Keresés

Részletes keresés

__mano Creative Commons License 2004.06.17 0 0 50121
bobus, Ratok is gondolok mostansag... Nekunk aug. vegeig kell ugyibar mindent szet- meg osszepakolnunk, es - bar en szeretek koltozni -, nem tudom, hogy fogom erezni magam az alatt a par het alatt. Eddig ugyanis nem kellett rendezkedes kozben egy nemegeszenegyevesorokmozgoszovegladat is lekotni. ;)
m.
Előzmény: bobus (50119)
__mano Creative Commons License 2004.06.17 0 0 50120
Na, vegre, eljutottam idaig is egy kicsit. De csak par percem van, amit Halci Nomcsijara akartam forditani. ;) Szoval Halacska, pusszanat a nagylanyodnak, es most mar gratulalok is neki ! :)))) En nem kerek tortat, csak gondolok Ratok, es remelem, finom, de mi most parszor mar adtunk Hanganak turo rudit, es az ugy megy, hogy Anya korberagja a csokit, a lanye meg a turo, es most epp elegem van az edessegbol... ;)
m.
bobus Creative Commons License 2004.06.17 0 0 50119
Boldog szulinapot Noeminek!:-))) Kesz holgy!

Tortabol nekem is johetne, bar nem is vagyok edesszaju (vagy megis?).

Cikk ugyileg elertuk a "tovabb mar nem fokozhato a feszultseg es a munka mennyisege" kategoriat, idosebb szeretnek lenni 2 honappal, az elottem allo ot-hat het nem semmi lesz....!!!!

hal9000 Creative Commons License 2004.06.17 0 0 50118
Hehe, átadom, a tortánál gondolok Rátok :-)))
Pedrera Creative Commons License 2004.06.17 0 0 50117
boldog szülinapot Nomcsinak! Isten éltesse sokáig!

ha lesz tortázás, gondolatban küldj nekem is egy szeletet :-)))

Előzmény: hal9000 (50116)
hal9000 Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50116
És ha van kedved, nekem is irhatsz levelet :-))))

Halpapa elkezdet a kigyúrt izmok megteremtését :-)
Vettem ma egy bringát, és akkorát bámultam a csajokat bringáztam a margitszigeten, hogy tökjólesett :-))))

Na pá kedvesim, most robogok vacsizni...

Előzmény: bobus (50111)
kicsi Emma Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50115
Lányok, nagyon arik vagytok, hogy így aggódtok az életbenmaradásomért, köszönöm! :)) Azóta apósom megmentett egy "sertésjava holstein módrá"-val, úgyhogy bűnöztem, mert egyébként nem eszünk sertést, de ezt nagyon szeretem. Ismerve kapacitásaimat először csak az egyik szelet húst vettem a tányéromra, de aztán úgy eltűnt a második szelet is (egy plusz tükörtojással), mint a pinty! :) Magam is meglepődtem, most épp' hogy nem vagyok éhes. :) Bélpoklosodom???

Keresztjányom imád sétélni, de csak olyan terepen, ami kellően ráz. Kátyús, kavicsos, gödrös utak előnyben!!! Olyankor jól bealszik. Ha megszűnik a rázás, egy ideig nézelődik, aztán sírni kezd. :)

__mano Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50114
Doby, koszonjuk ! :) Egyebkent mindenki az apjat latja benne, engem masok nem nagyon, en meg nem tudom, mer' en vagyok a zanyja, es 24 orazok vele, ugyhogy nekem egyszeruen "csak" szep ! :)))
m.
Előzmény: Döby (50110)
__mano Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50113
kicsi Emma, koszi a bokot ! :) Ettel azota ? (Remelem... ;)) Merre laksz ? Keressek Neked a neten "kajahozo" telefonszamokat ? ;) (Ja, hulye vagyok, Te is tudsz netezni... ;))))
m.
Előzmény: kicsi Emma (50108)
__mano Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50112
Doby, szerintem probald ki a kendot, abban lehet fektetve pici babat is venni, hatha az is bejon neki. Meg nemolyanpiciket ultetve is lehet valahogy, ha jol emlekszem. Vagy mar probaltatok, ezert kerdezed a kengurut ?
m.
Előzmény: Döby (50109)
bobus Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50111
Boha Dragam!

