Mi az eggyel előtti vonattal jöttünk el, nem mertem kockáztatni, hátha késik a vonat.
Egyébként nincs messze, az állomásról, ha kijössz, balra kell menni, és még a buszvégállomások előtt van egy buszmegálló és onnan indul a SACO busz.
Viszont hétköznap később is van busz, ráértek később visszajönni Gallartéból.
Nem tudom, nem rohanós nap, nem nagyon figyeltük az órát, de azért mindig időben vagyunk ott minden indulás előtt, inkább várunk az állomáson, minthogy csak integessünk a járműveknek.
Szia! Komolyan mondod, hogy a menetrend szerintiekre érvényes az Io V? Hol találok erről infót , segíts kérlek. Argengó-Pigra siklóra is jó szerinted?
Mint írtam én Mxp-Comó-Bellagio kört csináltam nem rég. A fagyi tényleg drága volt, főleg az első kör, mert nem volt kiírva érthetően, 1 adag 2 euró, 2 adag 2,5 euró, 3 adag 3 euró .
A 18,10-es buszhoz gondolom a 17.22-es vonattal indultatok Stresábol, ami 17,57-re ér be? Nem volt nagyon szükös az idő, közel van a busz megálló a vonat érkezéshez? Oda lehet érni, ha nem vagyunk nagyon jók a tájékozódásba?
Kicsit macerás, de ugye jóval olcsóbb ez a megoldás.
Az Alibuszra regisztrálni kell, vagy a jegyet meg is lehet venni a neten? Ez ugye egyszerübb lenne, csak hát dupla áron.
Milano nagyon drága. Beszéltem olyannal aki ott élt, dolgozott jó pár évig nagyon jó állásban. Elmondása szerint őrült város, minden szempontból "űber". Élhetetlen a pörgés a drágaság, minden.
A repjegy volt fejenként 10ezer (olcsóbban is ki lehet fogni, de mivel ajándékba vettem, biztosra akartam menni).
Odafelé 12 € a transzfer, vissza 6,7 a busz + vonat, és a hajózás a 3 zónára 11,80, tehát összesen 30,5 €-t költöttünk fejenként a közlekedésre, plusz egy fagyit vettünk, meg két üdítőt. Ennivalóra nem költöttünk, mert egyrészt vittünk szendvicset, másrészt nagyon drága volt az étel. Pl. a szigeteken volt pizza szelet árusító, ahol 3 €-ért árulják a kis szeleteket. (mindegyikben ennyi volt, ahol ki volt írva az ár)
Stresában azért már lett volna olcsóbb lehetőség is, de még mindig nem annyira, hogy inkább azt válasszuk a szendvicseink helyett (és persze nem a szendvicsek voltak az extra finomak :) ).
Stresában van egy Carrefour, elég szegényes választékkal, de legalább az üdítőt értelmes áron meg tudtuk venni.
Egyáltalán nem volt rohanós nap, anyummal voltunk, ő is már az ötvenes évei vége felé jár (igaz, nagyon aktív, simán letagadhatna 10-et, ha nem többet).
A hajózás után még üldögéltünk a parkban, meg a lábunkat áztattuk a tóban. A béna busz menetrend miatt nem fért már bele Arona, pedig energiánk még bőven lett volna rá.
Nagyon rohanós volt ez a nap? Persze, nem úgy tűnik a beszámolódból. Egy napba bevállalható 50 éven felülieknek is / kicsit ráérős, sétálgatós tipusuak vagyunk/.?