Én azóta nem rokonszenvezek velük mióta egykét éve a Luther utcában eggyik este odalépett két ijen jóképességű és már mindent el akartak venni tőlem, még a cipőmet is le akarták venni, mondván majd visszaaggyák.
Képzeld el mivan ha megverem mind a kettőt, szerinted 20 an vagy 40 en jöttek volna a többiek???
hozzátartozik hogy szerencsémre épp akkor jött arra egy hasonló hosszú hajjal rendelkező, mint most nekem van, kb 120 kilós barátom, így megoldódott a probléma, minden ami az enyém volt, az enyém is maradt, azóta tudom hogy veszélyes üzem ez a vasút, merthogy épp egy vasutas oktatásról tartottam hazafele.
Olaszliszkán is láttuk mire képes egy ijen banda...
Úgyhogy lehet hogy nem túl toleráns fogalmazás, de nekem nnincs bvelük jó tapasztalatom...
Az úgy volt, hogy a vihar elvitte az utcai világítást, 6-kor elmentünk otthonról, a kutyákat bezártam hátra, és 20.15-kor telefonált a párom, hogy betörtek, akkor ért haza. A lépcsőház ablakát törték be, a hálót rámolták ki, összejárták az ágyat meg a ruhákat sáros lábbal, és elvitték ami pénz, ékszer volt. Kesztyűben voltak, de azért vettek ujjlenyomatokat, lábnyomokat, na azt a fekete port is élmény lemosni a fehér szekrényről! Fix, hogy nem lesznek meg, és senki se látott, hallott semmit.
Jah Peszti keresett a múltkor vmi használtat csak lehagytam a hivatkozást is csak áthoztam neki nem én árulom legyen mit nézegetnie csak a képet különvágta a zindex tehát mondhatnók nagy kuszaság lett :-)
Elég jó gépnek tűnik, és az ára sem vészes, de szvsz amíg lehet hasonló paraméterekkel ellátott HP-kat, Fujitsukat kapni 170-ért, addig senki sem fog használtat venni :((
Hali! Igen, ezt már én is megfigyeltem, a pasikkal is hasonló ;))
Amott olvastam, hogy betörtek Hozzád????? :(( Basszus, ez nagyon durva!! Kifigyelhették, hogy mikor mész el otthonról, vagy mi? Hogy mentek be? Szomszédok nem láttak semmit?
Stzijasztok, dehogynem reggelbe nyúló volt, de ma már este van, péntek este csaptunk bele a Váci éjszakába, és szombat rggel értünk az unokatesómékhoz.