Tegnap ketto (!) hsz-m is volt!!!:-))

Jol vagyok csak sok a dolgom, momentan a dolgozoban ket fonok kozott orlodve...este irok ide is...

Csok Mindenkinek!

Doby, probalgasd otthon is szoktatni a kocsihoz, vagy ugy vinni setalni, hogy nezelodhessen belole, vagy kenguruzni...most nem jut eszembe mas, de majd gondolkodom (kicsit lestrapalnak agyilag a fonokeim..).

Előzmény: szöszibolha (50107)
Döby Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50110
Mano,
Nagyon helyes a lyányod és hadd jegyezzem meg tisztára a zanyja! ;-))
Előzmény: __mano (50105)
Döby Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50109
Szöszike,
Azt hittem ilyet csak a magyar egészségügy tud, mármint papírokat/pisiket elhagyni.. :-((

Mennyiért vettétek a babybjornt? Ha esetleg nem drága akkor hátha megérné kimenni érte, mert itthon szerintem nem kapni.. :-((

Emmácska
Milyen pizzéria száma kell? Hátha utánanézek és akkor mégsem halsz éhen.. Na?

Előzmény: szöszibolha (50107)
kicsi Emma Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50108
Báááááááááááááááááá! Ééééééééhes vagyok! És nincs itthon semmi ehető (alapanyag sem) és nincs itt a kocsi, hogy vásárolni mehessek és a tudakozó nem tudja a helyi pizzéria számát... Brühühühühüüü! Mi lesz így velem??? Itthon vagyok betegen, unatkozom és éhes vagyok! :(((

Döbyke, köszönöm a képeket, igaza van a dokinak!!! :)))

Bóha, jobban van már a hátad?

_mano, megnézegettem Hangát, olyan kis aranyos!!! :)

szöszibolha Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50107
Halihó!!!

CSak röviden, mert ugye itt van a sógornöm és kiváncsi a fránya.... (most vásárolni ment)
Tegnap folytatódott a "sikerszéria"... elmentem a vizeleteredményért, kiderült nincs, mert elvesztették a leadott mintát! Áááááá, most vihetek újat, még egy hét...
Útlevél nem jött meg, mert "elkeveredtek" valahol a papírok, végül meglettek, még legalább két hét... idióták gyülekezete.

Döby, nekünk sem maradt meg a pici a kocsiban. VAgy aludt benne vagy ordított. Így a sétát mindig úgy idözítettük, hogy pont alvásidöben legyen. És mi is babybjorn-ban cipeltük :-)))
Most már kilát belöle és elvan benne max. 2 órát.

Halci, én elöre is gratulálok holnapra!!! Mit adsz ajándékot a halkislánynak?? Ugye nem szárított bolhát?!

Bobuskám! Két mondatot, vagy egyet legalább: jól vagyok, csak sok a dolgom. Léccike!

Puszika Mindenkinek!

__mano Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50106
Doby, a mienk Baby Bjorn, es ugy kaptuk. Magyarorszagon nem tudom, hogy lehet venni, de ma talalkozom a "forrassal" (akitol kaptuk ;)), megkerdezem, o tudja-e. (Kulfoldon vettek.)

Latom, a kep is sikerult, meg a link is. Azert akkor teljesen meg nem butultam el a szakmamat illetoen. ;))
m.

