Sziasztok!
Nálunk én kezelem a családi kaszát, bár van külön bankszámlánk. Igaz, nálam az összes kártya. Apája a PIN-számot is képtelen megjegyezni, ha véletlenül ő használja, mindig újra megkérdi. :-)
Tímea!
Mi tavaszi szünetben megyünk Kanizsára, meg lehet, hogy B.Máriára is. Nyáron is több hetet lenn leszünk Zalában (főleg a gyerekek meg én).
Ha gondolod, írj!
Ha én veszek mondjuk mézet, és itthon kb. fél óráig forró vízben forralom, akkor utána már adhatom? (Mondjuk csak gondolkodom a dolgon...)
Pénz:
Nálunk is 2 bankszámla van, az egyik a családé, amihez elvileg mindkettőnknek van kártyája, azért elvileg, mert apa elfelejtette a PIN kódját, meg amúgy sem szerette soha...
A másik számla a vállalkozásé (tózse bt), de azt meghagyom apának főjjön neki a feje miatta.
A befizetések nálunk a családi számláról mennek, kivéve a gázt és a telefont, mert azok annyira ingadoznak, hogy szeretem látni őket.
Nálunk még soha nem volt vita azon, hogy ki mit miért vett meg, bár én is mindig elképzelem, hogy apa számonkéri rajtam az ezredik ruhaanyagot (képzeljétek találtam a ronygoszsákomban olyan nyári kisruhát, amit még Dórinak szabtam ki, de még nem varrtam meg...), vagy a 600. fonalat, de még soha nem tette... Igaz, ő dohányzik, és már 100-szor elképzeltem, hogy ezzel vágok vissza... Hát nem hülyék vagyunk? Vagy ez is a gyes-betegséghez tartozik?
Na mentem, mert végre süt a nap, énekelnek a madarak, meg amúgy sincs itthon mosószer, és mosnom kéne.
Allergiához:
Sajnos bármennyire is furcsa, de a paradicsom igencsak allergizálhat. A tej, tojás, liszt mellett a kakaót, a paradicsomot, és a citrusféléket szokták elsődlegesen nézni élelmiszer-allergia gyanú esetén.
Tamara:
A marketingről csak annyit, hogy szomorú lenne, ha nem lenne jó:-)))) Ez a szakmám:-)))
Botulizmus:
Egy baktérium által termelt spórák okozta mérgezés, amely légzőszervi zavarokat, és idegrendszeriproblémákat okozhat. Hő hatására elpusztul, de ehehz nem elég egy forró tea,hanem kb. 30 perces tartós 80 C fok.
A mézben előfordulhatnak ilyen spórák - mindegyikbe, még a MAci mézbe is - persze ha echte műanyag, akkor nem:-)))) Ezért nem ajánlaltos picurkáknak 1 éves kor alatt adni.
pénz: nálunk is hasonlóan megy mint Krizáéknál (mennyi hasonlóság...). Azzal a különbséggel, hogy egy bankszámla, van két bankkártyával. Fizetés, Gyed, arra megy. Én járok boltba, én adom a csekkeket postára, a párom a saját kaja pénzét, meg benzin pénzt teszi el, na meg egy kis plusszt... De a 85-90%-át tényleg én költöm el...
Főleg kajára...én sem szórom, mert tudom hogy hol a határ...Inkább a gyerekre költöm, az élvezetet is ad, meg költhetek is.
Borka már kb. 5 hónapos kora óta kap Petit-Danone-t, kicsit későbbtől kezdve pedig már más joghurtokat, illetve túrókrémet is. Főzelékek: hosszú hosszú időbe telt, amig rájöttem, hogy azért nem kell neki sem a bébikonzerv, sem a saját főztöm, mert túl pépes. Ha már egy kicsit darabos, akkor nyomja! Főleg akkor, ha nem kanállal, hanem kézzel adom (ma pl. krumplistésztát evett). Szóval kb. 7 és fél hónapos korától ő darabosat akar enni azzal a két egész fogával!
Nem valami jó evő, de amit mindig, minden körülmények között megeszik: az a banán (kb. fél-háromnegyed) és a lapkasajt (kb. 3).
Egy csepp mézet pedig mindig teszek a teájába.
Ezek mellett semmi baja!
üdv, t.
