Keresés

Részletes keresés

TYHilton Creative Commons License 2022.02.03 0 2 16945

Mikor lesz újra mindigo közvetítés hazai meccsről? 

N.21 Creative Commons License 2022.02.03 0 0 16944

Mikor lesz a Falco meccs? 

Bruschi85 Creative Commons License 2022.01.31 0 2 16943
N.21 Creative Commons License 2022.01.30 -3 3 16942

Roli már két hete a Paks ellen sem volt, én úgy tudom, hogy beteg sajnos. 

Csorvasi tegnapi be nem cserélését én sem értettem, ha csak pár percig pihent volna Martin (aki amugy a stat szerint iszonyat allat lehetett, en nem lattam még a meccset), akkor lehet meg van a meccs.

l

Csóri altalanos mellozese különösen annak fenyeben fura, hogy a nyaron tudtommal Lazics akarta kifejezetten ot, es hat ugye 2 evre hoztuk...

Price bar a vegen fontos triplakat hozott, keves volt pontban, ahogy most Diggs sem lehetett extra, legalabbis pontban nem. 

Hozni kell a következő két hazait, aztan meglatjuk a hogyan továbbot. 

Btw. a Falco bemutatta mar a szovetsegnek a 6 db pozitiv covid tesztet, vagy még huzkodjak rá a vonalakat? :) 

Törölt nick Creative Commons License 2022.01.30 0 0 16941

Csori Lazics kérése volt elméletileg! Azért igazoltuk le.

Előzmény: TYHilton (16939)
Fakéz1 Creative Commons License 2022.01.30 0 2 16940

Deac is alacsony szerkezettel játszott, Csorit 3szor körbe futották volna mire megfordul. Deacba sem volt klasszikus 5ös. Tóth, Dzeletovics hiányzott ott is.

Előzmény: TYHilton (16939)
TYHilton Creative Commons License 2022.01.29 0 0 16939

Sajnálhatjuk ezt a mait, bár egyáltalán nem érdemeltünk győzelmet, mert borzasztóan gyengén játszottunk. Lazicsot egész meccsen nem értettem, alig nyúlt bele, cserélni sem cserélt amikor látva látszott, hogy kellene, időkérésekkel ugyanez. Ezt így nem lehet. Legalább egymás elleniben jobbak vagyunk, az még akár számíthat is.

Más: Borzasztóan gyenge a csapat kommunikációja a nyilvánosság és a szurkolók irányába. Én azt megértem, hogy nem lehet mindent elárulni, hogy ki játszik és ki nem. De semmit nem tudni arról, hogy kinek milyen sérülése van, kire mikor és hogy lehet számítani. Beni, Roli, Márk hol voltak ma? Csorvási amúgy sérült vagy csak a Lazics nem szereti és azért nem játszik, akkor minek van itt két éves szerződéssel? 

N.21 Creative Commons License 2022.01.23 -3 4 16938

Miért nem írta meg a klub, hogy pontosan hány eset volt? Pont ezért, hogy lehessen ködösíteni.... szóval erről ennyit.

Akkor most szerdán jöttök lejátszani a mecset, vagy már kedden délelőtt? 

Előzmény: Törölt nick (16937)
Törölt nick Creative Commons License 2022.01.23 -3 2 16937

Mármint ezt ki mondta? Ja, hogy egy-két szurkolónk írta? Nincsen semmi hivatalos erről, így erre érdemben én nem tudok reagálni. Nyugodj meg, akik pozitívak lettek pénteken és szombaton (hogy kikről van szó azt én nem tudom), ők biztosan nem fognak játszani kedden sem a Tenerife ellen. A szombati meccset illetően volt jogalap halasztást kérni, a keddit illetően meg nincsen. Hidd el minden Falco szukoló annak örülne, ha egy BL-meccset nem  hiányzókkal kellene megrendezni, és ezáltal élőben egy sansztalan, komolytalan meccset nézni , és egy élménnyel szegényebbnek lenni.

Előzmény: N.21 (16936)
N.21 Creative Commons License 2022.01.23 -1 2 16936

Tegnap még azt mondtátok 3-an pénteken adtak pozitív tesztet, 3-an meg tegnap délelőtt. Akkor keddre hogyan jarhat le akárkinél is az 5 nap?? 

Előzmény: Törölt nick (16935)
Törölt nick Creative Commons License 2022.01.23 -4 2 16935

Te szerencsétlen csak a címet olvastad el, vagy a tartalmat is? Azért bemásolom neked, hogy tanulmányozd.