Előzmény: Döby (50104)
__mano Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50105
Doby, mi a kenguru sikere miatt (szerettem benne setalni vinni Hangat) csak akkor csereltunk babakocsira, amikor Hanga atlepte a 8 kg-t. Addig - azt az egy alkalmat leszamitva, ami meglehetosen gyotrelmesre sikerult - nem is probaltuk beletenni Hangat egy babakocsiba, - igaz, nekunk nem is volt. Korabban a hugomeket probaltuk, amiben csak hanyatt fektetni lehetett, es szerintem foleg azt utalta benne, meg hogy nem lat ki. Olyan 7.5 honapos lehett, amikor probabol beleultettem egy esernyokocsiba, es az nem zavarta. Aztan a bababorzen vettem neki egy esernyokocsit, akkor majdnem 8 honapos volt Hanga.

Hangarol kep ? Hat, a helyzet az, hogy tegnap volt epp 9 honapos, igy engedek a kisertesnek, es buszkelkedek vele egy kicsit. ;) Megprobalok betenni rola egy kepet, remelem, nem nagy. Ha nem sikerul, itt megnezhetitek. (Remelem, legalabb az egyiket jol csinaltam. ;))
mano

Előzmény: Döby (50101)
Döby Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50104
Manó,
És hol lehet ilyen kengurut venni? Mi neve/márkája mittomén?
Előzmény: __mano (50103)
__mano Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50103
Pedrus, ez nem egeszen igaz. (Bar en eddig ugy tudtam, a gerinc a fontos kerdes a kengurunal, ezert mondjak kesobbre az egyszerubb fajtakat.) Attol fugg, milyen a kenguru. A mienk pl. akar szuletestol (na jo, amikor mar levegore is viheted a babat ;)) hasznalhato, felteve, hogy akkor a baba van legalabb 53 cm. Nagyon jol tartja a baba gerincet, honaljat, es a fejenek is van tamasz - ha eppen nem a mellkasodnak donti. ;) Az elejen csak befele forditva tudtuk vinni benne Hangat, de mar igy is folyton nezelodni probalt (csak alig latott ki ;)), aztan ahogy nott, kesobb kifele is tudtuk forditani, es nagyon elvezte. A parom meg mindig hordja benne, nekem mar nehez.
m.
Előzmény: Pedrera (50102)
Pedrera Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50102
Döbike, kengurut csak akkor lehet, ha már szépen tartja a fejét. Mi asszem 5 hósan kezdtük (picit későn). Vero imádta, és végre eljuthattam olyan egzotikus helyekre is, mint pl aluljáró, metró :-))

Előzmény: Döby (50101)
Döby Creative Commons License 2004.06.16 0 0 50101
Manó,
Kendőnk van (kengurut nem tom mikortól lehet), de még nem próbáltam ki sétailag. Majd kipróbálom, bár ez sem az igazi. Neked hány hónaposan maradt meg Hanga a babakocsiban?

Hal,
Nem rax be képet a nagyjányodról?

Előzmény: __mano (50099)
__mano Creative Commons License 2004.06.15 0 0 50100
Elore nem mondok gratulaciot, de ket nap hijjan negyevesen is komoly nagylany ! ;))))))
m.
Előzmény: hal9000 (50098)
__mano Creative Commons License 2004.06.15 0 0 50099
Doby, a kengurut/kendot probaltatok mar ? Enyim gyerek mindig is imadott nezelodni seta kozben, es ez eleinte csak igy volt megoldhato. Nem lett tole elkenyesztetve, most, hogy mar tud ulni is, vigan setal velem a babakocsiban is. (Pici koraban utalta !)
m.
Előzmény: Döby (50097)
hal9000 Creative Commons License 2004.06.15 0 0 50098
A jányom holnapután lesz négyéves nagyjány :-))))))
Döby Creative Commons License 2004.06.15 0 0 50097
Halihó!

Szöszikém,
Köszönjük a bókot!
Ami meg nagyikát illeti, nem szép dolog amit tett! Legközelebb hallgassatok a megérzésedre...
Képzeld én is szerettem volna időpontot kérni UH-ra de csak augusztus végére van már csak. Röhej!

