távírányítós központizár vezérlőt szerelek be, azt tudom hogy nincs motor a vezető felöli ajtóban, de a gyári vezérlőben hova kell kötni a nyitás, zárást?
Biztos, hogy azzal van a probléma? Csak kérdezem laikusként, nekem is volt olyan problémám, hogy kb. 5cm-t lötyögött a váltókar, a hibát a motortérben a váltón lévő karon található, vagyis nálam hiányzó gumigyűrű okozta. Pótolva egy otthon talált hasonló méretűvel valamiből valóval ;-) és rendben, nem lötyög bent a váltókar :-)
Szeretném megkérdezni, téli gumi vásárlása előtt állok és mivel még nem férek hozzá a régi téli készletemhez, nem tudom mekkora gumi van a lemezfelnin, szóval ha 155-ös akkor csak az jó rá vagy a 175-ös is felrakható, mert ezt a két fajtát hozza fel a gumibolt, mint a típushoz megfelelőt? Köszönöm a választ előre is.
Az enyém is ugyanígy viselkedik, de már megszoktam :-) Egy rövidet indítózok, aztán pár másodpercet követően újra, arra már elindul, kicsit játszom a gázpedállal és okés, illetve még azt vettem észre, ha kezdek kigurulni az útra, akkor van úgy, hogy időnként elejti az alapjáratot egy pillanatra, majd korrigál, hol sikerrel, hol lefulladás az eredmény, szóval valami figyeli a mozgást, és a bal első keréknél lévő érzékelőre gyanakszom. A lényeg, két éve én is kitakarítottam az alapjárati motornál a pillangószelep és levegős részt, attól érezhetően jobb lett az egész, de csak úgy fél évig...
A lambdaszonda is ki lett cserélve, viszont újra kitakarítottam a folytószelepházat, kontaktsprével befújtam a léptetőmotor elektronikáját, az indítási probléma megszünt, pöcc röffre megy 800-900 alapjárat. Viszont ha váltok felmegy az alapjárat váltás közben az még megmaradt. Ebben van tengelykapcsoló érzékelő? Másra már nem tudok gondolni.....
Rá kell tolni valami OBD kiolvasót és megnézni pár paramétert. Gázpedál állás, levegő hőmérséklet, hűtőfolyadék hőmérséklet (Olyan, hogy motorhőmérséklet nincs, viszont ha van hűtőfolyadék akkor kell lennie hőfokmérőnek is és visszajelzésnek a műszerfalon. Ráadásul ez indítja a kényszerhűtést is.), lambda szondák, levegőnyomás, üzemanyagnyomás, meg amit még meg lehet jeleníteni. Lehet valamelyik érzékelő hülyíti meg a központi egységet.
Nejemé ugyan ezt játssza 4 éve...amint kb.10 fok alá esik a hőmérséklet.......senki nem tudja miért? már megszoktuk.....ha jutsz valamire írd meg...köszi
A benzinszűrőre menő egyik csati annyira rá volt rohadva szó szerint (14 éves szerintem soha nem volt cserélve)hogy kiszakadt a belseje.Valami okos megoldás a komplett cső cseréje nélkül?
Elakadtam, 1.2es 2003as kalosnál a hiba hogy ha 1 nap után indítok akkor beindul felpörög azt leáll, ezt eljátsza 2-3 indításig, gázt adok neki és abbahagyja, az alapjárat 1000 és 1200között inog de nem áll le, váltás közben nem esik vissza a fordulatszám. Ki lett takarítva a szívósor, ki lett cserélve a levegőhőmérsékletmérő, új gyetyák, kábelek. Ebben nincs külön alapjárati motor és motorhőmérséklet érzékelő. Volt már valakinek ilyen? Köszönöm
Üdv a brigádnak! Az lenne a kérdésem, hogy utólag 2005-ös 1.2-es Kalosba lehet e szervokormányt berakni? Esetleg valaki foglalkozik ezzel? Előre is köszi a válaszokat!
Félre a tréfát, most szerintem a Toyota gyártja a legjobb, legmegbízhatóbb benzinmotorokat. A dízeleket már nem is erőltetik, a kislökettérfogatú turbós benzines xarokat szintén nem, ellentétben a többi gyártóval. Jó választás volt.