üdvözlet mindenkinek, egyenlőre csak röviden, ill. egy kérdés. 3 hete találkoztam elösször Mylene-el, véletlenül a youtube-on 3napja megjött, a Millenium tour dvd-je :)) (albumok már megvannak, thx torrent :) ) , majd elkezdtem olvasni a topikor előröl, de lenne egy kérdésem, magyar ill. angol fordítások hol érhetőek el (minőségiek a neten) ?
hahó! jó hir! október 30-án jelenik meg Mylene Farmer Music Videos IV. dvd-je. Ezek lesznek rajta: 1. Les mots 2. C'est une belle journée 3. Pardonne-moi 4. Fuck them all 5. Q.I 6. Redonne-moi 7. L'amour n'est rien 8. Peut-ętre toi 9. Fuck Them All [Making Of]
Aszta! Ez a HÉLÉNE SAGARA hogy lekoppintotta Myléne "fetrengős" (lásd. AQL-borító) imidzsét ! :D :P Nagy nehezen sikerült megszereznem HS új albumát, mely telis-tele van Myléne F.-es "utalásokkal":
-A borító hátoldalán egy madárszárny van (Mint a L'AURE...-n is vmi ilyesmi van) -Az album címe QUAND L'ÉTERNITE... (amely formailag ugyanaz, mint az AVANT QUE L'OMBRE...) -Három dal címe is igen figyelemre méltó: MEFIE-TOI (de moi), J'ATTENDS, és DOUCE
Ezek szerint, ha jól értem repülővel érdemesebb?Én legközelebb ha arrafelé indulok el valószínűleg az autót választom.Lehet hogy fárasztóbb, meg hosszabb is viszont szabadabb mozgásteret ad s nem utolsó sorban haza bírom hozni a pakkokat.
Már gyűjtik a lemezeket.Mondjuk jobban szeretném személyesen átvenni-mivel akkor kint lennék!Egyébként annyira nem lényeg, ráérek vele.Kivéve persze ha derékra gyúrsz :)
Gyermekeim! December 11-én utazom Párizsba, hogy felvásároljam a Virgin Megastore-ban Mylene új dvd-jét és CD-jét, meg miegymásokat. Ha bárki úgy gondolja, hogy bizik bennem és szeretné, hogy hozzak neki is valamit, akkor mail-ben jelentkezzen nálam! December 13-án már jövök is vissza, úgyhogy, ha szerencsével járok/járunk, akkor talán már a karifa alatt lehet, Mylene koncert-je - felvételen. Ami fix, hogy a hitel alma, tehát mindenki kalkuláljon a pénztárcája szerint! Én kapom a pénzt a listát, hogy mi kell és max. mennyiért és ha van, hozom. Ja és nem árt telefonszámot is adni nekem, hogy ha már ott vagyok a boltban és kérdésem merül fel, fel tudjam hivni a megrendelőt, hogy ami van az x összegért kell-e neki, mert ha vmi a nyakamon marad, akkor a megrendelőnek kitekerem a kis nyakát! :)))) Szóval, ha valaki úgy gondolja, az indulás napjáig kereshet!
Én járok ki Párizsba, mert sajnos itthon elég gyér a Mylene kinálat. Akár bevállalok egy utat úgy is december magasságában, hogy sokunknak felvásárolom a Virgin Mega-t. :)