Bobus,
Válaszoltam neked, de valamiért visszadobta az emilem a rencer. :-(( Szóval örülök nektek! Minden rendben lesz, ne aggódj! :-)))

Manó,
Kösz az emilt és a bókokat! Te sem panaszkodhacc ami a lyányod szépségét illeti! ;-))

Viszont itt is kérnék tanácsot. Mijafrancot kezdjek egy süvöltő békával, aki nem akar sétálni? Már tök kivagyok, mert eddig akárhányszor mentünk 1. végiüvöltötte az utat 2. addig volt csönd amíg a cumi a szájában volt (nem sokáig).. Ugyanakkor 1 hónapos koráig a babakocsiban aludt éjszaka, akkor nem útálta..
Teljesen el vagyok kenődve, hogy be vagyok zárva a 4 fal közé, mert ugye nem túl nagy élvezet így sétálni.. :-(((

bobus Creative Commons License 2004.06.15 0 0 50096
Koszke, kedves vagy, de nem repcsivel megyunk!:-))
A cuccaink nagy resze teherautoval, mi meg a sajat kis autonkkal....annyi mindenunk van (pedig nem is olyan sok igazabol), hogy lehetetlenseg mashogy koltozni...csak a munkahelyi cuccaink vagy hat-het kozepes doboz, aztan jatekok, edenyek, stb., stb. (csupa amorf, nehezen pakolhato, nagy helyigenyu cucc)....ha meg mar kenytelenek vagyunk kamiont fizetni, akkor hazaviszunk par olyan dolgot is, amire ugyan konkretan nincs szuksegunk otthon, de ujak, jok, es itt alig kapnank ertuk valamit (pl. bicajaink, mosogep, huto, stb. utobbiak majd landolnak anyosnal..).

Tehat szep csendben , nem sietve hazacsordogalunk keresztuk-kasul par orszagon...ahogy szoktuk is...csak most nem 24 ora alatt, mert az nagyon kemeny..

Most meg ebedelek,mert ehes vagyok, parom eltuzott edzesre (hulye francia szokas delben edzest tartani...)

Előzmény: hal9000 (50095)
hal9000 Creative Commons License 2004.06.15 0 0 50095
Öt hét és jöttök??? Ha önző vagyok tök jó :-)))
Szóval ha kell segítség, kimenni elétek a reptérre, vagy ilyesmi írj, jó?
Előzmény: bobus (50093)
hal9000 Creative Commons License 2004.06.15 0 0 50094
irigykedés mode: ON
Előzmény: bobus (50093)
bobus Creative Commons License 2004.06.15 0 0 50093
Sziasztok!

Bekukk ey kicsit...dolgoznom kellene, de nehezen megy (mint ahogy minden, igy alig tobb mint ot hettel a koltozes elott:-).

Boha, remelem a derekad gyogyulgat rendesen! Nagyon orulok, hogy Laranak semmi baja!!!! Dedike meg...aaaa...inkabb nem is mondok semmit, remelem, nem kaptatok el egy kis magyar virust!

Pedrus, nagyon ugyi vagy, hogy ilyen szepen fogysz, de foleg azert, hogy tornazol is mellette!:-))

Ecccsi...auto..:-(((( De lesz ez meg jobb is, nem???:-)

Dobyke, gratula a forgashoz, nagyon ugyes baba David!:-)) Meg edes, de ezt mar irtam:-))

Mi kirandulni voltunk a hetvegen, szuper volt, leszamitva azt, hogy hulye fejemmel egy kicsit megegettem magam (illetve a labfejem es szaram) az oceannal, mert lusta voltam mindenhol bekenni a borom, meg nem is szeretem, bar ugyi anelkul en nem tudok letezni a tengerparton...:-(( Sebaj, a viz szenzacios volt, elveztuk nagyon, hazafele pedig atnyargaltunk par gyonyoru hagon a Pireneusokban, es szepseges, vakito tiszta egbolt alatt lestuk a hofodte 2-3 ezres csucsokat...szep ez a franya orszag nagyon!:-)))

hal9000 Creative Commons License 2004.06.15 0 0 50092
Nekem is :-))))
Előzmény: Törölt nick (50086)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!