Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Zolysys Creative Commons License 2015.01.03 0 0 7137

mikori az autód? szerintem cd tár megy de nem akármelyik, cd rádió sem akármelyik. vázszám is körbenézek

Előzmény: Fábik Gerg (7136)
Fábik Gerg Creative Commons License 2015.01.03 0 0 7136

Üdv!

A nagymacskába nekem gyárilag kazettás rádió van benne és sajnos cd-táram sincs gyárilag benne. A kazettás rádiót le lehet cserélni az újabb lejátszóra ami cd-s? Vagy utólag bele lehet szerelni egy cd-tárt?

A válaszokat előre is köszönöm!

További szép napot!

betg Creative Commons License 2015.01.01 0 0 7135

BUÉK

Törölt nick Creative Commons License 2015.01.01 0 0 7134

Nagyon Boldog Újévet Kívánok mindenkinek! 

betg Creative Commons License 2014.12.26 0 0 7133

Köszi reklámot nem kérünk!

Előzmény: szakonyiszerviz (7132)
Szivi85 Creative Commons License 2014.12.21 0 0 7131

Sziasztok,

Megmaradt gyári új 2,7 V6 HDi hidraulikus szervó szivattyú eladó. Ha valakit érdekel +36303638151-es számon tud érdeklődni. Ha kell a cikkszám telefonon megmondom. Ára: 100 000 Ft.

betg Creative Commons License 2014.12.20 0 0 7130

Szia  örülök hogy jó lett , pont erről írtam hogy a noném szarok átverik az ecut az meg megbolondul .

Előzmény: emersys (7129)
emersys Creative Commons License 2014.12.19 0 0 7129

Szia.

Áttettük, ismerősöm légtömeg modulját. (Siemens volt bent neki gyárilag...:)Az enyémet viszont bárhogy forgattam, azon az ég világon semmilyen jelölés nem volt..

A modul cseréje után azonnal nem aludt el a motor diagnosztika lámpa., levettem az akksit egy kis időre. Sajna utánna sem aludt el. 4-dik indításnál viszont eltűnt. Mentem vele egy kört, és csodás volt minden.. Ami feltűnt azonnal az nem is az volt, hogy jó lett a kocsi, hanem az hogy 2-ba mikor odaléptem neki, nem volt bent az a szitálás szerű gyorsulás, amit a féltengelynek akartam már lassan elkönyvelni magamnak tényleg..

Betg!

Hozzájutottam autószerlő ismerősőm álltal kedvezményessen 36rugóért egy gyári Hellához. (Unix-nál 57 lenne kedvezmény nélkül)

Betettem a kocsiba és makulátlan vele. Alulról nagyon szépen megindul most. Remekűl húz. És nincs bent a szitálás.. :) Köszönöm a segítséged, -de ennyiért egy új Hella-t szerintem vétek lett volna elszalasztani.

Jah és még valami: Ebben a noname légtömeg mérő modulombon egy sima ellenállás meg valami , dióda volt beforrasztva egy ntc-vel.

A Hellában a dióda és az ellenállás helyett az érzékelő területbe egy precíziós légtömeg ellenállás idom volt bent + NTC

Ha valakinek hasonló gond jön elő, szerintem ezen nem fogja megérni a spórolás, mert nagyon nem úgy megy vele az utó ahogy annak kellene.

Én most úgy érzem hogy az a 140 Le környéke bent is van!!!

Szép hétvégét mindenkinek.

Előzmény: betg (7128)
betg Creative Commons License 2014.12.17 0 0 7128

Ja ja az a legjobb megoldás .

Előzmény: emersys (7127)
emersys Creative Commons License 2014.12.17 0 0 7127

Ez jó hír, az én idegeimnek meg már .. :)

Közvetlen pár utcával lejebb, egy ismerősömnek van 607-se. Nagy ingatottsággal ugyan de megkérdeztem, hogy átcserélhetnénk-e az övét egy teszt erjéig (szintén 2,2HDI).

Szerelőm is ezt javasolta, hogy elkerüljük a meglepetéseket. Bár ő 99% ban biztos, hogy megadta magát a légtömegmérő.

Péntekre vagy legkésőbb szombatra ez kiderül a csere után.

A légtömegmérő egyébként mér a diagnosztika szerint gázadásra.. de a hibát még is arra írta be. A turbónyomás szenzort is megnézte a gépen és a cél illetve a mért érték követte egymást.

Egyenlőre ennyi derült ki a mai napon.

Előzmény: betg (7126)
betg Creative Commons License 2014.12.17 0 0 7126

Semmi baja nem lesz, max az idegeidnek, azért én megnézném ,hogy feleslegesen ne vegyél alkatrészeket.

Előzmény: emersys (7125)
emersys Creative Commons License 2014.12.17 0 0 7125

Szia

Köszönöm válaszod. Érdekelne mindenképpen, ha lenne gyáriban jó.

