlenül csináljunk vmit? Ok, csak úgy talán több sanszunk lenne, mivel a VEKE-t azért már ismerik. Meg hát könnyebb lenne a tagtoborzás is.
Frissítettem a honlapom, melynek keretében a képek szinte mind1ike elérhető, és a térképes oldal is működik, bár itt még nem lehet nagyítani.
Felkerült az 58-as videolklip is. Ezt - ahogy ott is javaslom - töltsétek le, és úgy nyissátok meg. Egy hiba van benne, mégpedig, hogy 1896 helyett 97-et írtam. Majd egyszer talán korrigálom ezt is.
Mármint OTT a XII-ik kerületben... Az egyik majdani képviselő -jelölt... A mostani pl. állítólag tök normális. Hátha meggyőzhető, hogy "ezt is akarja", és a programjába betenni valahogyan...
Na, most akkor el is kellene lassan kezdeni a szervezkedést. Pl. be kéne lépni a VeKébe, ott kellne bizottságot felállítni, aztán nyomulni az önkormányzatnak 1000-errel.
Meg most adták át a frissen felújított Erzsébet kilátót a Libegő felső végénél ugyi... Az is egyre több látogatót vonz most arra... Kellene az a fránya vili, ja... ;-) Remélem hamar belátják, ez a "kilátó felújítósdi" is egy csepp volt abban a bizonyos pohárban... ;-)
Hali! Tegnap, amikor ezena villanyoson utaztam eszembe jutott a +oldás! LSD. 41-es villamos esete: a +szüntetés elötti utolsó fázisból éledt újjá. Előszőr 1 vágányon járt, (ezt követi a "szüneteltesés") majd +hosszabbították, és azóta már új +állót is építettek neki. 81 óta Zugligetben is történtek változások. Nagyon kiépült az a rész, és a Libegőt is, mintha újra felkapnák az emberek. Igaz, azt is a legjobb KV üzemeleteti, és neki mind1, hogy mivel viszi oda a népet. Persze 1 követlen vonal több utast vonzana, mint ez a gyalogtúra-számháború-városnézés 158-as busz. Mert ahogy kilép a metróból/leszáll a 6-ról, ott a vili, nem ez a mi megy? honnan megy? miért kacskaringózik ennyit? környezetbarát, kifejezetten erdei járat.
Ez a kép a Zugligeti út alsó szakaszát ábrázolja (újra) villamossal. Megfigyelhető a kép jobb oldalán a parkoló autók sora: ide nyugodtan át lehetne dobni a parkhelyeket. Felsővezeték még nincs végig, mert ahhoz lusta voltam, hogy még a fák lombjait is megnyírjam.
Jó-jó persze... :-) Csak azért 3,mert Zugligeti út, Virányos út, Zalai utca... De a Zugligetin ő jön, tehát kettőt, igen... :-) A rajz nagyon tetszik! ;-)
Csak 2-t. A Zalai út látszik a képen, a Virányos út sarkán, a vágány helyéről készült a kép. De anno ez 1 sarok volt, a Virányos 1enes folytatása volt a Zugligetinek.
Nekem ami nagyon tetszik, azok a tollal firkantott rajzok. Annak idején nekem is volt ceruzával dizájnolt weboldalam, de ennyire konzekvensen nem csináltam meg :)
Szerintem tök jópofi kép! :-) Csak csináld meg szimpla Tatraval! 4-es nem valószínű, hogy jár majd arra... :-) Egyébként ez felvet egy problémát majd... Ott kell valami jelző, ha közútat kereszteznek a sínek, már pedig ott, ahol a képeden látszik, 3 utcát is kereszteznek majd a sínek.
Nyugoggyá + , a Zalai út-Virányos út sarkán nem volt ez a terelősziget, amikor még járt az 58-as. Én ott laktam a remizzel szemben, és apám nagy fotós volt, de szégyen szemre 1 kép sem maradt a viliről. ennyit tesz 3 költözés.
Sztem felesleges annyit dolgozni, pl. neked a zugligeti vill. története részben jobban megérné linkelni az én történet oldalamra, mint külön dolgozni. Ez olyan "engesztelés" is volna a lenyúlt képekért...:-))))))))))))))))))))))))))))))
Ma 5, azaz 5 percem volt a honlapomon dolgozni, ezért a képek 20%-a még mindig nem érhető el.
Amit eddig kitettél, az nagyon jó, és nagyon részletes... (Annyira, hogy holnap megyek is vissza rá lopniiiiiiii... :-D) A képekkel egyetértek, vagyis... Pl. a vonal történetében legyenek kis képek, de rá lehessen kattintani, és akkor töltődjön le nagyban. De a kis képek valóban legyenek kicsit, a nagyok meg nagyok. :-) Összességében így is GRATULA!!!!!!! ;-)
Szerintem a képek mérete nem attól függ, milyen netem van, valószínüleg nem sikerült megértened mire gondoltam. A képeket nem kicsiben tetted fel, hanem az img tagben állítottad be a szélességét, ennél fogva eredeti méretben tölti le a böngésző. A jelenlegi állapotok c. oldal képekkel együtt pl. 7 megabájt, amit kb a negyedére csökkenthetnél azzal ha lekicsinyítenéd a képeket. És ugyanúgy nézne ki.