Sajnos az én első klumpáim már rég a kukában:-))
Mentségül szolgáljon - nem tudhattam, hogy valaha egy klumpás topicba tévedek:-)
Kár, pedig micsoda kincsek birtokában lehetnék most!!
Biandora klumpáit, ha így haladok, talán soha nem fogom látni:-))) lehet csak idő kellene hozzá és kellő kitartás. nekem meg időm sincs, kitartásom is fogytán. már feladtam.
egy két fotót szívesen megnéznék pedig. valami különlegességről van szó? ez a topic már nem bírja el?:-)))
Szerintem már inkább a 80-as években készült a film, de az első klumpád én is szívesen megnézném Kicsiszonja! Abban az időben elég szép példányok voltak keménybőr felsőrésszel. Sokat láttam ami még a mai napig sem ment tönkre.
Biandora oldálával próbálkozz! Nem rossz és még jobbá tehetnénk közösen! Láttam egy pár új embert itt, remélem nem tűnnek el.
A 70-es években divatosak voltak a fatalpúak. Remélem jól emlékszem, asszem a film is akkoriban készült.
Életem első fapapucsát is ezekben az években kaptam.:-)
Kössz, Clogsboy, de hétvégén már vettem egy kék deichmanost. A munkahelyemen azóta több pasit küldtek betegállományba a hirtelen felszökő vérnyomása miatt.:-)))
Biandora oldalára is úgy néz ki, csak-csak beküzdöm magam:-)
régen a Fúzió -Pharma gyártott jóféle fapapucsokat és klumpákat. A
scholléhoz hasonló minőségben és választékban, jól is néztek ki.
Volt egy üzletük a kecskeméti utcában, aztán kiköltöztek a kerepesi
útra, majd ott is megszűntek. Nem tudjátok mi lett velük?
A Károly körüton, a Gödörrel átellenes oldalon van egy kis Herbária,
ott is árultak ilyeneket azelőtt. Nemrég jártam arra, klumpák most
is vannak, de csak egy sötétkék exercise árválkodott a polcon.
Érdemes megnézni, a deichmannosnál jobb minőségűnek látszott (4500 HUF)
Továbbra is várom a látogatókat és a feltöltéseket az Első Magyar Fapapucs-on
Mostanában nyomatják a tv-ben a Linda sorozatot, már korábban is észrevettem, hogy rendszeresen klumpában van a Görbe Nóra. Feketében, fehérben, barnában azt hiszem még sárgában is. Mindíg svéd faklumpában. Nem tudom divat volt akkor, vagy a karate miatt abból könnyű volt kilépni, vagy neki is "heppje" a klumpa? Nem tudtok valamit?
Kicsiszonja! Ha gondolod szívesen elkísérlek az Árkádba és segítek választani! :-) Majd küldök képeket, ha nem tudsz Biandora oldalára fellépni. Milyenek érdekelnek?
Örülök, hogy jelentkeztetek. Dolgozni kell, ez tény, én is csak munkaidő után tudok itt lenni, ha ráérek.:-)
Cloggersl, sajnos zárt klumpát nem láttam, de bízhatsz bennem, ha látok szólok:-)
Clogsboy, el kellene látogatnom az Árkádba, az a Batz-féle barna klumpa nagyon tetszett nekem. Kellene vennem egyet, ha máshol nem is, de a munkahelyemen hordhatnám. Gondolkodom viszont, a Deichmann-os exercise,halványkék színű, nagyon kellene. A másikat agyon-használtam:-)) kicsit már kopottasnak tünik.
Biandora oldalára nem hiszem, hogy benézek, a regisztrációval biztosan bajban lennék - nem tudni angol -:-)hát ez van:-(
Csatlakoznom kell az előttem szólóhoz! A meló miatt én is le vagyok kötve, de amikor csak tudok fellépek legalább olvasni amit írtok.
Biandora yahoo-s oldalára megpróbálok én is feltölteni néhány képet nézzétek meg!
a Yahoo-n a group-nál fapapucsra keressetek rá, kiadja a csoportot és lépjetek be!