Ha addig így használom az autót az mennyire tesz benne kárt? Vagy ne is használjam inkább egyenlőre így?

Teljesítmény veszteséget lehet érezni jócskán, gondolom ez valami védelmi cél is egyben.

Előzmény: betg (7124)
betg Creative Commons License 2014.12.17 0 0 7124

Ha utángyártott csak a siemens vagy hella , a többi mind kinai gagyi  átveri az ecut fals adatokat szolgáltat.

Lehet hogy van jó gyári bontott de csak pénteken tudok ránézni.

Előzmény: emersys (7123)
emersys Creative Commons License 2014.12.17 0 0 7123

Üdv mindenkinek.

Délután haza felé jövet elkzdett az autóm szaggatottan felgyorsúlni nagyobb gázadás hatására.

2500Rpm felett jött elő néha néha.

Mire haza értem volna, addigra megjelent a műszerfal közepén a motordiagnosztika lámpa.

Szerelőmmel beszéltem, és a légtömegmérő szenzor hibát írta be a BSI-be. -valami elketronikai szakadást -testpont hibát írt.

Az lenne a kérdésem van-e valakinek esetleg eladó légtömegmérője ami megfelelően működik?

Nem tudom igazándiból eldönteni, hogy jobb lenne-e egy gyári ugyan használt vagy valami utángyártott ami még elég drága is.

Az én kocsimban lévő szenzor csatlakozóján és annak terültén nincs semmilyen gyári szám, sem márka feltüntetve.. Arra gondolok, hogy ez egy utángyártott lehetett már, -bár gyárit sosm láttam, nem tudom azon van-e bármilyen jelölés..

Ha valakink lenne eladó szenzora arra vevő lennék.

zsmax Creative Commons License 2014.12.09 0 0 7122

Nem gondoltam volna hogy egyszer éni is járok. Szórakozott az ABS meg az ASR.

Jobb első keréken el volt pattanva az ABS gyűrű és emiatt megbolondult szegény.

Megoldottuk. 

A szélvédőmosó szintre meg panaszos. pedig tele van.

Be lehet csapni? 

pl a jeladó vezetéket rövidre zárni?

üdv. ZS

betg Creative Commons License 2014.12.07 0 0 7121

Így van a sok egymás utáni zárás nyitás történik egy időre letilt a központizár , de erre szerintem már te is rájöttél azóta.

Előzmény: Macika Macika (7113)
betg Creative Commons License 2014.12.07 0 0 7120

Mert túl sokat alszol az a 3-4 óra még megárt .

Előzmény: Zolysys (7118)
betg Creative Commons License 2014.12.06 0 0 7119

Szia

Sajnos ezek a 2.2 benzinek nem a peu siker történetéhez tartoznak gyárilag 30ekm olajcsere van megadva ha ezt betartják akkor a hidrótökék elkopnak , a himbák is elkopnak, melegen minden olaj higabbá válik ilyenkor már a hidrótőkék  összenyomódnak nem nyitják rendesen a szelepeket kopognak , a motor erőtlen lesz , ez persze nem biztos mert autó nélkül ezt megmondani nem lehet , csak a leírásod alapján vélhető.

A map szenzor is szokta szorakoztatni a tulajokat , aztán a folytószelep , aztán ha a kopogásérzékelő fáradt az is fals infókat adhat az ecunak , és még egy sor nehezen diagnosztizálható hiba , nem megrémíteni akarlak ezek csak tapasztalatok.

Előzmény: Dukenukem83 (7111)
Zolysys Creative Commons License 2014.12.06 0 0 7118

néha kicsit sűrűek a napok :)

van térkép minden mennyiségben :)

Előzmény: Törölt nick (7117)
Törölt nick Creative Commons License 2014.12.06 0 0 7117

www.systeamnavi.hu Itt nézzed meg, igaz kicsit nehézkesek. Én írtam nekik emailt de elfelejtettek válaszolni, hátha neked sikerül. 

Üdvözlet. 

Előzmény: Junior Drive (7116)
Junior Drive Creative Commons License 2014.12.06 0 0 7116

Néztem de azokat az oldalakat USA trölte

Előzmény: Törölt nick (7115)
Törölt nick Creative Commons License 2014.12.06 0 0 7115

Szia !

Ingyenes szerintem nincs ,de ha visszaolvasol találsz bejegyzést aki ajánl megoldást!

Előzmény: Junior Drive (7114)
Junior Drive Creative Commons License 2014.12.06 0 0 7114

Sziasztok! :D
Van egy külföldről behozott 607-esem(2002-es) és ugye bár navigáció is csak Ausztriáig van. Valaki nem tud egy oldalt ahonnan le tudom tölteni ingyen a kelet európai térképet??

Macika Macika Creative Commons License 2014.12.04 0 0 7113

Sziasztok!