Piglet, már akartam írni, hogy nagyon jó a marketinged (ld. aláírás)
Nekem olyan furcsa ez a pénzt kérek apától-dolog! Nálunk 2 bankszámla van, az egyikre ment mindig is az én fizetésem/gyed(s)em, a másikra a páromé. Mindkettőnknek van mindegyikhez kártyája és mindketten mindkettőt használjuk is. Általában megbeszéljük, ki mennyit, mire vett le, már csak azért is, hogy tudjuk, melyikhez érdemes nyúlni, de sose merült fel bennem, hogy egyik az enyém, másik az övé. Minden közös, akinek kell valami, megveszi. Én se szórom a pénzt, ő se, de ha kell valami, vagy megkívánunk valamit, megvesszük ésszerű kereteken belül. A nagy dolgokat persze előre megbeszéljük. De pl. minden háztartással, gyerekkel, számlával kapcsolatos kiadás az én hatásköröm, a kocsi, befektetések pedig az övé.
Persze mi is tudjuk, egyes dolgokról mi a másik véleménye, és nyilván van a tudatnak is visszatartó ereje. Pl. én is sokszor nem veszem meg a 26.000-ik hímzőújságot/fonalat, mert sejtem, mi a véleménye , de ez a gyes előtt is így volt. Amíg cigizett, jó ürügy volt a felesleges kiadásaimra, hogy ő meg cigire szórja a pénzt, de ez már nincs szerencsére!
Sziasztok,
nagy az én örömöm:
1. ITT A TAVASZ! Ma voltunk kirándulni a Jánoshegyen, úttörővasutaztunk, sétáltunk, pereceztünk stb. Borka iszonyúan élvezte, na meg persze mi is (apuci, anyuci).
2. A 73. tápszer végre bejött, bár két hetet megelőlegeztem BOrkának, mert csak 9 hónapos kortól ajánlott. Milupa 3, vagy mi a gyík, (eddig kipróbáltuk: Nutrion, 1, 2, 3. BEBA 1, 2, 3, Nan, Milupa 1, 2., és még néhányat, amelyeket csak receptre lehet kapni. Mind a kukában kötött ki, egy keveset használtam csak főzelékekbe . Ezt most úgy tünik (kop-kop-kop), nyeli, mint kacsa a nokedlit. Tegnap és ma este kb. 240-et evett belőle, meg reggel is valamennyit. (Hajnalban, ha felkel, még szoptatok egy ideig.) Iszonyú jó érzés, most végre lelkiismeretfurdalás nélkül lassan leszkotathatom a szopiról, és végre kúrálhatom magam!
Tímea,
hát, asszem nem megy az az altatás, (a hipnózist majd javaslom) de majd beszámolok. De nekem már attól is összeszorul a gyomrom, hogy rámtesznek egy zöld lepelt, aminek csak a "száján" van lyuk. Mint egy műtét. És ráadásul mindkét fogamat!
De ezt most hagyjuk, szebb nap ez a mai, minthogy ilyeneken gondolkodjak.
Pénz:
Nekem mondjuk szerencsém van, mert az uram vállalkozó, a fizetése a saját bt-nken keresztül folyik, aminek a kasszáját én kezelem (utalások, befizetések, számlakiállítás, stb.), úgyhogy én egyátalán nem érzem így. Tudom, hogy mennyit költünk kb. egy hónapban, és ütöm-verem, (Ez vicc vót azért egy kicsit.) hogy ennél többet hozzon haza, hogy egy kicsit félre tudjunk tenni. Ami persze most mind elmegy az építkezésre. Ehhez jön még a gyed, meg én hébe-hóba dolgozgatok is (kb. egy hónapban egyszer megírok egy cikket), így van egy kis zsebpénzem.
Engem borzalmasan zavar, mivel gimi óta ( 7 éve), mindig dolgoztam, volt elég pénzem. Nem szórtam marhaságokra, de a tudat, hogy akár szórhatnám elég volt. Gyapot nem morog semmiért, de én mint paranoiás (így írják?) mindig beleképzelem, hogy ellenszegül Megint pofákat vágsz felkiáltásokkal tarkítva.
Mindig elképzelem, hogy azért is mindenféle dolgokat veszek magamnak. Aztán lehiggadok. Eredmény: semmit nem költök tamponon, és kontaktlencsén kívül évente néhány ruhával tarkítva. Ez van. De jövőre azért is gondolok magamra.
Lujza
Jól tetted, legalább belevésődött örökre, hogy nem szabad.
Tímea
Akkor Neked a 7-es en integetek, mi jövőhéten már jövünk haza. Jó nyaralást!
Nekem a pénzzel szerencsére nincs gondom.
Keresetem az enyém és a nagybevásárlást együtt csináljuk apuci fizeti.