"Mint ismert, a vasiak hétvégi bajnoki mérkőzése elmaradt, mert szombat reggelre annyi COVID19 pozitív eset lett, hogy az MKOSZ szabályainak megfelelően a vasiak kérhették a találkozó halasztását.

A Bajnokok Ligája szabályai ennél szigorúbbak, kevesebb játékossal is ki kell állnia a csapatoknak, ezért nem tudott halasztást kérni a szombathelyi csapat.

Úgy tudjuk, arra is van esély, hogy negatív teszttel játékosok szabaduljanak ki a karanténból a keddi mérkőzésre, mert az ő pozitív tesztjük óta letelik a törvényben foglalt öt nap."

Előzmény: nissan97 (16934)
nissan97 Creative Commons License 2022.01.23 -6 3 16934

Lejátssza keddi Bajnokok Ligája-mérkőzését a Falco akkor hogy van ez vicc az egész remélem a mkosz megbüntetti a falcot vagy a kosár csapatunk lép rá valamit erre ez undoríto dolog mért nem lehetett megmonadani az igazat rohadj meg nagy falco

N.21 Creative Commons License 2022.01.22 -5 3 16933

Ha játszanak BL-t jövő héten, úgy írtam... akkor nem korrekt ez tőlük ma, meglátjuk...

És remélem nem tavasszal lesz pótolva, jó hogy nem nyáron :) Amint lehetséges, minnél előbb kell, nekünk most ez az érdekünk, más csapatot sem érdekelt, őket sem, hogy tőlünk éppen mikor miért nem játszott valaki / valakik.

Lesz február közepétől ismét egy egyhónapos szünet, de felőlem játszhatunk velük egy bl meccsük másnapján is, nem emlékszem, hogy ők valaha is sportszerűen áltak volna hozzánk, nekünk sem kell jópofizni velük. 

Előzmény: Bruschi85 (16932)
Bruschi85 Creative Commons License 2022.01.22 -3 4 16932

Dehogy lenne jogos, már ha lesz BL meccsük, az még messze van, simán halaszthatják. Le kell játszani, pótolni a mait, pályán dőljön el tavasszal.

Előzmény: N.21 (16931)
N.21 Creative Commons License 2022.01.22 -1 3 16931

na, az nagyon szép lenne, ha hétközben meg tudnának jatszni BL meccset.... akkor jogos lenne most a 20-0 ide

TYHilton Creative Commons License 2022.01.22 -1 4 16930

Jobbulást Szombathelyre! Kár érte jó kis derbi lett volna ez a mai, szerintem abszolút reális eséllyel a győzelemre. Aztán nekem a keddi BL meccsre nehogy teljes kerettel álljanak ki, mert akkor csalódni fogok...

vanekur95 Creative Commons License 2022.01.22 -1 0 16929

RENDKÍVÜLI HÍRElmarad a mára kiírt Kaposvári KK - Falco KC mérkőzés!!!Értesítjük szurkolóinkat, hogy a mai napon 13:30-kor hivatalosan jelezte a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége, hogy a mára, azaz január 22. 18 órára kiírt Kaposvári KK-Falco mérkőzés az ellenfél covid fertőzése miatt elmarad!Kérjük, ne induljanak el az Arénába! Megértésüket köszönjük!

-delfinek.hu

TYHilton Creative Commons License 2022.01.17 -1 1 16928

Kalapemelés ezért a győzelmi szériáért, így azért ha nagy földindulás nem lesz, akkor a középház fix, bár egyelőre a felsőház is elérhető távolságra van. Jön ez a két kemény meccs, én is azt mondom ha ebből egyet hozunk az már rendben van és bravúr kategória, utána a két hazai meg kötelező.