A baloldali visszapillantó félig nyitott ki illetve zárt be szilikon segitett rajta és ekkor távirányitóval egymás után többször zártam és nyitottam a kocsit maj talán a hatodikra lezárt a kocsi és a távirányitóra nem reagál mi lehet a baj ebben kérném a segitségeteket! vagy a központi zár a gyors egymás utáni nyitogatásra lezárt és majd csak egy idő után old fel? és ha így van ez mennyi idő?

gun111 Creative Commons License 2014.11.28 0 0 7112

Szia!

Egy ötlet: cseréld ki a komplett fojtószelep házat, úgy tudom, h típushiba a 2.2-nél...

Üdv!

Előzmény: Dukenukem83 (7111)
Dukenukem83 Creative Commons License 2014.11.28 0 0 7111

Sziasztok!

Több dologban is kérnék segítséget, ha valaki tud, ne kíméljen. :)

Szóval: Van egy 2003-as évjáratú 2,2-es benzines 607-esem amikkel a következők a bajok:

A motor ha mebelegszik, alapjáraton úgy kopog mint egy dízel.

Időnként változó a gázreakció. Van, hogy taposom neki és nem húz, van, hogy rálehelek a gázpedálra és elkapar.

Ha valaki ezekre a tünetekre tud orvoslást kérem ossza meg velem.

A gyújtás és a 4 gyertya cserélve lett (mert a motorhiba piktogram folyamatosan jelen volt, majd ezt olvasta ki a diagnoszty és kicseréltem) "ignition coil A & B has damaged"

Az olaj liqui moly 5W40 re lett cserélve 

A másik amiben segítséget kérnék:

Amikor megvettem az autót jól átb*sztak vele többb dologgal is de ha valaki madár....

Szóval nincs benne se ablakemelő szerkezet, se motor. A jobb első ajtóról van szó. Szereztem egy komplett ajtót a bontóból. Az lenne a kérdés, hogy hogy lehet a két ajtó belét kicserélni, lehet e egyáltalán, mennyire nehéz művelet, milyen szerszámok kellenek hozzá?  Vagy inkább fényeztessem át a bontott ajtót és cseréljem ki komplett az egészet?

És van mégvalami: Nem fog a kézifék. hátul lett cserélve tárcsa, betét, és a dobfék pofa is. csak nem tudom h hol lehet állítani a k. fék kötélen.

Szóval ezek lennének.

Várom a válaszokat.

Köszönöm.

Tisztelettel: Ákos

raider Creative Commons License 2014.11.27 0 0 7110

Esetleg valakinek nem kell egy szett használt és jó aránylag állapotban levő 17-es téligumi (225/50R17, Dunlop Wintersport 3D, 2008-asok)? 18e/4db.

Törölt nick Creative Commons License 2014.11.27 0 0 7109

Szia!

Keressed meg a Facebook-on a Peugeot607 magyar klubbot, regisztrálj mint tag, és ott tedd fel a kérdéseidet. ( ez a fórum a halálán van.SZERINTEM.)

Üdvözlet 

Előzmény: Nayrobii (7108)
Nayrobii Creative Commons License 2014.11.27 0 0 7108

Sziasztok. Van egy 2005-ös Peugeot 607-em, és erre szeretnék a hátsó kerekekre tenni egy pár nyomtáv szélesitöt, mivel egy kicsit ugy tünik hogy béjebb vannak az autón a hátsó kerekek mint az elsök. És pont emiatt gondoltam hogy szebbet mutetna ha tennék rá egy 16-mm es nyomtáv szélesitöt hátra. Szerintem izmosabbnak nézne ki vele a kocsi. Csak azt nem tudom hogy ez mennyire befojásolná az utfekvést. Vagy pedig kéne tenni mind a 4 kerékre ? Nekem ez elött volt egy audi v8-som, amire szintén tettem egy 15-mm es nyomtávszélesitöt, mégpedig elöre, a hátsó kerekekre nem tettem, és nekem semijen gondom nem volt vele. Ugyan olyan stabil volt az uton mint elötte. legalább is semilyen negativ hatással nem volt ez a kis szélesités az autó menetdinamikájára. Viszont sokkal dögösebb lett töle.. föleg elölröl. Csak azért kérdem mert pezsóm még nem volt, és ha esetleg valakinek volt ehez hasonló probálkozása, vagy esetleg most is ijen nyomtáv szélesitökkel szaladgál, akkor szivessen venném a segitséget vagy ötletet. Mivel láttam hogy vannak hozzá gyáriak is, asszem ilyen 10-mm, meg 16-mm es. Én ugy gondolom hogy ha mondjuk elöre tennék egy 10-milisset, hátra meg egy 16-osat, az kinézetre sokkal izmosabbá tenné...  Most gyári 17-es alu felnik vannak rajta. Köszi elöre is a segitségeteket.

Törölt nick Creative Commons License 2014.11.26 0 0 7107

Szia !

És valóban hibás?

Előzmény: Macika Macika (7105)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!