A mézzel az is a baj,hogy a permetszerek fokozottan mutathatok ki benne.
Más Ma jól elvertem a lányom ):-(((((
Egész nap bolondok napját tartott és miután elmentek a vendégek,elindultam hajatmosni mire visszaértem drága magzaton a teraszkorláton hintázik lefelé alatta 2 méterre a beton.
Még most is remeg a gyomrom.Féltésből kapott egypárat a fenekére.
Nem tettem jól de mit kellett volna tennem?
Lujzi
Hát ez engem is idegesít, bár tudom, hogy igazságtalan vagyok, mert apa a fizetésének 90 %-át hazadja, a maradék a zsebpénze, és én kapom a családi pótlékot is, meg itt van ugye a gyed is... De! Míg dolgoztam, hozzászoktam, hogy van mellékállásom, és annak a pénze az enyém volt. Mondjuk magamra jóformán soha nem költöttem, de a gyerekekre annál inkább :-)))
Ja, igyen a botulizmus:
Én is azt hallottam, ill. olvastam, hogy a bolti macisméz ebből a szempontból tiszta. A botulizmus kórokozóját amúgy a virágpor vagy a méhpempő tartalmazza, nem emlékszem, és a házi mézbe mindekettő belekerülhet. A "gyári mézben" meg nincs, mert azt tisztítják (még az is lehet, hogy az soha nem is látott méhet...)
Amikor a nagyok voltak csecsemők, én nekik próbáltam házilag gyümölcsjoghurtot gyártani, meg gyümölcsös krémtúrót is. A hatás leírhatatlan volt, pedig mindkettő ízlett. Nekem.
Én imádok befőzni, különösen lekvárt, dzsemet, itt nagy spájzunk is van (a panelban nem volt, csak kamraszekrénynek nevezett vicc). Hegyekben áll ősszel mindenféle finomság, most már erősen megcsappant, de nem tudom, hogy mennyivel jobb, ha Babuci dzsemtartósítót eszik, vagy bolti ételfestéket. (Én ha nem teszek dzsemtartósítót a készítményeimbe, akkor annyi ideig kell főzni, hogy vitamin nem sok maradhat benne, és hamar megromlik.) Bár nem is tudom minek filózok ezen, mert a főzeléket is csak köpködni eszi még mindig, inkább szopik, bár azt is max. 5 percig.
Úgy néz ki, hogy egy hét múlva mégiscsak a Balcsin leszünk... Először nem akartam hazacuccolni, de apa úgy döntött, hogy a húsvét építkezésre való :-((( (Nem ház csak a nyaralónk vizesblokkja.) Így megyünk Keszhelyre!
Vidám bolondok napját kik ma is itt ülnek a gép előtt.
cicó
Én is hasonló helyzetben voltam és még vagyok is. Én egyszer besokaltam és fellázadtam.Ma oda jutottunk,hogy most én kapom a gyedet és a cspt és azt költöm míg tart majd szólok, hogy elfogyott és akkor kapok még egy összeget.A nagyobb vásárlásokat mi megszoktuk beszélni vagy együtt csináljuk. Amíg nincs önálló keresete addig sok lehetőségünk nincs.A másik megoldás amit tervezünk, hogy nyitunk egy bankszámlát és azon lesz az a pénz amit költhetünk,,vagy költhetek.SAjnos az én kezeim közül könnyen kifolyik a pénz, ezért nem baj ha van keretek közé fognak.
Én is az előttem szóló álláspontját képviselem.A mi családunkban sincs allergia én is elég hamar adtam bátran mindent.És Tímeával is egyetértek tizenévvel ezelőtt sokkal egyszerűbb volt kaja szempontjából az élet, nem folyt még a csapból is az, hogy semmit se lehet már enni, mert mindentől felfordulunk...:-) Az viszont tény, hogy egyre több vegyi anyag kerül a környezetünkbe és szerintem ez a fokozódó allergia mizéria ettől van.A mézzzel kapcsolatban én úgy tudom, hogy termelői, mondjuk piacos nénikétől vásárolt mézet nem szabad adni a gyereknek, mert az nincs ellenőrizve de a bolti mondjuk macimézet azt igen.
Egyébként remekül szórakozom a hozzászólásokon...(persze tüdőgyuszin,bölcsességfogakon nem) csak így tovább... :-)
A hét kérdése: Kit idegesít még rajtam kívül, hogy minden sz.....ra apától kell pénzt kérincsélni? Pedig nem érezteti velem, hogy ő tart el, mégis...............
