Hello lenne pár technic 8422 8235 8412 8720 8800018440 Pár bionicle 850685128533 Ezek lennének meg pár alkatrésznek való ha érdekel vkit. meg sima lego is ami star wars, kalózos, city-s, buváros, stb.egy 1mx0,5 kaskányi van akit érdekel az írjon a occsem@freemail.hu, vagy msn occsem@freemail.hu
A maci bohóc kockái össze vannak ragasztva, vagy szétszedhetők? Milyen állapotban vannak a kockák? kb. hány kiló vagy hány kockából áll? - sztem ezek a tényezők is befolyásolják az árat. Mindenesetre elég egyedi, egy gyűjtőnek biztos érdekes lehet.
Elnézéseteket kérem a zavarásért! Eladni készülök néhány LEGO-szettet, illetve alkatrészeket. Ez nem azt jelenti, hogy meguntam volna a legozást, hanem akad néhány olyan szett, ami feleslegessé vált. :)
Az e-mail címem publikus.
Eddig ezek a szettek vannak összeépítve kisebb-nagyobb hiányosságokkal, vagy hiánytalanul, hibátlanul:
www.vatera.hu www.zsibvasar.hu www.ebay.com www.teszvesz.hu (bár ez szar) www.aukcio.ittvettem.hu www.bricklink.com (itt csak legót vehetsz, akár darabra is! minden elem kapható!)
Nem tudom,hogy itt szokás-e "amatőr" építményeket mutogatni,de mi pl ilyeneket szoktunk a párommal építgetni ha van rá időnk! Természetesen mi más lehetett volna az utolsó témánk mint a Forma 1! :-)))
Nekünk úgy 40kg lego van itthon készleten,minden féle.De leginkább a gyerekkori legoink,plusz jó néhány újabb city-s járgány és figura.
Egyelőre semmi. Még keresgélek vaterán, tesz-veszen is, bár onnan legot venni elég nagy lutri. A végén majd jól berágok és megveszem neki a boltban... Ha erre adom a fejem akkor Ilse, vagy tudtok ajánlani valami jóárasított helyet?
Segítséget kérnék. Kisfiam kapott a nagyiéktól egy 7748 SW corporate alliance tank droidot, amiből hiányzott egy komplett nagy zacskó. Mondanom sem kell, hogy mennyire csalódott volt mindkét fél... Sajnos nem vették észre a nagyszülők, hogy a doboz vissza volt ragasztva. Gondolom a boltban kivette valaki, és a jólelkű boltos visszaragasztotta, hátha vaalmi balek nem veszi észre... így lett.
A kockabolt.com-ot már próbáltam, de ott egyrészt nincs meg minden alkatrész, másrészt 100 dollár alatti rendelésekkel nem foglalkoznak. Van valakinek valami ötlete, hogy miként lehetne ebből a hiányos szettből működőképes legot varázsolni? Van esély komplett zacskót venni? Vagy csak darabonként összevadászni? Vagy felejtős az egész?
Teljesen tanácstalan vagyok. Két nyugdíjas kidobott 8e forintot a semmiért, és a fiam is szomorú.