...te Zemiátor.. .ez egy csöndeske hely... nem jössz te is a leheltéri motorboltba pénteken énvelem? Aztán szombat reggelre legurul a vonat Halasra....
Melyik éjjel-nappaliban szerezted.............vagy csak kinéztél egy 3000 km-es donort, hogy biztosan jó legyen a hengerfeje !!!! :-))) Ez az éjszakai beszerzés kissé gyanús !! :-))) Szeretnénk mi is ha odaérnél a találkozóra !!!
.......kezd egész bonyolulttá válni a mutatvány... pénteken estére a Lehel téren lenne jelenésem, szombaton viszont nem ártana Halason reggelizni... estére meg Pléhússzal is kezetfogni... Talán sikerül...
Tegnap éjjel sikerült beszereznem a hengerfejet a kocsimra!!! :))
Elméletileg 3000 Km van benne utána főtengejes lett a donor.
Remélem hétvégén sikerül összeraknom, igaz még izzító gyertyákat szereznem kell bele, de azt csak könyebb lesz tán.
Szerintem a nekem szánt 3000 tegyétek el, én is elteszem fizukor és ha valaki hasonló képpen jár be állok az adakozok sorába veletek.
Jó lenne eljutni a találkozóra, gyerek korom szép pillanatait élhetném ujra :) mikor még a nagyfater tekerte a MIA-t, utolsó emlékem, hogy kukorica morzsolót hajtott vele.
U.i.: ha nem indul a misud nézd meg meg van e a hengerfej rajta... :)
Képzeld csak el, közülünk ki venné meg a motorod nyugodt lelkiismerettel,hogy kény- szerűségből adod el................így mindenki meg lesz elégedve, hogy segíthettünk ! Hidd el ez nekünk is nagyon jó érzés ! Hálából meg lefotózod amikor működőképes lesz ! Vagy elmeséled egy veterános találkozón !!! Irány a Posta aztán várjuk a számlaszámot !!!
Tudod, itt sok ember segített már a másikon (elméletben-gyakorlatban), oszt eddíg még nem sikerült például a Csabitól kapott segítséget éppenpont neki visszahálálni, hanem feszt valaki másnak... te meg beköszönéskor nem tűntél pénzközpontúnak, viszont volt kedved a rozsdához... mint az idevalósiaknak...
Hááát... most Zeminek volt egy jó ötlete veled kapcsolatban, és a többiek is észrevették...