üdv. cicó
Az allergia sok mindentol fugg. Hajlam, csaladbeli elofordulas, meg csak ugy. No meg mit adtam volna a 8 honapos fiamnak, aki egyszercsak elfordult a cicitol, es az osszes letezo tapszert kikopte? Tehentejet kapott es kutya baja. Most ez nevezhetitek mazlinak, en inkabb megforditom, es ha allergias lett volna, az pech. A savanyitott tejtermekek tenyleg adhatok, mert azokban a tejfeherje mar at van alakitva, es ugy nem allergizal. Az eper es tarsai az apro magvak miatt allergizalhatnak, de van eleg masfele gyumolcs. En ugy vagyok ezzel, hogy mivel a csaladunkban semmifele allergia nem fordult meg elo, alacsony rizikofaktorunak tartom magunkat, es igy batrabb vagyok. Nyilvan, akinek a csaladjaban van allergia, ott nem art vigyazni, dehat mint olvastam, ez sem tuti. A mez okozta botulizmusrol sokat nem tudok, csak annyit, hogy valami mergezes, es nagyon veszelyes lehet, de nagyon ritka. Azert inkabb ezzel megvarom az 1 evet. Utana mar nyugodtan adhato.
Azert a paradicsomos krumpli az mar durva. A paradicsom nagyon szelid novenyke, meg soha nem hallottam, hogy allergiat okozna.
Glutenos gabonat 6 honapos kortol lehet adni.
Vickie, nem semmi szomszedsagtol szabadultok!
Nekunk tavaly volt egy kedves csalad, alattunk laktak, es folyton reklamaltak, hogy hangosak vagyunk, mert a gyerek jatszik. Pedig nekik is volt egy olyasmi koru gyerekuk, es o sem ult egesz nap hatratett kezzel! Plusz este 11-kor rendszeres reszeg uvoltozes volt naluk, olyankor mi is lekopogtunk nekik.
Én nem tudom mi ez az őrület újabban a lisztre, tejre és mézre...
A két nagynál anno (13 és 11 évesek) simán adtam 4 hónapos kortól sajtot és tojássárgáját, az első perctől mézzel itták a teájukat, és 7-8 hónapos kortól rágcsálták a kenyérhéjat. És egyiknek sincs semmilyen allergiája, sőt soha nem is volt. (Megjegyzem a kortársaiknál sincs...) Most meg azzal jön a védőnőm, hogy ne adjam oda Dalmának a paradicsomos krumplis bébikaját, mert asztmás lesz tőle...
Gyerekkoromban és allergiás voltam a tojásra is, és az eperre is. A nagyok kb. 1 éves koruk körül kapták az epret (Dani annyi sem volt, lévén júliusi).
Szóval nem az őskorban, hanem a fent jelzett időpontban még egészen másként etettük a gyerekeket, és ők is jól vannak...
A másik: itt, Szegeden, a klinikán megnézik az újszülötteket, hogy van-e veleszületett allergiájuk bizonyos dolgokra (pl. glutén és kazein). Dalma totál negatív.
Vickie!
Biztos ismerném a házkiadás rejtelmeit, de anyuék panelban laknak... Kár, hogy nem lesztek arrafelé, próbálok gyűjteni magamnak egy kis szórakozást nyárra, mert kb. egy hétre vagyok hitelesítve arra, hogy csak anyuéknál legyek...
Tamara!
Át tudom érezni mit érzel, nekem is van egy olyan bölcsességfogam, ami nem tud kinőni, mert hülyén áll, de amíg nem jut eszébe begyulladni, reménykedek... Nem tudod altatásban kérni? Vagy hipnózisban? Most volt egy cikk erről a Hölgyvilágban... (Na, már ide süllyedtem, újra női lapokat olvasok...)
Remélem lassan tényleg itt lesz a tavasz, mert már nagyon várom!!!
Sziasztok
Piglet szeretném megkérdezni de majd utána is fogok nézni , hogy milyen betegség a botulizmus? Én mindkét gyerekemnek 1 éves korától a tejébe tettem 1-1 kiskanálnyi mézet reggel és este. A kicsi most lesz 2 éves és most is kapja.
Étkezésről: én mindennap főzök,legtöbbszőr főzelékeket habarva:ezek hamar megvannak és táplálóak,egészségesek.Feltétnek vagy a hét elején elkészítek kis adag pulyka vagy csirke mell pörköltet, a maradékokat a fagyasztóban tárolom; vagy fagyasztott húst sütök, egyszer egy héten tükör tojást készítek. A tészták a rizsek és a komplikáltabb ételek a hétvégékre maradnak amikor van egy kis segítség is .