Sérülés, betegségek jó lenne ha a továbbiakban elkerülnének minket aztán az egy hónapos szünetben lehet regenerálódni meg síelni 😄

N.21 Creative Commons License 2022.01.16 -1 4 16927

Sikerült lehozni pozitív mérleggel. :)

Jó lenne egy bravúr a következő két meccsből, de ha nem jön össze, az sem baj. Utána kötelező lenne a két hazai (Nyíregyháza, Pécs) aztán még az újabb egy hónapos bajnoki szünet (🤬) előtt csapathatunk Fehérvárra ismét egy ilyen túrát, mint tegnap. :) 

Előzmény: TYHilton (16909)
nissan97 Creative Commons License 2022.01.16 -1 1 16926

Gratulálok csapatnak az ötödik gyözölemhezés és a szurkoloknak akik elkisérték a csapatot,ötödikek vagyunk a tabellán talán kilenc -tíz éve nem voltunk ilyen elökelö helyen ennyi forduló után,most két nehéz mecs jön egyet jó lenne belöle hozni,remélem sokan kijönnek a falco ellen az arénába és megverjük a bajnokot ahogy tavaly is,a sopron után mi vagyunk a második legjobb csapat most de jó leirni ezt,a roli sérült?

TYHilton Creative Commons License 2022.01.15 -1 3 16925

Gyerekek, egy klasszikust beidézzek múlt hétről. Ezeket szintén elcsaptuk, mint tank a libaszart! Előre a W6étr!

N.21 Creative Commons License 2022.01.15 -1 0 16924

Az volt. Jó túra volt, sokan voltunk, jól szurkoltunk, és győztünk is, minden megvolt, ami kell. Reszkess, Falco! :) 

Előzmény: klima_fan (16923)
klima_fan Creative Commons License 2022.01.15 -1 0 16923

Na ez jó lehetett élőben, megérkeztünk a bajnokságba. Talán tényleg playoff-ot láthatunk idén?

TYHilton Creative Commons License 2022.01.14 -1 1 16922

Várom ezt a holnapi meccset, lenne miért visszavágni a Paksnak meglátjuk, hogy sikerül. Utóbbi meccseken azért ők is ébredeznek már, aligha lesz egyszerű menet, de mindent bele kell adni, hogy meglegyen zsinórban az ötödik győzelem. Főleg, mert utána Deac és Falco ahol már egy győzelem is bravúr lenne.

Külön örülök, hogy lesz szurkolói busz, így a szurkolással kaposvári részről aligha lesz baj. Mindent bele holnapra.

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2022.01.11 -1 0 16921

Nekem nagy meglepetés eddig Diggs. Néha olyan érzése van vele kapcsolatban az embernek, mintha a szezon eleje óta a csapattal lenne.
Remélem Paksot is sikerül megverni. Akkor azt mondom, hogy nagy valószínűséggel el fogjuk kerülni az alsóházat (végre).

vanekur95 Creative Commons License 2022.01.11 -1 0 16920
Bruschi85 Creative Commons License 2022.01.09 -1 3 16919

Gratulálok Srácoknak és Szakmai Stábnak zsinórban a 4. győzelemhez, nagyon jó kis felfelé ívelő hullámban vagyunk, csak így tovább és akkor a céljainkat elérhetjük.

Nem tetszett:
– 30%-os triplamutató hazai pályán, igaz most belefért (90 pont).
– Quincynek 2 mezőnydobás az első félidőben, 2. félidőben ez szerencsére változott jó irányba, eredményét láttuk, megtöltötte ismét a statlapot.
– nem ütjük be a mezőnyfaultokat, taktikai faultokat, úgy mennek le negyedek idén nem először, cserébe kapjuk a ziccereket, könnyű kosarakat.

Tetszett:
– csak 9 eladott labda
– remek kezdés, végig vezetés (38 perc)
– kispadról is érkezik segítség, lendület, energia, hozzáadott értékes teljesítmény
– mindenki pályára lépett
– kezd szépen alakulni a kémia, kohézió, íme a bizonyíték egy felugrásos közös ünneplés Q ziccere után Nimróddal, tetszett, nálam a meccs jelenete volt. :)

TYHilton Creative Commons License 2022.01.08 -1 2 16918

Mint tank a libafost úgy elcsaptuk ezeket. Na gyerünk tovább!!

klima_fan Creative Commons License 2022.01.07 -1 1 16917

Talán a közeljövőben egy nyolcas kupadöntőn még összefoghat a két tábor 😉

Előzmény: HDO (16916)
HDO Creative Commons License 2022.01.07 -1 3 16916

Remek dolog volt ismét találkozni! Minden ilyen pillanat megerősít abban, hogy a lelátó szenvedélye erről is szól. Nyílván kell a harc, olykor a konfliktus is ősi riválisok ellen, de ha nincs meg a lehetőséged olykor megállni, összeölelkezni a barátaiddal, akkor megette a fene az egészet.

Köszönjük, hogy jöttetek!

Előzmény: Bruschi85 (16912)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!