Azt mondta a genya, hogy az smtp szerver nem elérhető, már a tűzfalat is majdnem lebontottam...
Most működik, de nem hiszem el... Egy amcsi fórumon írta valaki, hogy az smtp beállításnál a felhasználónévnél meg kell próbálni a név@szolgátató.vmi helyett csak a név-et megadni. És igen, az összes programban, és korábban a TB-ben név&szolgáltató.vmi-vel működött ... na mindegy, tanultam valamit megint...
1 biztos, ugyan ugy allitsd be, mint OE-t :) hitelesites van-e? ssl? nezd jol meg. amugy meg inkabb a sirankozas helyett azt ird le, hogy mid van, ki a szolgaltatod, mi az hogy nem megy, mit ir ki stb stb. A siratofal 1 masik topic-ban van ;) meg azzal nem ersz el semmit.
Már nem tudok kínomban mit kitalálni, úgyhogy itt próbálkozok... Thunderbird, régebben működött egy korábbi verziója, de már régóta nem ezt használom, és most az újat próbálom beüzemelni, és ugyanazokkal a beállításokkal mint a másik levelező (outlook) küldeni nem tudok, mert visszautasítja az smtp kapcsolatot.
Nem tudom, hogy én vagyok ennyire béna, vagy van valami olyan beállítás, ami másképp működik, mert outlookot már számtalanszor keltettem életre, de ez nem megy...
Köszi a válaszokat. Nincs se kalapos ő/ű, se más specialitás... Eleve ISO-8859-2 kódolású weboldalról másolt cikket próbáltam küldeni. Akkor van még ilyen probléma, ha UTF-kódolású levélre válaszolok, de akkor megoldható azzal, ha még az eredeti levél megjelenítését változtatom ISO-ra. De ha weboldalról idézek, akkor nincs kiút, ragaszkodik az UTF-hez...
win1250-t valasztod? abba tobb minden van mint iso-8859-2-be, lehet az eleg. Amugy ha azt mondja utf kell, akkor megiscsak lenne benne valami erdekes karakter ami nincs benne a valasztott charset-be.
A Thunderbird erőszakoskodik, hogy UTF-8 kódolással küldjem a levelet, pl. ha egy újságcikket akarok levelezőlistára bemásolni. Csak persze eszemben sincs UTF-es levelet küldeni levlistára.
Hogy tudom leszoktatni az erőszakoskodásról? Nem is engedi meg, hogy közép-európai kódolást használjak, pedig sima magyar szövegről van szó, semmi extra karakter.
Biztos volt már hasonló kérdés de nem tudom végig olvasni az egész topicot.
Most töltöttem le a Mozilát és a freemail-t nem akarja megnyitni, azt írja ki, hogy:
500 Internal Server Error (an unknown error occured) de ha még egyszer megnyomom az Enter-t akkor megnyitja!
Nem tudja valaki, hogy mit kell csinálni, hogy működjön?
alairas: server settings-nel, attach this signature, es kivalasztod a file-t ami 1 sima text file, benne a kivant szoveggel.
helyes iras ha magyarra gondolsz, azt en sem tudom, azaz ha jol tudom nincs. Nemtudom, de nemhiszem, hogy magyar tb-be lenne-e? nezd meg:) http://mozilla.fsf.hu/
a veget nem ertem :) mi kellene?:) Amugy az extension-ok helye: http://www.extensionsmirror.nl/ es mozdev.org
Xp-m van,lecseréltem az Explorert a Firefoxra,az Outlook Expresst a Thunderbirdre.
Jó döntésnek tartom.Sajnos a levelezőben nem sikerül aláírást kicsikarni a levél végére.illetve a helyesírás-ellenörzés sem működik.A kiterjesztés és téma frissités nem talál újabb verziót.A Google és az Index kereső se adott tippet.
Helló!
A map.index.hu-n a térkép helyére kattintva letöltöttem a szükséges plugint, majd futtatam az mp60.exe-t. Lefutott, de miután megint a térkép helyére kattintottam ahogy kell, a térkép nem jön be, pedig tőtikézett egy csomót. (A vasnak bírnia kellene, moz:1.7.3, 98se)
Nálatok megy?