Nekem egyik gyerekem kezét sem lehet fogni. A fiammal 2 éves korában 1 brövid buszmegállót 1 óra alatt lehetett megtenni, csak akkor haladtunkha egy babakocsi arra jött.A módszerem erre az volt, hogy kissebb követ dobtunk előre és azután futottunk. Most új helyen lakunk és mostanában nincs annyi időnk, de a lányom tempója vagyis a kíváncsisága ugyanaz.Általában vonszolom, hogy haladjunk,mert az időből máskünönben kicsúszunk.
Tantus átéreztem az ilyedtséged.Nem pont így de én is átéltem egy ilyen helyzetet.Jó néhány nap kellett, hogy túl tegyem magam az emlékén.
Nekünk Akaliban van nyaralónk.
Azért az allergia nem ilyen egyszerű dolog. A lányom soha nem evett tojást, mégis allergiás rá. Én sem ettem belőle túl magamat a terhesség alatt. TEhát szerintem ez sem lehet az oka. Viszont tápszert kapott, és mégsem alllergiás a tejre, meg a füvekre sem. ÉS kiflit is kapott, meg egyéb rágcsákat. ÉS bírja a lisztet.
HA ennyire egyszerű lenne, valószínű egyátalában nem lenne allergiás baba és felnőtt sem.
A méz valóban nem jó, de nem az allergia hanem a botulizmus nevű betegség miatt - előfordulhat benne ilyen korokozó. A mogyoró és pisztácia is azért veszélyes, mert még nem tudják elrágni rendesen és könnyen félrenyelhetik.
Ne csináljátok, teljesen megrémísztettetek!!! Nem is tudom, hogy honnan vettem ezt a Petit Danont. Meg hát annyira eszi.
Tímea
Sajnos a nyár nálunk ki van lőve, kedves szüleim szűkös anyagi helyzete miatt. Mond valamit a balatoni ház kiadás? :o(((
Tamara!
Ilyen hamar kiásnak egy alapot? Akkor mindjárt kész a ház:o)
Szklara!
Igen, a Pali itt lakik. De sokat emel a lépcsőház szintjén! Csak egy kis szösszenet a többiekből:
1. Pék. hajnal 5-kor érkezik minden nap. Csinnadrattával. Hobbija vas virágtartók barkácsolása. Ezt hazaértében gyakorolja is, lévén még nem álmos.
2. Szomszéd nő köszönés nélkül csörtet be a lakásba, hajnali hatkor, hogy megcsodálja az újszülöttet. (szerinte new born). Ő 2 évig szoptatott, semmit nem adott mellette a gyereknek. Én csak ezt követhetem.
3.Másik nő: Barátja nős, hétvégenként szakító jelenet. Az öreglány elrejti a kulcsot, pasas persze még a lakáson belül: Add ide a kulcsot felkiálltások hajnalig.
4.Sánta alkoholista: 7-kor a fagyott köröm feldarabolása(gondolom reggelire)
6.Újságíró: gyermekek lehordása:miért játszanak a játszótéren.
7. Utóbbi felesége: hölgy: Jön a lifttel? én: persze hölgy: (förmedve) nem jó válasz. Talán igen Tanárnő biztos a szentem. Kár, hogy én is.
8. Barkácsember. Visszatérő motívum, combközépig megnyúlt alsógatyában csengőszerelés.
Saját szemünkkel láttuk, hogy nincs heresérve.
9. Metál buli az elsőn. Felnőtt ember gyerekkel. Ruhám bőr és nem ballon üvöltése hajnalig.
És ezek, csak szösszenetek az életünkből, millió lenne még, most csak mindenkiről egy sikerült. No, ti búcsúzkodnátok?
Kinövi ne félj.
Lányom 5 évesen nöttek ki.Igaz a parlagfü megmaradt de az legalább idöfügyő.De mit irtál tejesen igaz!!!
Nem szabad 1 év alatt tejet és mézet semmi körülmény között.
Tímea, köszönöm kérdésed, még jól vagyok a fogaimmal együtt. Ugyanis szerdán elmentem a szájsebésztere, kb. 3 órát ültem ott (ebből másfél óráig álltam ellen egy hitgyülis térítésének), majd közölte a doki, hogy igen-igen ezeket (mindkét felsőt), ki kell VÉSNI - csak így lazán, - de jövő hét pénteken jöjjek vissza a műveletre. Így ahhelyett, hogy túl lennék rajta, most addig izgulhatok.