Kicsiszonja! Láttam pár elég szép példányt az Árkádban, az aluljáró felöli bejáratnál. Azt hiszem korábban ajánlottam már itt egy nagyobb cipőboltot ahol farmer exercise-t lehet kapni. Nos közvetlenül mellette egy kisebb cipőbolt van elég formás fatalpúakkal. Dr Batz barna is van kis méret úgy láttam és magassarkúak is! Remélem tetszeni fog.
Én rendszeresen olvasom a hozzászólásokat irni csak ritkán van módom mert ugyan sokat vagyok gép előtt de akkor dolgozom.
Nos számomra is vége a jóvilágnak mert rossz időben nics klumpa azaz ha lenne zárt végű klumpám akkor lenne klumpa a lábamom. Zoknival én is szeretem hordani de nincs minden nap lehetőségem mert sokszor az ügyfeleknél jól kell megjelenni.
Ha javul még az idő akkor egészen október végéig lehet klumpát hordani szerintem. Éljenek a klumpások.
Ez a topik lassan már az én egyszemélyes topikom:-))
Fogalmam nincs hova tüntetek, ennyire nem érdekel benneteket már a téma?!
Feltételezve, hogy néha azért olvasgatjátok, elmondok valamit.
Soha nem voltam oda a fapapucsokért, mindig is a klumpákat szerettem. Aztán úgy adódott, hogy a klumpáimból kifogytam, nem pótolhattam őket:-(
Mit tesz ilyenkor az ember?...hagyja magát rábeszélni az exercise-ra. Fentartásokkal, de vettem....aztán, nagyon megszerettem.
Jelenleg (és már jó ideje)a munkahelyemen is viselem. Nyáron, míg meleg volt, harisnya nélkül. Nem is tudtam volna elképzelni, hogy ne mezitlábasan bújjak a papucskámba.
Most viszont itt a hideg, fázom....hogy maradjon a fapapucs továbbra is, kipróbáltam harisnyával:-)
Futni nem tudok még így, de nagyon jó érzés a fapapucs+harisnya. Ahogy csúszkál a harisnyás lábam a fatalpon... szinte simogat:)
flúgos vagyok tudom:-)de róbáljátok ki! akkor megértitek:-))
Nem utolsó sorban - kényelmes, de nagyon:-)))
Nem tudom érdekel e valakit, így nyár vége felé....a Duna Pláza legfölső szintjén nagyon szép fatalpút láttam . Tom Tailor, igazán "trendi", nagyon csinos.
Talán barátnőnek, feleségnek ajándékba még most, a szezon vbége felé is meg lehetne venni.
köszi Glora, ezt biztatásnak veszem. Tehát a folytatás:
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] [A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
Vettem:-))))sötétbarna, gyönyörű, nagyon csinos:))
Most ez a kedvencem.
Igaz, fél napig tartott, míg a Westend és a Mamut Vagabondjaiban felpróbáltam a raktáron levő készletet:-)))
Le a kalappal az eladókislányok türelme előtt:)))) de, én aztán nem tehetek róla, hogy kicsit hibás volt a készlet.
Az én papucsom viszont hibátlan:-))))
Ezért most megint kapsz egy puszit Clogsboy!:-))))
Kicsiszonja! Remélem megnézted a Vagabond üzletet!!! :-) Jelentést kérnék :-))
Sajna az érdi dolgot rosszul láttam, nem volt semmilyen fatalpú az üzletben :-(
Viszont ajánlom figyelmetekbe az Árkád Deichmann-t, ide is érkeztek a Mamutból már kifogyott exercise-k, bézs és kék színben. A "nagymamafazon"-ból bézs is van rengeteg. Gondolom azt nem kapkodják el :-) Én gondolkozom rajta, mert gyűjteménybe lehet,hogy jó lesz. Van fekete svéd klumpa is, csattos, de nem a szokásos gagyi sweden, ami máshol. Lehet, hogy ebből is beszerzek egyet :-)
Ezen kívül szintén az Árkádban, sajna nem tudom az üzlet nevét, aluljáró vagy földszint a metró felöli bejáratnál, rögtön az üzlet ajtajában kb.2900,- ért igazi farmer felsőrészes exercise-k vannak!