Szopi: nem akarom hirtelen leszoktatni, így most kezdjük elhagyni a reggelit. Még este szopizik, meg ha "nagyon kívánós", akkor hajnalban. Csak nekem ez azért nagyon rossz, mert ÚÚtálja tápszert (kb. a 70. -et veszem meg, majd dobom ki), és legalább 1 éves koráig ki akartam húzni tej nélkül. De asszem nem fog menni.
Vickie,
hát igen, elkezdődött, alapok kiásva, és hétvégén jönnek a munkások beleönteni a betont a lyukakba. (hú de szakszerű vagyok megint). Remélem, én szeptemberben mondhatom el majd magamról azt amit te most: hogy a Balcsiról már az új kéglibe jövünk haza. Mellesleg Gyapot még mindig nem rendelte meg a sörét!!!!
üdv, tamara
Azért most már csak jön ez a fránya tavasz, legalább már nem délután ötkor sötétedik!
Vickie! és lányok, általában!
NE adjatok tejet és tejterméket 1 éves kor alatt, egy életre tejallergiát okozhat. A Petit Danonra ez duplán igaz. (a piros bogyósban a gyümölcs is allergén). Tapasztalatból mondom. Az enyém már alergiás, mármint a 4 éves, és nem igaz, hogy kinövi, mert nem nôtte ki. És lisztet se, gluténes gabonát se, mézet se, mogyorót, pisztáciát, epret, most több nem jut eszembe.
A vizet min. 1 éves korig, de inkább tovább kell forralva adni nekik.
Fozni? Ha megprobalom, ugyis leeg, nem tudok ott allni mellette. Hetvegeken elore fozunk a ferjemmel, es hetkozben a fagyasztobol csemegezunk. Vagy pizzat rendelunk. :(
Vickie! A büdös bunkó szomszédokba beletartozik Blamázs Pali is? :-)))
Húú, ma olyan jó napom van! Elvittem a tavalyelőtti nacimat a varrónénihez, hogy ilyet szeretnék, erre amikor felpróba, kiderült, hogy be kell belőle venni!!! Na ezzel nem azt kívánom mondani, hogy húdemilyenkarcsú vagyok, csak nem lettem még ennél is nagyobb tehén szülés után:-)))
Egyébként rég akartam már kérdezni: Ti miket ebédeltek? Főztök mindenféle fincsiket, persze több fogást, mivelhogy " úgyis otthon vagytok egész nap és úgysincs más dolgotok" ? Nekem speciel a sajtostészta és a sültkrumpli jó, ha elkészül..másra se időm, se energiám.
Tamara, fogügyben mi újság? És a szopi? Újrakezdheted, vagy könnyes búcsút intettetek neki?
Vicki!
Mária csak egy köpésre van Keszthelytől... Nyáron is lesztek? Akkor esetleg elkötöm apukám kocsiját (ha meglesz addig a jogsim), és meglepünk Kismacival...
Ahogy olvasgattam itt a hozzászólásokat, az jutott eszembe, hogy anno 10-12 éve meg voltam róla győződve, hogy csak én vagyok szerencsétlen, és mindenki más élvezi, hogy otthon tehet-vehet. Most azért örülök ám titokban, hogy a hiba mégsem az én készülékemben van...
Tantus
Majd integetek neked Balatonmáriáról, állj ki a partra jövőhéten:o)
Piglet
A krém legalább jó illatú(szerencsés esetben:o) ). Nálunk most a Petit Danone és annak megemésztett változata kerül mindenhova. Hiába vagyok résen, olyan savanyú szaga van a lakásnak...
Belecsaptam végre a tanulásba. Hiába, csak kiderül, hogy nálam csak a határidő képes valamit elérni. A Fősulin is, minden vizsga felkészülésem max. 2 hét volt. Pedig mindig elhatároztam, hogy rendesen elkezdem. Én akkor is a kampányszerű tanulás híve vagyok. Így most a mikro- és makroökonómia rejtelmeibe merülök esténként a netezés helyett. (sírás szünet)
Látom Tamara valóban elkezdődött a héten az építkezésetek.
Mi hétfőn megyünk Balcsira és onnan már Matykóra jövünk haza. Most az a napi programom, hogy könnyes szemmel búcsúzkodom a lakástól. Beleértve a büdös bunkó szomszédokat is.
sziasztok
v.