Puszi mindenkinek! E-mailoknak is örülnék, úgy személyesebben lehet társalogni.
Nem a Vörösvári úton, a Flórián (üzletközpont ÓÓÓÓbudán!)háta mögött. Van egy üzletsor, ott megtalálod. Én is véletlenül fedeztem fel ezt a kis üzletet, nem nagyon járok arra.
Ez a bolt a Vörösvári úton van? mert sajna a klumpáim mennek tökre és idővel cserélni kell és a gagyit azt nem szeretem.
Más
Jártam pénteken az Auchan Káposztásmegyeri (Dunakeszi) áruházban és ott voltak fehér klumpák svédnek ill Dr. Batznak voltak mondva szerintem nagyon gagyik voltak. Az áruk pusztán 2000 Ft. volt. minden méretben volt és vitték mint a cukrot. Én nem vettem mert nem hordtam volna biztosan mert megpróbáltam és nem passzolt nekem.
Ha érdekelne valakit, a Flórián mögött van egy kis üzlet Bio Cultura, vagy valami hasonló nevű, láttam ott jó minőségű svéd klumpákat. Fekete és fehér, minden méretben. 45-ösből már csak 1 pár, ára 5800.
Ajánlom mindenki (főleg Kicsiszonja) figyelmébe a Westendben a VAGABOND üzletben található fatalpú papucsokat és szandálokat, szerintem észbontóan szépek és a kopogásuk is nagyon szexi!
Van sötét- és világosbarna, fekete telitalpú papucs, fa talp, bőr felsőrész szegecsekkel. Barna és fehér szandál. Azt hiszem 9000,- Ft körül vannak, de megéri! Nagyon szépek és jó minőségűek. Máshol még nem láttam ezeket.
Sajna a Dr. Batz-ból én sem találtam egyenlőre barnát.
Egy kirakatban Érden menet közben láttam valamit, de csak jövő héten tudok beszámolni, akkor nézem meg pontosan. Remélem tényleg az, amire gondolok. Fatalpú, tűsarkú papucs. Ti szeretitek az ilyen fazont? Nekem nagyon bejön!
Csatlakozva az előttem szólóhoz, én is szívesen fotóznék klumpákat, vagy nagyon örülnék, ha mailban küldenétek fotót. Nekem is elég nagy gyűjteményem van, netről, barátnőktől, saját klumpákról. Úgyhogy CD-re írva cserélnék is!
Itt vagyok én is, és döbbenten olvastam:
"Kinomban vettem egy birkenstock szerűséget, amin csak egy csatt volt, ezért kicsit 1 exercise-ra emlékeztetett, de aztán később annyira rondának találtam, hogy kidobtam."...ezt nem kellett volna...talán mégsem volt olyan ronda. Meg kellett volna kérdezned más véleményét is....
Ami engem illet, én gyakran járkálok exercise-ban, még a dolgozóban is hordom időnként.
A legnagyobb bajom, hogy sajnos a kopóréteg nagyon hamar tönkrement. Megcsinálták ugyan, de hogy??!!!!....azóta nem kopog olyan szépen, nehezebb is, és kicsit fáj emiatt a szívem.
Biandora, nem vettem kéket, a fentiek miatt.
A barna Batz-klumpát megnézem a Váci-úti üzletben. Majd tudósítok:-))))
hello mindenkinek
itt a szezon, ne csináljátok már! megnéztem az auchanban az akciós drbatz-okat-elég gáz. A drapp még kinéz valahogy, de a fehér meg kék is kifejezetten ronda és vacaknak is látszik, egyáltalán nem hasonlit a cipőboltokban kapható Batz okra. Apropó, abból a sötétbarna Batz féléből látott valaki nagyot is? Kinomban vettem egy birkenstock szerűséget, amin csak egy csatt volt, ezért kicsit 1 exercise-ra emlékeztetett, de aztán később annyira rondának találtam, hogy kidobtam. a krokodilban felpróbáltam egy számmal kisebb schweden clog ot, abban a hiszemben, hogy a múltkor túl nagyot vettem. Az meg nyilvánvalóan kicsi volt. Szerintem az egy elég elcseszett széria, de nem adom fel, hogy minőségi árút találjak.